PDA

Переглянути повну версію : Дістали часті безпричинні зупинки інспекторів ДАІ


Volentur
29.05.2012, 09:40:09
Я досить часто подорожую. Чесно кажучи мене ДІСТАЛИ часті безпричинні зупинки інспекторів ДАІ. Під час пошуку інформації про повновноваження інспекторів ДАІ, натрапив на сайт, де пропонуються юридичні консультації 24 години на добу і в них є така конкретна послуга Driver якраз для дорожньо-транспортного права...Мене цікавить чи хтось використовував таку послугу чи зрештою краще найняти власного юриста...В кого, які думки виникають...

amh
29.05.2012, 09:55:53
Volentur, а може простіше мати собі в бардачку файлик із заготовками документів на найбільш типові випадки при зустрічі з дайцями? От, наприклад, є сайт (http://www.mylaw.com.ua/), на якому багато чого цікавого на цю тему. Матеріалами з цього сайту (заготовками заяв, формулюванням фраз для протоколів) я неодноразово успішно користувався. Також є багато інших джерел. А от консультація ЯКІСНОГО юриста зазвичай є дорогим задоволенням (інколи більшим, ніж розмір адмінштрафу). :)

Також помітив, що наявність відеореєстратора в моєму авто чомусь суттєво зменшила кількість безпідставних зупинок дайцями. :wink:

Breaker
29.05.2012, 16:49:18
А на чому ви іздите?

BOKSTER
29.05.2012, 22:31:05
купи відеореєстратор, ознайомся з законом "Про міліцію", "Про дорожній рух", наказом МВД №111 (внутрішня службова інструкція ДАІ), добре вивчи ПДР.
Також раджу сайт http://roadcontrol.org.ua/. Там є багато цікавих роликів, які покажуть як себе вести в тій чи іншій ситуації.
Вчись захищати себе сам. І головне не боятись їх. В нашій державі кожен мусить бути трохи юристом. Інакше зжеруть з патрахами.

Volentur
03.06.2012, 10:36:25
спасибі за поради, але не завжди простіше шукати закони в бардачку та щось доказувати. Їжджу я на BMW 5-серия 39 кузов. Сайти, відео, документи, закони на правову тематику це все класно, але власне хотілося б почути відповідь на питання чи хтось з вас користувався тею послугою правової допомоги, які відгуки та зрештою чи краще найняти юриста?