PDA

Переглянути повну версію : Шпигунські фотографії BMW Z4 нового покоління


CONFIG
16.09.2008, 00:52:05
Фотографи помітили, як прототип BMW Z4 роз'їжджає біля офісів компанії в Мюнхені. Як ми бачимо, автомобіль обладнаний жорстким дахом, що складається, складається з двох частин замість матерчатого верху нинішньої моделі, хоча деякі джерела стверджують, що нові Z4 запропонують в обох варіантах, на вибір покупця.

Судячи по знімках, «горб» на задній частині кузова поступається місцем новій обробці, 6-Series, що нагадує, але в приємнішому виконанні.

У основі нової моделі лежить модифікована платформа BMW 3-Series, так що лінійка двигунів включатиме новітні двигуни свого старшого побратима, зокрема 3,0-літровий шестициліндровий агрегат з подвійним турбонаддувом, що розвиває 326 л.с. у новому 740i (на основі 306-сильного двигуна моделі 335i), а також 4,0-літровий V8 від M3, потужністю 420 к.с., яким оснастять топовий Z4 M. Як і раніше, як базовий агрегат з'явиться 2,0-літровий чотирициліндровий двигун.

За прогнозами, нові BMW Z4 представлять на автосалоні в Детройті в січні 2009 року, хоча не виключено, що в листопаді цього року баварський автовиробник представить передсерійний варіант на автосалоні в Лос-Анджелесі. Як би там не було, модель збиратимуть в Німеччині, а не в США, де недавно закінчився цикл виробництва поточної версії.