PDA

Переглянути повну версію : BMW закриває заводи в Німеччині із-за низького попиту


CONFIG
15.10.2008, 09:02:56
Німецький автовиробник BMW вимушений тимчасово припинити виробництво на своїх майданчиках в Німеччині, повідомляє (С) Reuters з посиланням на прес-службу компанії. Так, два заводи в Регенсбурзі і Мюнхені будуть закрито з 3 по 7 листопада, в період традиційних баварських осінніх свят, а завод в Лейпцігу зупинить конвейєр в останній тиждень жовтня. Всього за рахунок цих заходів BMW понизить випуск легкових автомобілів на 25 000 в порівнянні з початковим річним планом, що складає близько 2% від загального об'єму виробництва. Які саме моделі "потраплять під скорочення", поки не повідомляється.

У BMW особливо відзначили, що працівники компанії не постраждають у фінансовому відношенні: за даними прес-служби, у більшості співробітників зараз є години переробки, за рахунок яких компенсуватиметься вимушений простій.

BMW – не перший автовиробник, припиняючий виробництво у зв'язку з фінансовою кризою. Раніше про такі ж заходи вже оголошували Volkswagen, General Motors, Volvo, а також російський ГАЗ.