PDA

Переглянути повну версію : Передньопривідний BMW 1-ї серії GT представлять в Парижі


Karabas Barabas
14.08.2012, 02:33:47
До недавнього часу нічого не віщувало біди для Mercedes-Benz B-класу
39321

поки журналісти не почали поширювати інформацію про появу новинки в модельному ряді BMW, що є чи не основним опонентом Штутгартської компанії.

Навряд чи буде перебільшенням сказати, що BMW 1 GT по праву стане головною прем'єрою Паризького автосалону. У всякому разі, однією з головних прем'єр. Адже перед відвідувачам буде представлений - вперше в історії баварської марки варіант серійного передньопривідного автомобіля BMW. Такий маркетинговий хід можна вважати ударом в «сонну артерію» для конкурента, так і для прихильників марки, які в більшості своїй вважають BMW і передній привід речами не сумісними.

Під капотом BMW 1 GT розташуються 3-х і 4-циліндрові турбо агрегати, як бензинові, так і дизельні. Автомобілі BMW мають певні традиції, такі як відмінна динаміка та керованість, тому мінімальна потужність моторів буде не менше 100 к.с. Двигуни працюватимуть в парі або з 6-ступінчастою "механікою", або з 8-ступінчастою автоматичною трансмісією. Також в майбутньому з'являться як гібридна модифікаця BMW 1 GT, так і його електричний варіант.

Чутки про появу передньопривідного автомобіля в модельному ряду BMW недавно підтвердив член ради директорів компанії Клаус Дрегер, який в інтерв'ю британському AutoExpress повідомив:

«Передній привід на BMW, безумовно, буде. У нас вже є чималий досвід - ми знаємо, як змусити автомобіль різкіше проходити повороти, і ми знаємо, як налаштувати рульове управління, щоб зменшити підрулювання ».

Тим не менш, офіційно підтверджувати дебют передньопривідного автомобіля на вересневому автосалоні в Парижі представник баварської марки відмовився, хоч дипломатично і зазначив, що таку можливість не заперечує.

Незважаючи на «одиницю» в назві, спільного у новинки з хетчбеком BMW 1-серії буде мало - хіба що частина силових установок. «Одиничка» з приставкою GT будують на абсолютно новій платформі, яку надалі запозичить і наступне покоління MINI . До слова, навіть дорожні випробування обидві моделі проходять разом.

Зовнішність BMW 1 GT баварці тримають в секреті, але спритні художники вже намалювали з десяток зображень моделі, тому брати їх близько до серця не варто - вони цілком і повністю на совісті їх фантазії. Хоч деякі, на перший погляд, особливо й не дисонують з BMW 1-ї серії GT, яка під камуфляжем попадалася в об'єктиви шпигунів. В усякому разі, судячи з загального силуету.
393213932239325
393263932739328

39323 39324

http://www.youtube.com/watch?v=QGnftvyoxm8

sergiy
15.08.2012, 21:05:04
цікава машинка

_andriy_
29.08.2012, 00:33:14
при всій моїй шані до бренду, але бмв і передній привід це :bad:
Що то за беха, яка не зможе віялом проходити повороти:nea: