PDA

Переглянути повну версію : BMW представляє нову концепцію меню iDrive


CONFIG
01.10.2008, 14:44:20
З цього року меню iDrive і BMW Professional виконані російською мовою, контроллер iDrive доповнений кнопками прямого доступу, а навігаційна система BMW Professional отримала спеціальний USB-роз'єм, призначений для обміну файлами. Про це мовиться в повідомленні компанії BMW Group Russia.

Модернізована система Car Information Computer (CIC) реалізована в автомобілях BMW 1-ої, 3-ої і 7-ої серій. CIC включає накопичувач на жорсткому диску, фіксований 8,8’ монітор з роздільною здатністю 1280х480, USB-роз'єм в ящику (для оновлення карт в сервісному центрі) для рукавичок, новий контроллер iDrive, а також систему навігації BMW Professional з покращеним інтерфейсом і меню.

Система інтелектуального управління BMW iDrive нового покоління суміщена з навігаційною системою BMW Professional: контроллер iDrive з оптимізованою ергономікою дозволяє інтуїтивно користуватися більш ніж 700 функціями. Вибрані функції можна програмувати і виставляти по замовчуванню, що додатково спрощує управління.

Оновлена навігаційна система BMW Professional російською мовою володіє розширеними функціями введення пункту призначення, планування маршруту і відображення карт у форматі 3D. Нове устаткування має більшу роздільну здатність і контраст, в порівнянні з попередньою версією, в неї упроваджені функції передпроглядання карти і новий режим проглядання розв'язок, а також оптимізоване голосове управління.

Оновлення встановленого на заводі програмного забезпечення, зокрема навігаційних карт, проводиться через слот DVD-дисковода в приладовій панелі шляхом завантаження диска з оновленням (у офіційного ділера BMW).

Навігаційна система BMW Professional надає нові можливості при плануванні маршруту: повноекранний режим перегляду, 3D вигляду з перспективою, вікно підказки, ландшафтний вигляд, нічний вигляд і можливість планування подорожі (закладка декількох пунктів зупинок в єдиний маршрут).

При плануванні подорожі навігаційна система BMW Professional дозволяє вказати до 30 точок зупинки. При цьому при введенні маршруту в систему нові адреси можна указувати в довільному порядку в будь-якому місці після пункту відправлення і до кінцевого пункту. Досягши проміжної адреси система автоматично встановить наступну мету. Пункти маршруту можна міняти місцями, а детальний маршрут також можна зберегти для подальшого використання.

Інтерфейс Bluetooth в автомобілях BMW 1-ої, 3-ої і 7-ої серій дістане нову можливість – PIM (Personal Information Manager). Дана функція дозволить Bluetooth пристроям (рекомендованим BMW) імпортувати контактні дані з пам'яті телефону на жорсткий диск автомобіля. Інформація, отримана з телефону, відображатиметься у відповідних пунктах меню «Центральної адресної книги»: меню телефону, контакти, адресна книга навігації.

BMW-ЮРА
01.10.2008, 15:01:07
Шо можна сказати, наука йде вперед і БМВ стають ще більш досконалими!