PDA

Переглянути повну версію : BMW представляє MINI E на автосалоні в Лос-Анджелесі


CONFIG
23.10.2008, 08:15:36
У BMW Group опублікували попередню інформацію і декілька фотографій електрифікованого автомобіля MINI E, світова прем'єра якого відбудеться на Міжнародному автосалоні в Лос-Анджелесі. Партія з 500 таких машин буде виготовлена і передана замовникам, різним компаніям у ряді штатів США, в 2009 році.

Крутний момент передається на передні колеса автомобіля через одношвидкісну коробку передач, підключену до електромотора потужністю 204 к.с. При таких показниках MINI E розганятиметься до 100 км/год за 8,5 секунд. Від однієї до іншої зарядки літій-іонних батарей автомобіль зможе пройти близько 250 км.

Хто їздив на MINI, знає, що на сидіннях заднього ряду можна перевозити хіба що дітей або завантажувати їх поклажею. У MINI E весь простір заднього ряду відданий блоку акумуляторних батарей, таких же, що використовуються у складі електрокара Tesla Roadster. Примітно, що в комплектацію автомобіля також входитиме і автономна зарядна станція, потужність якої дозволить повністю зарядити авто за 2,5 години.