PDA

Переглянути повну версію : Неймовірний BMW X5 від Alpine


CONFIG
13.11.2007, 08:34:16
Ми продовжуємо розповідати вам про найцікавіші автомобільні проекти, що коли-небудь створювалися сміливими головами і умілими руками. Черговий експонат нашої своєрідної галереї незвичайного був вперше показаний на тюнинг-шоу в Ессенs ще два роки тому, і зумів викликати там такий фурор, що трохи не затьмарив навіть прекрасний Porsche GT1 у виконанні Gemballa.

Йдеться про BMW X5, гарненько обробленому компанією Alpine, що проводить різного роду музичну апаратуру вищої якості. Як завжди, «музиканти» грунтовно попрацювали над кузовом. Хай X5 не настільки монстроподібний, як їх же Sinister на базі кабріолета 6-Series, зате у нього є декілька таких родзинок, що будь-якому тюнінговому ательє залишається тільки заздрити. Наприклад, двері відкриваються не вертикально вгору, a`ля Lamborgini, і не вгору вперед, як у McLaren F1, не вгору всією площиною, як на DeLorean і навіть не назад, а просто виїжджають убік. Не впевнені, що це сильно спрощує посадку, але виглядає надзвичайно.

Салон, природньо, напханий дорогою аудіоапаратурою і є, за великим рахунком, пересувною студією. Крісло залишилося одне, не стільки для водія, скільки для звукоопеатора, а багажне відділення, включаючи простір, раніше займаний пасажирським диваном, заповнене сабвуферами і іншими інструментами музики.

На колеса X5 Alpine поставили диски діаметром аж 26 дюймів. Але головне, що їм хотілося б розповісти – це чудова аерографія уздовж бортів, в якій кожна небайдужа до музики людина легко відшукає портрети Курта Кобейна, Джіммі Хендрікса, Боба Марлі, Джона Леннона, Елвіса Преслі, 2Pac і багато інших, що наклали своєю творчістю незгладимий відбиток на сучасну культуру, за це їм окреме особисте спасибі.