PDA

Переглянути повну версію : Фотографи отримали доступ в салон BMW Z4


CONFIG
20.10.2008, 08:29:06
Через всього пару днів в Німеччині фотографи знов вислідили на тестах нове покоління родстера BMW Z4 і цього разу їм вдалося підібратися до автомобіля на максимально близьку відстань, що дозволила зробити навіть знімки інтер'єру родстера.

Інтер'єр BMW Z4 виконаний в традиційному для баварського концерну стилі – нічого зайвого, відмінна ергономіка, висока якість матеріалів. Комбінація приладової панелі залишилася практично незмінною, а ось центральна консоль піддалася грунтовній модернізації.

На верхній частині консолі встановлений величезний кольоровий дисплей, на який виводиться вся необхідна для водія інформація. Як і на моделі 7-ої серії, кнопки електронного "ручного" гальма і системи Driving Dynamics Control розташовуються внизу центральної консолі, повідомляє портал WCF. Перемістили інженери і рукоятку управління системи iDrive. Звертає на себе увагу спортивне багатофункціональне кермо, обтягнуте шкірою і прикрашене карбоном.

Передбачається, що дебют нового покоління родстера BMW Z4 відбудеться або в наступному місяці на міжнародному автосалоні в Лос-Анджелесі, або в січні в Детройті. Виробництво новинки почнеться навесні в НІмеччині, а продажі моделі стартують не раніше другої половини 2009 року.