PDA

Переглянути повну версію : Перший рейд активістів ініціативи "Дайте пройти!". Горе-водії, начувайтеся!


realnero
21.03.2012, 22:23:57
Перший тираж наліпок готовий і піде в дію вже у четвер. Охочі йти в рейд - зголошуйтесь. Плануємо захід на четвер (14:00). Наліпки (діаметр - 30 см) клеїмо на лобове скло, але лише тим автомобілям, які заважають пішоходам. Коли водій в салоні, просимо перепаркуватись, якщо чуємо відмову - ліпимо.

Якщо водій зриває наліпку, клеїмо наступну, доки не передумає. Будьте готові до неадекватної реакції. Чекаю на добровольців та додаткові пропозиції

http://www.trotuar.lviv.ua/novyny/nashi-novyny/96-pershyi-reid-aktyvistiv-initsiatyvy-daite-proity-hore-vodii-nachuvaitesia

Vomont
21.03.2012, 23:49:02
пару гуль точно зароблять

Breaker
22.03.2012, 00:03:55
жаль я на роботі буду, ви знімайте на відео. Потім цікаво подивитись буде

Mu$daY
22.03.2012, 00:12:16
я асоціальний і аполітичний, але знаю з десяток людей які ше по пару гривень за наклейку дадуть) а так то реально смішно на такі акції дивитись, вони реально нічого не вирішують, але відводять увагу від реальних проблем( моє імхо, всім піс не хотів нікого образити, але в порівнянні з тим що робиться в нашій країні неправильна парковка це нонсенс рівний вироку судді котрий живе в хаті за лімон і садить сироту "за булочку" на 5 років...
сказано чисто до того, що може якшо є час занятись чимось соціально корисним то можливо таки варто заритися глибше?...

Vomont
22.03.2012, 00:13:57
Mu$daY, золоті слова

Anesteziolog
22.03.2012, 07:40:06
Погоджуюсь. В нас ше не та проблема з парковками як в сталыцах.

realnero
22.03.2012, 10:02:51
В нас ше не та проблема з парковками як в сталыцах.
тут я не согласен, кто бывает в районе проспекта свободы/галицкого рынка около обеда тот знает как там машины в 3-4 ряда прямо на дороге паркуються, а в остальном полностью согласен с Mu$daY, у нас других проблем хватает помимо парковки.

MARTINI
22.03.2012, 10:58:35
Ви не зовсім правильно зрозуміли суть. Група не проти неправильної парковки, а скоріше проти "хамської". Коли через заставлені тротуари неможливо пройти, а особливо коли йде жінка з дитячим візком і їй доводиться виходити на дорогу через якогось підараса, який втулив на тротуар свою сраковозку. Це не просто незручно, це вже небезпечно. І таких дуже багато, фотогалерея переповнена такими знимками. От саме проти таких підарасів і скерована дана ініціатива.

yrik_lvov
22.03.2012, 11:26:39
Mu$daY, як вже казав Vomont, Золоті слова.
Мені здається тут більшу роль відіграє не громадська позиція а бажання з кимось поскандалити і комусь шось доказати. Єпроблеми глобальніші і краще замість коштів затрачених на листівки вддати їх дитині яка їх потребує це буде корисніше.
MARTINI, Памятай шо тут я думаю також є люди які паркуються по різному і ситуації різні бувають а ти тут розкидуєшся такими словами як "підарас" тому будь уважний бо підараса можуть зробити з тебе і ти поймеш хто то такі.
П.С. Судячи з твоєї розмови ти сам то не дуже свідомий громадянин, а скоріше за все просто людина якій немає чим зайнятися.

MARTINI
22.03.2012, 14:38:51
мда... відразу видно, хто по-бидлячому звик паркуватись, себе впізнав :rofl:

бувайте здорові

yrik_lvov
22.03.2012, 14:52:52
мда... відразу видно, хто по-бидлячому звик паркуватись, себе впізнав

бувайте здорові

По перше так не паркуюся бо шкода лако - фарбового покритя автомобіля.
По друге ефект від вашої акції рівний "0" він нічого не дасть і не змінить хіба попадете на нормального спортсмена шо зробить з вас "...".
Того з тобою продовжувати розмову небачу сенсу і змісту бо видно шо ти людина яка вийшла з села, але село з тебе ще скоро не вийде.
П.С.Щастя здоровя.:wink:

