PDA

Переглянути повну версію : ДАІ м.Львова - бандитське угрупування.


Yuzer
08.10.2012, 22:15:54
Останнім часом у Львові відбуваються резонансні події навколо водіїв і інспекторів ДАІ. Оскільки тема важлива, вона доводиться до відома учасників водійських, автомобільних і інших форумів. Викладаю текст листа, який був розісланий у ЗМІ:


До Вас звертаються водії та жителі м.Львова та просять допомоги у висвітленні в ЗМІ бандитизму, яким займається ДАІ м.Львова.

Просимо уважно ознайомитися з матеріалом подій та розслідуванням, яке було проведене водіями м.Львова.


Короткий опис хронології подій:

Інспекцією ДАІ м.Львова разом з лікарями Львівського нарко-диспансеру, впродовж останніх років здійснювалися організовані та систематичні фальсифікації протоколів та експертиз проти водіїв м. Львова по 130 ст. КУпАП (наркотичне та алкогольне сп'яніння).

Один з випадків фальсифікації трапився 06.02.2012 року - відносно водія Ярослава П. працівниками ДАІ м.Львова, а саме Калиновським Т.І. та Гутником В. Є. було сфальсифіковано адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП.
Водій нподав до суду та рішенням Залізничного районного суду винесено постанову, якою суд закрив справу відносно Ярослава П., за відсутністю в діях складу адміністративного правопорушення за ст. 130 КУпАП.
Посилання на постанову - http://reyestr.court.gov.ua/Review/22439195
Після чого Ярослав намагався притягнути даних працівників до дисциплінарної відповідальності за фальсифікацію, але керівництво ДАІ м.Львова не знайшло порушень у діях інспекторів.

Постраждалі від цих фальсифікацій та інші водії м.Львова об'єдналися за для бородьби проти кримінального бізнесу ДАІ м.Львова, який був поставлений на конвеєр.

Усім відомо, що для інспекції ДАІ зробити з звичайного водія пияка чи наркомана це найприбутковіший бізнес, оскільки штрафи та відповідальність за данні порушення є найвищою з усіх порушень, які передбачені в КУпАП, і в багатьох випадках водії згідні викласти чималу сумму коштів у вигляді хабаря тільки для того, щоб проти нього нічого не фальсифікували. Інеспекторами ДАІ м.Львова була розроблена настільки досконала схеми фальсифікацій, що звичайного тверезого водія можна було зробити наркоманом за рулем, який відмовляється від проходження експертизи на стан наркотичного сп'яніння.


Відео-матеріал одної з спроб фальсифікації по 130ст. з участю інспектора Калиновського Т.І. та з порушенням процедур та правил за якими мають керуватися інспектори ДАІ:

1-ша частина відео - http://goo.gl/UpLAo
2-га частина відео - http://goo.gl/fYPtN

Активісти "Дорожнього контролю" та інші водії м.Львова почали боротися з цим явищем та провели власне розслідування по фальсифікаціям. Ми періодично проводили нічні чергування біля Львівського відділення нарко-диспансеру, що знаходиться в м.Львів на вул. Наукова, 49, та фіксували усі випадки, коли інспекція ДАІ порушуючи процедуру проходження експертизи, користалася тим, що водія незнають свої прав та процедури та правил проходження на стан алкогольного сп'яніння, привозили тверезих водіїв до нарко-диспансеру та проводили фальсифікації.

Відео, яке було відзняте на одному з чергувань водіями м.Львова біля нарко-диспансеру по вул. Наукова, 49 - http://goo.gl/EfMR1

Відео, яке знято в середині мед. закладу потерпілим, проти якого, Калиновський Т.І. сфальсифікував
відмову в проходженні експертиза з допомогою лікарів та підставних свідків - http://goo.gl/b3ps6

У фальсифікаціях значну роль відігравали підставні свідкі, які викликалися інспекцією ДАІ в будь-який час доби, по приїзду свідки ставили підписи на будь-яких документах, які їм надавали інспектори ДАІ м.Львова. Були випадки коли ми запитували у свідка, під чим він поставив свій підпис, нам відповіли що його викликали по ДТП, але насправді він поставив підпис на протоколі, який засвідчував, що водій відмовився від проходження експертизи.

