PDA

Переглянути повну версію : Рішення BMW Sauber в технологіях дорожніх машин


CONFIG
16.07.2008, 08:45:51
Прес-служба BMW Sauber прислала реліз про розробку систем рекуперації кінетичної енергії (KERS), і сумісні плани компанії BMW, і команди, по застосуванню розроблених технологій в конструкції гібридних дорожніх машин.

KERS від BMW Sauber буде заснований на електричному принципі - на гальмуванні спеціальний генератор F1.09 віддасть енергію акумуляторам, які, у свою чергу, розкрутять додатковий електродвигун по команді гонщика, наприклад - у момент обгону.

За розрахунками інженерів система важитиме не більше 40 кг, і дозволить додати 60 квт потужності на відрізку в 6.5 секунд...

Маріо Тайссен, бос BMW Motorsport: "Розробка інноваційної системи KERS дозволить команді отримати перевагу на трасі, а компанії BMW - випробувати рішення, які можуть використовуватися в конструкції гібридних машин. Формула 1 – це прекрасний полігон для відпрацювання нових, революційних технологій, в BMW завжди користувалися потенціалом інженерного відділу команди, і KERS - це ще одна можливість добитися взаємовигідних результатів".