PDA

Переглянути повну версію : BMW здобуло 50 перемогу в DTM


Karabas Barabas
11.05.2012, 15:06:27
Через всього дві гонки після свого повернення в ряди учасників DTM команда BMW знову опиняється на верхньому щаблі п'єдесталу.
37259

З моменту останнього тріумфу BMW в цій гоночної серії пройшло 19 з половиною років, і ось канадець Бруно Шпенглер (Bruno Spengler) за кермом BMW Bank M3 DTM стає першим на німецькій трасі Лаузіцрінг. У цій захоплюючій гонці Шпенглер з честю витримав натиск пілота Mercedes, британця Гері Паффет (Gary Paffett), який фінішував другим. Бронзовим призером перегонів став британець Аугусто Фарфус (Augusto Farfus) на Castrol EDGE BMW M3 DTM, закріпивши успіх команди BMW.

3726037261

Шпенглер прийняв переможну естафету в італійця Роберто Раваль (Roberto Ravaglia), який 11 жовтня 1992 приніс BMW 49-ю перемогу в DTM у німецькому Хоккенхаймі - тоді команда BMW Schnitzer під керівництвом Чарлі Елої (Charly Lamm) виступала на BMW M3.
Через 20 років, команда BMW знову увійшла в історію DTM, здобувши 50-ю за рахунком перемогу. Для Шпенглера це і особистий спортивний ювілей: 28-річний гонщик святкує свою десяту перемогу в DTM. У перший раз Шпенглер виграв гонку на трасі Норісрінг (Німеччина) 23 липня 2006 року.

Чинний чемпіон DTM Мартін Томчик (Martin Tomczyk) з Німеччини (BMW M Performance Parts M3 DTM) завершив гонку сьомим і приніс шість очок команді BMW RMG. Його товариш по команді Джоуї Хенд (Joey Hand) із США фінішував чотирнадцятого на своєму SAMSUNG BMW M3 DTM. Британець Енді Пріоль (Andy Priaulx) на Crowne Plaza Hotels BMW M3 DTM і німець Дірк Вернер (Dirk Werner) на EPOSTBRIEF BMW M3 DTM став сімнадцятим і дев'ятнадцятий відповідно. За гонкою спостерігало більше 72 000 уболівальників.

З першого ж кола пілоти BMW Шпенглер і Фарфус виявилися залучені в захоплюючу дуель з гонщиками Mercedes - Гері Паффет і Джеймі Гріном (Jamie Green). Шпенглер вирвався в лідери на самому початку гонки і зумів до кінця утримати свою позицію, багато в чому завдяки злагодженій роботі команди BMW Schnitzer під час піт-стопів. Фарфуса на першому колі обігнав Паффет, але бразильцеві вдалося витримати суперництво з Гріном, який прийшов до фінішу четвертим. Для Фарфуса це стало першим призовим місцем у гонках DTM.



Директор BMW Motorsport Йенс Маркардт (Jens Marquardt):
«Ця гонка втілила наші найсміливіші мрії. Перемога Бруно Шпенглера стала гідним завершенням цього яскравого тижня. Спочатку наше блискуче повернення в Хоккенхаймі, потім перша поул-позиція, і ось - вже в другій гонці - наша перша перемога в DTM після довгої перерви. Це неймовірна удача! Бруно виступив приголомшливо, повною мірою використавши переваги поул-позиції. Він додав ще одну главу в історію успіху BMW в мотоспорті. У 40-у річницю BMW M ми довели кількість перемог, здобутих BMW M3 на DTM, до 41. Це вселяє особливу гордість, враховуючи, скільки праці вклала вся команда в підготовку до цієї гонки. Наше повернення в ряди учасників DTM було, безумовно, блискучим, але попереду ще багато змагань на нових складних трасах: наближається DTM 2012, і ми сподіваємося, що нашій команді так само буде сприяти удача! »

http://www.youtube.com/watch?v=8AAIAz_BRBM

http://www.youtube.com/watch?v=HxfytC6XlGY

http://www.youtube.com/watch?v=VfhPTyvLpsA

Vomont
11.05.2012, 16:17:20
МОЛОДЦІ!!!

BMW-ЮРА
11.05.2012, 23:52:11
BMW це сила, яка повернулася і буде нас радувати я надіюся ще довго. Шкода що F1 нас так не тішила, але може і там час настане. Треба надіятись і вболівати наразі за DTM.

ValodjaE36
18.05.2012, 13:58:23
Суперники точно не очікували такого:respekt: