Повідомлення
Old 09.07.2011, 19:31:40   #22
User_irl
Senior Member
 
User_irl's Avatar
 
Авто: BMW
Повідомлень: 328
Default Re: Потрібна порада при купівлі

Цитата:
Написав(ла) Рус Переглянути повідомлення
П.С. до речі, про проблеми з автоматом: на що саме вартує звернути увагу і які симптоми початку проблеми? Що саме з ними не так?
Хоча я розраховую купити авто з пробігом 90-110т.км., але все ж ...
Ще раз !
Перші ластівки проблем - це коли автомат починає "копатись". Щоб перевірити треба добре дати "під хвіст", тобто педаль в кікдаун і розгін поки не пройдуть всі передачі - передачі мають переключатись без заліпань і рівномірно. Потім швидке гальмування (не тормоз в полік, але швидке) - передачі без поштовхів і "копань під зад" мають гладко переключитись до низу. Потім (все робимо підряд) при плавній їзді з швидкістю 60-90км/г тиснимо педаль газу в полік (кікдаун) машина повинна різко переключитись на понижену без заліпань передачі, і без ударів типу "копнулась", і почати набирати швидкість. Також вартує заїхати на якийсь схил мордою до гори і відпустити педалі - машина не повинна котитись до заду (на машинах з більшим пробігом допускається дуже не значне відкатування). Не зашкодить перевірити автомат на помилки (прочитати компьютером).

На рахунок пробігу - 90-110 тис, по Європейським міркам, це 3х-5ти річна БМВ, яка була в приватному використанні, НЕ на фірмі (на фірмі це 2х-3х річна БМВ).
Якщо брати з гарних рук і ухожену то і 150 і 200 тисяч це не проблема.
User_irl оффлайн   Відповідь з цитатою