У більшості випадків свідками подібних фальсифікацій ставали таксисти, це люди на яких інспекції ДАІ м.Львова може найлегше надавати та змусити брати участь у своєму кримінальному бізнесі фальсифікацій. Тобто інспектор ДАІ маючи телефон конкретного таксиста, викликав його на місце події та давав на підпис протоколи.

Основним фальсифікатором данної схеми є інспектор ДАІ м. Львова Калиновський Т.І., профіль цього інспектора відомий багатьом водіям міста Львова, це є головний та професійний фальсифікатор в м. Львові по 130 ст., який щоденно займається бандитським здирництвом та поборами на автошляхах м. Львова роблячи звичайних водіїв наркоманами та пияками.

Не кожен водій знає свої права та має змогу відстояти свої права в суді. Обмеженість в знаннях та висока вартість адвокатів, це один з чинників, який позволяє Калиновському Т.І. вимагати хабарі, тероризувати водіїв та при цьому залишатися не покараним.
Інспектор Калиновський Т.І. має хороший тил, оскільки ділиться своєю наживою з вищестоячим керівництвом, які покривають його бандитизм при цьому ж самі стають його співучасниками.

Немалу роль відіграють у цій схемі і самі лікарі в тому числі і головний лікар Львівського нарко-диспансеру Кабанчик М.О.,
яка монополізувала ринок експертизи на Львівщині та у випадку, якщо водій не згоден з експертизою він позбавлений можливості її здійснити повторно або у іншому медичному закладі, оскільки в м.Львів ніде більше не проводять подібних експертиз. Також якщо водій просить повторно провести експертизу, йому у цьому відмовляють, єдиний вихід це їхати у іншу область або район і то тільки в тому випадку, якщо там є відповідні заклади.

Відео, що собою представляють лікарі цього закладу можна побачити тут: http://goo.gl/lBAqK

Ми неодноразово по цьому питанню зустрічалися з п. Мицаком Б.Ф - начальником ДАІ м.Львова.

Нами була проведена перша зустріч з п. Мицаком Б. Ф. стосовно справи Ярослава П., та було підняте питання відсутності у м. Львові алкотестерів «Драгер», які повинні використовуватись для первинного огляду водіїв на стан спяніння, на місці зупинки транспортного засобу.
На першій зустрічі з водіями, п. Мицаком Б. Ф. пообіцяв, що проведе перевірку по данним фактам та притягне винних осіб до відповідальності. Але, як нам пізніше стало відомо, що нікого до відповідальності за фальсифікацію не було притягнуто до відповідальності.

Відео, яке було відзняте на першій зустрічі з Мицаком Б. Ф. - http://goo.gl/VmvC6

Час йшов, але фальсифікації не припинялися. Після чергових фальсифікацій, ми вдруге прийшли на зустріч до начальника ДАІ м.Львова, він був дуже роздратований та відмовлявся з нами розмовляти, але пізніше всетаки наважився на розмову при відео-камерах. На цій зустрічі один з потерпілих від фальсифікації по 130 ст. розповів п. Мицаку, як усе відбувалося в його випадку після чого п. Мицак знову пообіцяв провести перевірку та закінчив з нами діалог.
Повторна перевірка також не дала ніякого результату, винних осіб не було притягнуто до відповідальності, з цього можна зробити висновок, що п. Мицак покриває та кришує бандитизм, який чинять інспектори ДАІ на дорогах м.Львова.

Відео-матеріал зустрічі водіїв м.Львова та п. Ігора - потерпілого від фальсифікацій по 130ст. з Мицаком Б.Ф. начальником ДАІ м.Львова:

1-ша частина відео - http://goo.gl/UA6tj
2-га частина відео - http://goo.gl/E9oTb

Про те, що п. Мицак Б.Ф., як керівник ДАІ м.Львова не був в курсі цих фальсифікацій, ми ніколи не повіримо та надіємось що і прокуратура не повірить йому, оскільки водії неодноразово зверталися до п. Мицака Б.Ф., як в усній так і в письмовій формі та повідомляли факти про те, що коять інспектори ДАІ фальсифікуючи проти звичайних водіїв протоколи та заключення експертизи, про стан алкогольного та наркотичного сп'яніння в спілці з лікарями.

Керівництво ДАІ м.Львова зрозуміло, що ми зайшли занадто далеко та становимо значну небезпеку для них, їхніх посад та їх бандитського бізнесу.