Vomont
22.03.2012, 16:46:02
MARTINI, цього товаріща в бан за нецензурне висловлювання треба відправити

realnero
22.03.2012, 17:41:26
http://www.trotuar.lviv.ua/novyny/nashi-novyny/102-pershyi-reid-daite-proity-vidbuvsia-fotoreportazh-vid-afishalviv-net

вот и результаты

Gamal
22.03.2012, 19:26:34
шкода що відео нема

Gutty
22.03.2012, 22:07:06
Mu$daY, yrik_lvov, все оцінюється в співвідношенні, думаю, бачили б Ви біля свого дому таку картину щодня - Ви б по інакшому оцінили даний рейд активістів!
Хлопці молодці ! :respekt:
yrik_lvov, на рахунок села і хлопців з сіл - так це ти вже взагалі палку перегнув:bad:

yrik_lvov
23.03.2012, 01:22:56
Gutty, друже я нічого проти нікого не маю просто коли людина свої перші пости пише на форумі, і говорить про когось не "дуже хороші слова" назвемо його вирази так, хоча думаю, що поняття тих слів до кінця він і сам не розуміє, то його інакше назвати не можна. Плюс в житті бувають різні ситуації і ніколи не треба бути таким різким у своїх виразах про когось бо не завжди знаєш хто то читає слухає і тому подібне.
П.С. за такі ствердження можна дуже серйозно відповісти.
А то, що вони роблять то є бред про такі випадки треба повідомляти ДАЇ чекати їх на місці, фіксувати їхні дії на відео камеру та притягувати порушників до відповідальності, а не ліпити наклейки і робити фото, щоб потім всім показати які вони правельні. Зберіться по 50 грн. і перерахуйте якійсь дитині на лікування, тихо і без шуму і від того буде більша користь чим від отого цирку.

ValodjaE36
23.03.2012, 09:24:21
для всіх водіїв не секрет, що в нашому місті, в якому і без паркування вузькі вулички припаркуватись (особливо в робочій час) без порушень, або щоб комусь не заважати, майже не можливо, тому в людей бувають різні ситуації що спонукають їх на таке паркування, мамі зле стало, або директор на ковдру викликає. то тут кричати що він п..рас, як мінімум безглуздо.

друге діло коли водій сидить в авто, і спостерігає, як його по дорозі минає жінка з коляскою...

Gutty
23.03.2012, 14:21:39
А то, що вони роблять то є бред про такі випадки треба повідомляти ДАЇ чекати їх на місці, фіксувати їхні дії на відео камеру та притягувати порушників до відповідальності, а не ліпити наклейки і робити фото, щоб потім всім показати які вони правельні.
НЕ знаю як у Львові, но в нас, щоб дочекатись ДАІців по виклику по такій причині - мабуть пів дня треба і дзвінків з десять - одним словом всім наплювати!
А мене бісить коли дружина мусить з малим коляскою виходити на проїзджу частину бо теля машину на тротуарі лишило, або зимою пробиратись через кочугури снігу по тій самій причині!
А про виїзд з двору я взагалі мовчу ( описував свої походеньки до керівництва ДАІ ) - результату і реакції 0!!!
П.С. В Самборі паркуватись значно простіше ніж у Львові - проте проблеми ті ж!

{ додано через 9 хвилин }
друже я нічого проти нікого не маю просто коли людина свої перші пости пише на форумі, і говорить про когось не "дуже хороші слова" назвемо його вирази так
А за це треба наказати однозначно - це питання до адмінів - думаю, якщо б його забанили до періоду вибачень - було б в сам раз!
Вибачте що не по-темі:sorry:!

vikoren
23.03.2012, 14:47:59
П.С. за такі ствердження можна дуже серйозно відповісти.
А то, що вони роблять то є бред про такі випадки треба повідомляти ДАЇ чекати їх на місці, фіксувати їхні дії на відео камеру та притягувати порушників до відповідальності, а не ліпити наклейки і робити фото, щоб потім всім показати які вони правельні. Зберіться по 50 грн. і перерахуйте якійсь дитині на лікування, тихо і без шуму і від того буде більша користь чим від отого цирку.
+100