PDA

Переглянути повну версію : Показані офіційні фотографії концептуального кроссовера MINI


CONFIG
16.09.2008, 08:23:57
В середу компанія BMW розповсюдила перші офіційні зображення концептуального компактного кроссовера Mini, який стане прообразом аналогічної серійної моделі. Нагадаємо, що світова прем'єра цього автомобіля відбудеться на міжнародному моторшоу в Парижі, що відкривається вже менш ніж через місяць.

Чотиримісний кроссовер Mini стане найбільшим автомобілем в модельному ряді марки. Його габаритна довжина перевищить чотири метри, ширина складе 1,83 метра, висота – 1,59 метра, а колісна база буде рівна 2,6 метрам. Також варто відзначити, що новинка отримала незвичайну конфігурацію дверей. З пасажирського боку доступ на задній ряд крісел здійснюється через цілком звичайні двері, але з боку водія вона зроблена зміщенням – як у мінівенів. Чи буде аналогічна схема застосовуватися в серійному кроссовері на даний момент не відомо. Швидше за все, товарна машина отримає всі четири "традиційні" дверки.

Детальнішої інформації про технічну начинку – не представлено. Відомо лише, що кроссовер Mini буде оснащуватися системою повного приводу.

Серійна версія кроссовера Mini, який отримає ім'я Crossman, встане на конвейєр в 2010 році. Випуск автомобіля буде налагоджений на австрійському підприємстві компанії Magna Steyr, де вже збираються BMW X3. Раніше повідомлялося, що запланований об'єм виробництва складає близько 80 тисяч таких кроссоверов в рік.