Повідомлення
Old 07.02.2014, 23:14:44   #29
_andriy_
Senior Member
 
_andriy_'s Avatar
 
Повідомлень: 1051
Default Re: Купив си велику беху (Е34 525i)

Добовню бортовик останніми подіями.

28 січня, вертався вечером додому і зауважив що вентилятор пічки крутиться дуже слабо, ну думаю, може мороз так впливає, чи снігом забило впускні решітки......потім звернув увагу що щітки надто повільно стали витирати скло.....на кінець при заводці лампочка абс гасла зразу, не дочекавшись старту двигуна, так як це мало б бути... хоча сама система працювала.
вчора ввечері ситуація погіршилась: по приїзді додому відключився абс та загорілась контрольна лампа, вентилятор почав ледве крутити, лампи головного світла стали горіти як свічка, бортовий сигналізував що не горять задні стоп-сигнали. спало на думку що триндєц геннадію. ну думаю добре що біля дому, а не в полі з дамою))))
Сьогодні зранку машина завелась з пів-тика, борт комп показував напругу 10.8 вольт, я вирішив ризикнути і їхати до майстра так, в сторону сихова, думав авось дотЄгну......дотЄгнув до Дж. Вашингтона.....словом беха їхала доти, поки напруга в мережі не почала падати нижче 8 вольт :%) насос відключився, машина тупо стала.....благо є добрі люди, привезли мені другий акум на якому я доїхав до майстрів. причиною поломки були щітки дяді гени, купив нові, перставив. Тепер зарядка в нормі, акум крутить, все що подавало ознаки смерті відновило свої функції)))
оригінальний акум БОШ це звичайно сила, біля 30-40км пробігу на ньому без зарядки....

Далі, 31 січня знову халепа : evil: .
зранку було -17, машинку завів, відмів від снігу, пішов до хати, взяв речі і вирушив куди треба, після 6-7 годинної стоянки вона не завелась, стартер крутив шо дурний, а вона ніц, враження що наче схоплює але безрезультатно......
поїхав на евакуаторі в Городок! : evil:
Найшли причину,забився каталізатор + примерзла волога в ньому.
Від того обмороження з трубою навернулась лямба. ппц. Знову купив нову.
Прикро, що я її замінив при покупці на нову оригінальну....не пройшло і 2ох місяців......
Тепер машинка в бойовій готовності.
Дякую БіБі груп за оперативно надану лямбду.
Приєднані картинки
Натисніть на малюнку щоб збільшити його

Назва:  IMG_0530.jpg
Переглядів: 271
Розмір:  171,0 KB  
_andriy_ оффлайн   Відповідь з цитатою