Через декілька днів, після другої зустрічі з Мицаком Б.Ф. - начальником ДАІ м.Львова Ярославу П., який бореться з беззаконням ДАІ м.Львова, обливають кислотою автомобіль, нас просто почали залякувати, по цьому факту постраждалий подає заяву про злочин до відділку міліції Франківського р-ну м.Львова. Міліція знімає зразки речовини якою було облито автомобіль та відбирає пояснення у потерпілого. Потерпілий в заяві вказує, що основним підозрюваним в цьому злочині є інспектор Калиновський Т.І. і в потерпілого є докази, що найймовірніше облиття кислотою зробив саме цей інспектор або його напарник інспектор Гутник В.Є, оскільки є інформація що саме у період коли автомобіль облили кислотою в цьому районі в цей час був помічений службовий автомобіль на якому патрулюють ці інспектори.

Відео-матеріал пошкодженого кислотою автомобіля потерпілого: http://goo.gl/7BsJb
Фото пошкоджень автомобіля прикріплене до цього листа.

На наступний ранок після цієї події, на телефон потерпілого Ярослава П. дзвонить людина, яка представляється заступником нач. управління внутрішньої безпеки МВС у Львівській області - Доскоч Михайло Романовичом та запрошує потерпілого до Управління МВС у Львівській області, щоб потерпілий Ярослава П. надав інформацію та пояснення по факту облиття його автомобіля кислотою .
Постраждалий зв'язується зі своїм товаришом та просить його піти в Управління МВС разом з ним, щоб товариш був присутнім при цій розмові як свідок, оскільки Ярослав П. боїться самотушки іти на цю зустріч.

На зустрічі Доскоч Михайло Романович прямо в будівлі Управління МВС у Львівській області напав на потерпілого Ярослава П., намагався його побити та відібрати відео-камеру, свідком цих подій був товариш потерпілого.

Аудіо-запис зустрічі в Управлінні МВС у Львівській області та напад Доскоча Михайла Романовича - http://goo.gl/vs1Yk


Відео-матеріал нападу Доскоча М.Р. зможема Вам надати тільки 24 жовтня, це відео буде представлене на пресс-коференції УНІАН 24 жовтня.

На сьогоднішній день, ми боїмося за безпеку наших дітей та рідних, за своє життя, ми не знаємо чого можна очікувати від правоохоронних органів надалі, в нас є підозри що наступним вчинком з їх сторони може бути підпал автомобілів або навіть вбивство, адже під ризиком є посади високих керівників правоохоронних органів Львівщини.

В підтвердження того, що дана проблема не є надуманою, та має безліч фактів, доказів та свідків, рекомендуємо Вам ознайомитися з статтею газетного видання “Експрес” № 52 (6347) 17 — 24 травня 2012 року, посилання на статью:
http://www.volfoto.inf.ua/pagesi/istomist/statti/2012rik/dm120517/t120522/gopstop.htm

В цій стат’ї описуються події, які продовжують здійснюватися по сьогоднішній день.

Також, просимо ознайомитися з частиною судових постанов, якими було скасовано постанови винесені Калиновським Т.І.

1) Справа № 2а-12768/11/1370 від 27.09.2011 http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/20862068
2) Справа № 2-а-1793/11 від 28.07.2011 http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/17569925
3) Справа № 2а-581/10 від 29.06.2010 http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/10383409
4) Справа №: 1309/1274/12 від 06.04.2012 http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/22439195
5) Справа №: 2-а-963/11 від 14.09.2011 http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/18471567
6) Справа №: 3-394/11 від 01.07.2011 http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/17207455


Форум посилання на якому обговорюють дані події:

http://goo.gl/hIxJ4 (обговорення факту облиття кислотою автомобіля)
http://goo.gl/pm8Sj (обговорення подій з фальсифікаціями по 130 ст.)


Будемо вдячні Вам за допомогу.



Водії! Будьте обережні, особливо при зустрічі з інспекторами Калиновським, Гутником, Гуцуляком - це безсовісні фальсифікатори, ви ризикуєте позбутись водійського посвідчення або значної суми грошей. Не передавайте їм документи в руки, не виходьте з автомобіля, вимагайте проводити огляд на алкоголь на місці зупинки транспортного засобу. При потребі їхати на експертизу беріть з собою своїх свідків!!!

