PDA

Переглянути повну версію : Працівникам ДАІ Львівщини заборонили вести службу не на патрульних авто


vikoren
08.04.2011, 12:05:47
вот уроди а я їх бачи ше 3-5 днів тому на шкоді октавія біля водоканалу на неслубовій машині тормозили людей падонкі
-------------------------------------------------
Працівникам ДАІ Львівщини заборонили вести службу не на патрульних авто

25 березня у прямому ефірі інтерактивної програми «Особистий прийом» телеканалу «ZIK» головний міліціонер області Богдан Щур заборонив працівникам ДАІ здійснювати патрулювання не на службових машинах, роз’яснив право ДАІ зупиняти автомобілі, водії яких не порушували ПДР і пояснив, що на вимогу водія працівники ДАІ зобов’язані показати свою постову книжку.

«Хоча ДАІ лише на 60% забезпечена транспортом, я забороняю працівникам автоінспекції вести службу не на патрульних машинах. Це є моя вимога та вказівка», — наголосив начальник Головного управління УМВСУ у Львівській області у відповідь на запитання глядача: «Чи мають право інспектори ДАІ нести службу на власних, а не на службових автомобілях?».

Також він зауважив, що працівники ДАІ мають право зупинити автомобіль, навіть якщо той не порушує правил дорожнього руху.

«Наша область та місто зокрема, за останніх 5 років постраждали від незаконного володіння та крадіжок автомобілів – як з вулиць, так і з гаражів. Тому чимало транспортних засобів знаходиться у розшуку. Працівники ДАІ отримують на них орієнтування. У такому випадку вони мають підставу зупинити автомобіль та попросити у водія документи на право власності та на право володіння автомобілем. Але при цьому — не порушувати його конституційних прав», – наголосив Богдан Щур.

Водночас, головний міліціонер Львівщини пояснив, що на вимогу водія працівники ДАІ зобов’язані показати свою постову книжку, у якій згідно з записами вони можуть патрулювати у цьому районі.

Всього у прямому ефірі «Особистого прийому» Богдан Щур розглянув 22 звернення громадян. Журналісти «Особистого прийому» відстежуватимуть розвиток проблем, з якими зверталися люди.

Інтерактивна програма «Особистий прийом» виходить щоп’ятниці о 21:30 на телеканалі «ZIK».

{ додано через 1 хвилину }
Також він зауважив, що працівники ДАІ мають право зупинити автомобіль, навіть якщо той не порушує правил дорожнього руху.
я кого хр... недавно казали шо небудуть просто так зупиняти

{ додано через 1 хвилину }
а то орієнтовка на розшук

Anesteziolog
08.04.2011, 16:52:20
Сьогодня бачив на Підвальній біля пожарки, сиділи в своїй синій 8 чи 9, вибіг з машини, перебіг дорогу і зупинив легковушку,яка типу під кірпіч поїхала, тому :ireful: