PDA

Переглянути повну версію : Ательє AC Schnitzer представило мотоцикл Twinstar F800S


CONFIG
12.11.2007, 10:30:39
Ательє AC Schnitzer допрацювало серійний мотоцикл BMW F 800 - модель отримала яскраве спортивне сріблясто-зелене забарвлення, професійну підвіску WP, яку можна використовувати в спортивному або альтернативному режимах, і спортивне кермо з відмінною ергономікою, яка припаде до душі пілотам які віддають перевагу низькій посадці.

Саме таке кермо використовується в Супербайці, воно підвищує якість керованості мотоциклом і допомагає абсолютно не відчувати ваги мотоцикла - те, про що мріють багато мотоциклістів.

Що стосується аеродинаміки, то вона просунулася вперед - в ательє AC Schnitzer доповнили аеродинамічний пакет мотоцикла оригінальним нижнім обвісом, який може бути встановлений в штатні кріплення моделі.

Необхідну, ноту додала гоночна вихлопна система, виконана з титану і сталі, - вона додає моделі AC Schnitzer закінченість в зовнішньому вигляді, а також звуці на дорозі. Вихлопна система легальна для використання в місті, але якщо мотоцикл використовуватиметься в змаганнях на треку, каталізатор і звукопоглинальні компоненти легко демонтуються.

Нагадаємо, що не так давно AC Schnitzer представила допрацьовану модель K1200R Sport.