Karabas Barabas
09.10.2012, 00:39:50
...

BMWheelman
09.10.2012, 13:18:03
Не передавайте їм документи в руки, не виходьте з автомобіля,
100%вимагайте проводити огляд на алкоголь на місці зупинки транспортного засобу.
ось тут я б не спішив, неодноразово чув, що працівники даі навмисно змазують, вприскують чи що ще вони там можуть зробити з тим алкотетстером, перед тим як людина в нього дихає і тоді він показує сп*яніння водія.
А в таикх випадках як на відео тільки знання законів може врятувати, і то не завжди, нажаль.:sorry:

Yuzer
09.10.2012, 13:41:32
чув, що працівники даі навмисно змазують, вприскують чи що ще вони там можуть зробити з тим алкотетстером, перед тим як людина в нього дихає і тоді він показує сп*яніння водія.
Для цього водій має знати процедуру проведення огляду, щоб його не надурили (вона описана в наказі МВС і МОЗ №400/666):
1) Обовязково вимагати, щоб були свідки (другий інспектор не може бути свідком, тільки зупинені інші водії, тоді не буде сумнівів, що це не підставна особа)
2) перед оглядом вимагати, щоб інспектор заповнив шапку протоколу, вписав туди свідків і ознаки алк.сп"яніння, які він "побачив" у водія
3) водій має право пересвідчитись в цілісності упакування мундштука, перевірити пакет на наявність проколів і посторонніх рідин всередині пакета. Пакет має бути вакуумним, тобто там не повинно бути повітря
4) водій власноручно розриває пакет, витягує мундштук, і інспектор на очах водія має вставити мундштук в алкотестер і ОБОВЯЗКОВО провести контрольний забір повітря. Якщо в мундштуку були каплі спирту, алкотестер зразу це виявить і заблокується
5) Після всіх цих процедур водій продуває алкотестер. Коли прилад видасть результат, на екрані буде і порядковий номер продувки. Запамятати його і перевірити, чи збігається він з номером на роздрукованому чеку.
6) Вимагати, щоб інспектор вніс всі дані в протокол, перевірити, чи правильно він написав в протоколі кількісний показник, який видав алкотестер, і забрати копію протоколу

якщо інспектор скаже, що в нього нема алкотестера, - показати йому на телефоні це відео: http://www.youtube.com/watch?v=WWsVr9Uu3d4

tommy_boy
09.10.2012, 15:23:49
глянув пару відео з тих наведених, вапше бєспредєл :nea:
аж гидко шо ми тут живем

Karabas Barabas
09.10.2012, 15:29:58
гидко мабуть не за те що тут живемо, а що серед нас такі живуть

tommy_boy
09.10.2012, 17:22:36
ну та, не місце красить людину, а людина місце, тому ти правий

Yuzer
09.10.2012, 19:56:05
а так працює ДАІ столиці
http://www.youtube.com/watch?v=fLi-F_6E1G4

viper
09.10.2012, 20:19:14
може варто зустрітись з іншими учасниками ДК Львів та розширити коло активістів? такі собі чергування вночі та гарячу лінію вдень? Щоб при конфліктах збиралось більше людей. У нас на форумі є активісти?

Yuzer
09.10.2012, 20:46:17
серед активістів ДК діє СМС-розсилка: якщо стається з кимось "ЧП", він дзвонить або скидає смс координатору, а той розсилає його всім учасникам і ті, що знаходяться найближче, приїжджають на допомогу. Приєднуйтесь, щоб бути в курсі останніх подій автомобільного життя Львова, знати про "кормушки" ДАІ, знати і вміти відстояти свої права. Адреса львівської гілки ДК (http://roadcontrol.org.ua/forum/viewforum.php?f=40)

viper
09.10.2012, 21:32:31
скинь в ПП номер координатора

Vomont
10.10.2012, 08:52:43
піндоса Калиновського знаю ще з 2008 року коли защемив йому пальці у вікні свого 540БМВ, з такими людьми треба говорити без виконання і по простому - ставити гулі на його безмогзовій голові

324disel
10.10.2012, 11:18:40
інспекторами Калиновським, Гутником, Гуцуляком

фото цих га...ів треба роздрукувати і тримати в бардачку.

Yuzer
10.10.2012, 12:36:46
фото цих клоунів:

ІДПС Калиновський - головний фальсифікатор
http://s017.radikal.ru/i406/1210/fb/8393a3b87742.jpg
ІДПС Гутник - права рука головного фальсифікатора
http://s017.radikal.ru/i406/1210/e4/a0e7c2a7dee5.jpg
ІДПС Гуцуляк - теж був замічений в фальсифікації:
http://s019.radikal.ru/i628/1207/d2/043e066ce850.jpg

{ додано через 4 хвилини }
ще один корисний ресурс, створений водіями - www.daibase.info - База інспекторів ДАІ, порушень ДАІ (http://n2.daibase.info)

Vomont
10.10.2012, 12:39:15
во красавци Гутник і Калиновський,завжди їх бачу разом на патрулюванні,останній раз Гутник легенько сам вдарився об машину)))
Скажу так,що Гутник більш емоційно стриманіший ніж Калиновський але в їхньому дуеті відіграє важливішу роль ніж Калиновський.

324disel
10.10.2012, 13:16:29
до речі Гуцуляк колись завжди патрулював (касував) на жовтому Рено Кенго. Хотів мені пустий протокол склєїти, я йому букву Z вписав і він удівілся.

{ додано через 2 хвилини }
Гутник більш емоційно стриманіший
він гарно би виглядав у формі НКВС або СС

Юрій
10.10.2012, 15:14:14
в кого є фото шоп?

Nikola
10.10.2012, 16:26:22
Мусор є мусором,рано чи пізно приїдеться відповідати за свої поступки............

guf
11.10.2012, 03:42:40
Калиновський позавчора був посланий на ... )
Часто на ту морду попадаю...

Yuzer
11.10.2012, 23:13:21
сьогодні (http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?p=373863#p373863)знов активісти воювали з Калиновським і відбивали невинного водія:

Почалося все з того, що помітили в наркодиспансері у вікні напарника Калиновського, вони привезли хлопця і вже хотіли сфальсифікувати проходження експертизи. На дворі чекав колега водія, їх затримали під час робочого дня та звинуватили водія в наркотичному сп'яніні. Калиновський залишив в наркодиспансері свого напарника та водія, а сам кудись поїхав.
Лікарі помітили на дворі одного з активістів та закрили вікно, в середині як нам потім розповів водій почалася паніка. Через деякий час приїхав ще один активіст, та ми почали дзвонити у дзвінок наркодиспансеру щоб нас туди запустили, дзвонили дуже довго, лікарі бігали та дуже нервувалися. Нас до водія не пускали та водія також не випускали, пройшла одна година, а експертизу таки не проводили, ми по гарячій лінії викликали старшого по місту, а лікарі викликали міліцію щоб нас нібито забрали.

Через пів години на місце приїхало чоловік 17, з них десь 9 даішників, 4 ппс та 3 в цивільному. Почався пресінг в нашу сторону, з сторони людей в цивільному йшли конкретні погрози та мати, нас почали залякувати, ми припускали що може початися бійка, тому викликали всіх активістів хто може приїхати.

В кінцевому результаті один з лікарів написав на активістів заяву, що ніби то ми ламали двері та намагалися увірватися в заклад, хоча такого не було. Водій пройшов експертизу та його відпустили, все пройшло нормально.

На підставі заяви від лікаря, одного з активістів забирають до райвіділу та складають проти нього протокол за хуліганку.... бред повний. Міліція в протоколі дуже накосячила, і вписали свідків, які потім на камеру сказали що вони взагалі нічого не бачили та їм сказали що потрібно побути понятими.

Як потім вияснилося, водій простий шофер, який розвозить продукти по магазинам (молодий хлопець) також він круглий сирота, у нього ні батька ні мами немає, через тиждень має весілля. Думаю фальсифікація та позбавлення прав був би дуже хорошим подарунком на весілля.

Телефон водія є. Завтра звяжемся та відксеримо всі доки які йому видали на руки.
Потрібно розібратися що за люди в цивільному були та хто вони такі.

відео матеріал викладемо пізніше, після опрацювання.

Nikola
12.10.2012, 08:06:00
Як потім вияснилося, водій простий шофер, який розвозить продукти по магазинам (молодий хлопець) також він круглий сирота, у нього ні батька ні мами немає, через тиждень має весілля. Думаю фальсифікація та позбавлення прав був би дуже хорошим подарунком на весілля.

Під.ри мусорські,що треба від мене допоможу чим можу!!!!Думаю я не один такий з бмвістів.

Ecosee
12.10.2012, 08:43:23
+1. Готовий допомогти!

Yuzer
12.10.2012, 09:21:41
Під.ри мусорські,що треба від мене допоможу чим можу!!!!Думаю я не один такий з бмвістів.

Найкраще - приєднатись до ДК, щоб знати, як себе захистити, бути в курсі всіх ситуацій автомобільного життя, допомагати побороти даішний безпрєдєл.

Якщо не маєте бажання реєструватись на форумі - тоді хоча би слідкувати за цією темою: http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=76&t=24885. Повідомлення, що розсилаються по СМС-розсилці і стосуються справи алкогольних розводів, будуть в тій темі дублюватись. Тому в разі критичної ситуації, коли буде потрібна допомога, всі хто живе або працює в районі Наукової 49 (відділення наркодиспансеру, куди привозять водіїв на експертизу), або просто проїжджає повз нього, підїжджають на допомогу. Не обовязково активно виступати проти ДАІ, головне бути там, щоб кількісно активістів було більше, тоді даішники бояться йти на відверті фальсифікації

Yuzer
12.10.2012, 23:43:33
намалювались даішні дружки, які під час вчорашніх розборок приїхали під наркодиспансер і намагались спровокувати активістів. Ні даі ні міліція навіть не намагались втрутитись в конфлікт. Подивіться відео і фото, світ тісний, може хтось їх впізнає...
http://www.youtube.com/watch?v=Wu1FQcAu9VM
http://s1.uploads.ru/uzXmr.png
http://s1.uploads.ru/4t9wd.png

guf
13.10.2012, 01:23:58
+1, готовий допомогти... постійно їх наказую, права знаю ))

Yuzer
13.10.2012, 22:15:36
Сьогодні на одного з активістів пробували наїхати знову ті самі чурки в цивільному, вони реально якісь гопніки.
Даішники їх викликають коли хтось появляється з активістів під наркодиспансером.
Виставляємо їхні фото, якщо хтось може взнати або повідомити інфрмацію, що це за особи - пишіть в лічку.
http://s18.postimage.org/87uv2o8rd/GOP10.jpg
http://s18.postimage.org/t6110r8m1/GOP2.jpg
http://s18.postimage.org/x3oaq5vfd/GOP4.jpg

augustino
14.10.2012, 12:29:10
Тузіка з другої фотки звідкись знаю. Буде інфа напишу

guf
14.10.2012, 20:56:34
Мусара вони, на лобі на писано!!

Yuzer
15.10.2012, 22:34:32
Інтерв'ю ТК ZIK - про фальсифікації ІДПС Калиновського Т.І.
ZIK не випускає цей матеріал в ефір оскільки канал працює на нач. ДАІ м.Львова Мицака Б.Ф.

http://www.youtube.com/watch?v=vFfhmICXRyI

yurko
17.10.2012, 13:48:37
в мене друг на зіку працює, правда простим журналістом. попросив його вияснити, чому не виходить матеріал в ефір. якщо буде якась інформація, дам знати.
було б непогано в такому випадку знати телефон дорожнього партруля, щоб оперативно реагувати на таке свавілля.

Yuzer
17.10.2012, 17:13:36
телефон активіста Дорожнього контролю опублікований в цій статті в самому кінці: http://droginfo.com.ua/content/view/3948

Yuzer
18.10.2012, 00:33:01
Сюжет в новинах на Інтері про ситуацію у Львові:
http://www.youtube.com/watch?v=jvMJptj_Jg8

Yuzer
18.10.2012, 16:49:54
Прокуратура Львова перевіряє ДАІ та наркодиспансер
Прокуратура Львова перевіряє підставність звинувачень інспекторів ДАІ та медиків наркологічного диспансеру у численних фальсифікаціях.

Прокуратурою міста Львова організовано перевірку дотримання вимог чинного законодавства посадовими особами інспекції ДАІ м. Львова та Львівського обласного державного клінічного наркологічного диспансеру, інформує прес-служба прокуратури міста Львова.

