PDA

Переглянути повну версію : Компанія BMW представила оновлену "трійку"


CONFIG
18.07.2008, 08:34:28
Компанія BMW має намір на автомобільній виставці в Парижі, що відкривається в жовтні поточного року, представити оновлений седан і універсал 3-Series. Як повідомляє американське видання AutoWeek, основними відмінностями цього автомобіля від попередника стане інше оформлення передньої і задньої частини кузова, нові варіанти обробки інтер'єру і модернізована система iDrive з 8,8-дюймовим дисплеєм.

Судячи по представлених фотографіях, оновлена BMW 3-Series отримає новий капот з виразними подовжніми ребрами на капоті, інший передній бампер і решітку радіатора, змінені фари головного світла з світодіодними лампами "поворотів", а також інші дзеркала заднього виду. Позаду такий автомобіль від попередньої версії можна буде відрізнити по ліхтарях, виконаних в стилі нової 7-Series, іншій кришці багажника і новому бампері.

Гамма двигунів для BMW 3-Series залишиться тим самим, проте для ринку Північної Америки тепер стане доступна версія 335d з трилітровим 265-сильним дизельним двигуном з двома турбінами. Залежно від модифікації мотори стануть агрегатуватися або з шестиступінчатою механічною коробкою передач, або з шестишвидкісним "автоматом".