PDA

Переглянути повну версію : E34 Може хто підкаже(


Rolik
17.10.2012, 12:09:45
Всім привіт! Маю таку проблему з машинкою е34 520і 1992, купив нещодавно, тішуся як варят,але не довго) Може хто мав такі глюки та підкаже куди звертатись,тому розказуюю послідовно.Все було ок доки машина не заглохла на ходу,почав з елементарного,бо датчик палива глючить,долив бензину,не завелась,вирішив що бензонасос втикнув,поставив старий який гудів, його було добре чути при вмиканні запалювання та подальшій роботі двигуна,тобто тиск в системі був і є,але двигун заводиться працює сикунд 20-30 та глохне, причому як на холостих так і на високих обертах, зауважив також що при скиданні обертів стрілка тахометра опускалась ривками, тобто не плавно.Також була підозра на сигналізацію яка блокувала насос,тому її було відключено.Машина простояла добу,завелась з пів оберта та працювала довше ніж раніше приблизно хвл 15-20 і далі глохла. Після марних спроб як виявилось,я почав шукати такі симптоми в неті,натрапив на таку річ як датчик колінвала, принаймі дві машини точно так заводились та глохли,і заміна датчика колінвала вирішила проблему. на радостях я замовив новий датчик,по номеру кузова,причому не дешевий бо були варіанти не відомих фірм за дешевшу ціну,поставили новий датчик,машина не завелась взагалі,залило свічки((. Вже в повному відчаї було поставлено старий датчик,та машина не заводилась вже й на ньому((((( Далі я вирішив тягнути машину на навроцького бо більше варіантів я не знав,при буксируванні увімкнув передачу та машина завелась,і працювала до самого сервісу,не глохла та нормально заводилась.На станції сказали шо це погано бо важко буде шукати проблему,яку так і не знайшли,провірили те саме що робив я, сказали що це не може бути датчик колінвалу чи розпредвалу,їхні симптоми інші, на запитання про компютерну діагностику відповіли банально шо там нічого не побачиш,мол це стара машина. В результаті сказали шо вроді все ок,та мене то шось не тішить бо проблеми самі не зникають як мені здається,і їздити з думкою шо десь заглохну в дорозі шось не дуже хочеться.Короче так кухня,може хтось мав щось подібне,та підкаже куди ще можна звернутись окрім станціїї на навроцького??????????????? Наперід дякую!

Nikola
17.10.2012, 12:32:26
Це якась дрібниця з часом вона вилізе,(наприклад поганий контакт,підсасує воздух)проблема наших майстрів що роблять все ,а діагноз встановити важко.http://bmw-club.lviv.ua/showthread.php?t=7584

Rolik
17.10.2012, 13:45:27
100% ((((((((

pomchuk
17.10.2012, 22:44:07
роблять все ,а діагноз встановити важко - 100%
зауважив також що при скиданні обертів стрілка тахометра опускалась ривками
опускалась..., чи зараз теж так опускається. Якісь проблеми з приборкою або її проводкою.

Пробуйте, прямо кажучи, кожен дротик перевіряти-продзвонювати і при тому дьоргати його. Починайте з датчиків і вузлів без яких авто не заводиться (від самого датчика і до блока управління).

Rolik
18.10.2012, 10:46:51
Зараз ніби нормально, на приборці з лампочок світить тільки масло,зарядка і тормоза))),працює тахометер,спідометер та економайзер не знаю що там ше має бути,бо такою її купив і почав ремонтувати та вивчати) Вчора забрав з навроцького,сказали нічо не найшли,діагностика помилок не показала,можливо через те що знімався акум на зарядку,не знаю,заїхав додому нормально,вирішив не глушити під хатою, на 5 хв забіг в гараж вихожу маштна заглохла((((((((( всьо думаю почалось, включаю запалення насос гудить зовсім не так,якось ніби під навантаженням,завів,мотор працював не рівноміврно і заглох,датчик каже шо бенз є,але він глючний(як казав власник) та й машина стояла під уклоном, тому взяв каністру привіз 20л бенз, перед тим ще раз зняв клему, машина завелась сикунд 5 не рівномірної роботи і стало все як було,заглушив, знов завелась і насос качав як раніше,принаймі по звуку))Тепер думаю може тут проблема банальна, бенз є а його було там зовсім мало,чи може на дні якогось осаду нахапався??Короче,буду не доїжджати до лампи,зранку на роботу теж заїхав))) Сьогодні збираю салон,сушив два тижні ковролін,вода аж хлюпала,майстри варили пороги і заварили дринажі люка))) Відразу спробую провірити розєми,провода і т.д. Всім дякую за поради! Якшо шось виявлю то опишу,може кому пригодиться,роботи ше не початий край,добре шо є ваш клуб,інфа і поради!!!