Підставою вказаної перевірки стали викладені у низці ЗМІ факти неправомірної діяльності міліціонерів, які начебто у змові з медиками згаданої установи впродовж тривалого часу здійснювали організовані та систематичні фальсифікації протоколів, складених за ст.130 КУпАП (наркотичне та алкогольне сп’яніння), а також експертиз на стан наркотичного сп’яніння.

Результати перевірки достовірності зазначених фактів буде оприлюднено невдовзі.
http://zik.ua/ua/news/2012/10/18/374213

realnero
18.10.2012, 22:05:59
молодцы парни!

Ecosee
19.10.2012, 21:13:08
На форму ДК вже почалось досить активне обговорення теми митників...теж радує.
Взагалі хорошою справою займаються.

Yuzer
23.10.2012, 17:43:58
"Українця з чіткою громадянською позицією залякають, звільнять з роботи, чи обіллють сірчаною кислотою? Чи зможуть силовики придушити громадянське суспільство?"

Анонс:
Прес-конференція на тему як у Львові «душать» громадянське суспільство. Активісти громадської організації «Дорожній контроль» та правозахисник Наталія Розинська розкажуть як у Львові, на думку громадян, представники правоохоронних органів, за допомогою сірчаної кислоти, побоїв та залякувань, розправляються з тими, хто контролює діяльність правоохоронців. Правозахисник Наталія Розинська оприлюднить непрямі докази існування «смотрящих» у райвідділах та розповість про імовірну співпрацю правоохоронців з криміналітетом. За три місяці діяльності активісти громадської організації «Дорожній контроль» написали більше 200 скарг на діяльність ДАЇ в м. Львові. Саме після цього автомобіль одного з них облили сірчаною кислотою, до інших активістів застосовували силу та залякували звільненням з роботи (вул.Хрещатик, 4, конференц-зал).Потрібна акредитація. Телефон: 099 797 72 12, krylova_o@ukr.net

Дата проведення: 13:30 24.10.2012
http://press.unian.net/ukr/press-5811.html

Yuzer
23.10.2012, 20:24:07
Давайте покажемо як ми довіряємо нашій міліції,
ось тут проводять голосування:
http://milicialviv.gov.ua
http://s017.radikal.ru/i416/1210/70/b5fa6b425bc8.jpg

BMWheelman
23.10.2012, 20:44:35
проголосував:nea:

Anesteziolog
24.10.2012, 12:35:14
цікаво шо за 190 людей відповіли шо довіряють своїй міліції? напевно самі міліціонери проголосували, хоча один одному вони тоже не довіряють.:bad:

Yuzer
25.10.2012, 00:10:59
Сьогоднішня прес-конференція УНІАН:
http://www.youtube.com/watch?v=TlcA4unV6oo

Відео, яке було показане на прес-конференції:
http://www.youtube.com/watch?v=46M-WP18lO0

realnero
25.10.2012, 11:57:31
жесть...

Юрій
25.10.2012, 14:37:47
Всі вони дотиснуть людей до тієї межі, що їх всіх спіткає доля М. Каддафі і йому подібних. Чомусь вони всі думають що вони недоторкані - це все тимчасове в цьому житті і вони теж тимчасові.

Next
25.10.2012, 21:39:02
мій голос 540 )))

Yuzer
19.11.2012, 19:21:30
На сьогоднішній день ми маємо результат перевірки ДАІ м.Львова, яка була проведена Управлінням МВСУ у Львівській області по фактах викладених активістами ДК Львів в ЗМІ та на підставі письмових заяв активістів .
Також, наскільки Ви знаєте, перевірку здійснювала і прокуратура Львівської області, про її результати ми повідомимо, як тільки їх отримаємо.
http://s14.postimage.org/ufd9543dd/work1.jpg
http://s14.postimage.org/bobbuy8sx/work2.jpg

realnero
19.11.2012, 20:12:08
отлично сработали парни, так держать. этого Калыновского я вроде видел патрульным около здания МВС на Григоренка на той неделе.

guf
19.11.2012, 21:15:35
Якщо треба - є відео, де вони навпроти диспансеру "приняли" водія - за руль сів даїшник, а власник рядом і за ними напарник на службовій...

Yuzer
19.11.2012, 21:26:52
відео з порушенням даі потрібно завжди - чим більше фактів їх порушень, тим більше скарг на них і тим більша вірогідність, що їм порушувати права водіїв стане не вигідно (за кожну скаргу вони відкупляються від перевіряючих)

Ecosee
23.11.2012, 09:22:50
Дивно, що не звільнили Калиновського...

Bumer
23.11.2012, 11:57:32
Дивно, що не звільнили Калиновського...

добре заробляє своїми розводами і ділиться відповідно справно з ким треба, от і не звільнили "корову, яка дає багато молока", їм вигідно, що він так працює, більше грошей приносить ніж інші, не всі ж люди кіпішують, судяться, просто скажуть ретельніше підбирати "клієнтів", на камеру бути "правильним" і дальше косити бабло, хоча... на мою думку, занадто він засвітився вже-тре "ліквідовувати" корову) ИМХО

Ecosee
23.11.2012, 14:06:41
от і я думаю, що він став занадто публічним...в них 100% є ще кандидатури на його "посаду" :)

Bumer
23.11.2012, 14:14:26
от і я думаю, що він став занадто публічним...в них 100% є ще кандидатури на його "посаду" :)

напевно ще одна гучна справа має бути, а тоді показово звільнять

Karabas Barabas
27.03.2013, 11:28:27
цікаво як закінчилась ця історія

Gutty
27.03.2013, 12:18:08
Знаю що працює у Львові радіохвиля активістів - можна смартфон підключити он-лайн бути в курсі де стоять ДАЙці. Всі деталі по даній темі має Юра - CarCrash, саме в нього це "діло" бачив в роботі.

Marchyk
27.03.2013, 13:27:57
Знаю що працює у Львові радіохвиля активістів - можна смартфон підключити он-лайн бути в курсі де стоять ДАЙці. Всі деталі по даній темі має Юра - CarCrash, саме в нього це "діло" бачив в роботі.

Нармальна тєма ))

Yuzer
29.03.2013, 09:25:54
Знаю що працює у Львові радіохвиля активістів - можна смартфон підключити он-лайн бути в курсі де стоять ДАЙці.
"Тєма" називається "Інтернет рація Zello" - програмка - спрощений аналог рації, якою користуються далекобійники або спецслужби

Потрібно:
1) Телефон(андроід,айфон,блекбери,виндовс мобайл ОС), нетбук або звичайний комп.
2) Мобільний інтернет (або звичайний, якщо встановлюєте на домашній компютер)
3) Бажано гарнітура, для зручності
4) Програма Zello (безкоштовна)
http://zello.com/
5) Встановлюємо, проходимо швидку реєстрацію,далі в опціях знаходимо "добавить канал"

шукаємо канал "Автоканал Львів" - це канал львівських водіїв, в якому повідомляється обстановка на дорогах Львова. Інші розмови вести не бажано, щоб не засмічувати ефір (для цього є безліч інших каналів).
В активістів ДК є свій канал, де обговорюються суто дії ДАІ, можна отримати он-лайн консультацію. Цей канал називається "ДК Львів"
Інформацію можна отримувати одночасно з декількох каналів, всі вони одночасно будуть підключені

{ додано через 16 хвилин }
цікаво як закінчилась ця історія

Історія ще триває.
Проміжні результати такі:
1) у Львові ще двом мед.закладам дали право проводити огляд водіїв на стан сп"яніння - Лікарні швидкої медичної допомоги (на Миколайчука, в народі - "Топольна") і 8-й лікарні. Але це "право", як зараз виглядає, тільки на папері, все залишається під монополією гол.лікаря наркодиспансера Кабанчик Мирослави Орестівни. Зараз тривають судові справи по численних фальсифікаціях, які здійснювали лікарі наркодиспансера
2) начальника Львівського ДАІ Мицака Б.Ф. звільнено з займаної посади (історія з фальсифікаціями зіграла в цьому не останню роль). Зараз він втік на лікарняне, тому новий начальник офіційно не призначений, є "виконуючий обовязки"
3) інспектора-фальсифікатора Калиновського Т.І. запхали кудись в райони, у Львові він дуже рідко появляється на дорозі. З його лиця вже зникла та постійна ідіотська посмішка
4) хоч інформація про фальсифікації ще час від часу появляється, але зараз інспектори і лікарі вже бояться так відкрито фальсифікувати

Karabas Barabas
29.03.2013, 11:45:42
Yuzer, :respekt:

Andrii
29.03.2013, 12:25:38
бояться
дк молодці :good: