PDA

Переглянути повну версію : Відпочинок в "Сокільське". Косів.


CONFIG
14.07.2008, 10:06:36
Цими вихідними випала нагода побувати в Косівському районі, причиною того був черговий етап Чемпіонату України з раллі. Поїздку планувалось розтягнути на всі вихідні, тому й виникла потреба знайти місце де можна було б зупинитись. З невеликої пропозицій (http://karpaty.nezabarom.com.ua/ua/kosov/residence/) вибиралось те місце де пропонується найбільша кількість додаткових послуг. Проаналізувавши всі варіанти вибір було зупинено на ТОК "Сокільське" (http://karpaty.nezabarom.com.ua/ua/kosov/sokilske/).

Знайти Сокільське непроблема, на перехрестках починаючи від Косова встановлені вказівники. Ненадто приємно вразила дорога від автотраси до самого Сокільське.. дорога через село, по грубому гравію, справжнє випробування для легкового авто. Сокільське знаходиться на височині звідки відкривається неймовірний вид на гори та річку. Щойно ми встигли вийти з машини як до нас поспішала дівчинка з тацою у вишитому одязі. Вона запропонувала нам на вибір хріновуху (настоянка на хріні) або клюквену настоянку, на закуску сухарики. Таке враження що це спеціально зроблено для того щоб вже нікуди не їхати.

Перше враження від Сокільське позитивне, хоча потім були моменти до яких можна було придертись, але оскільки Сокільське нова база і ще не все приведено до порядку, а також позитивного там значно більше, тому на моменти можна закрити очі. Якщо ви збираєтесь відпочивати в Сокільське раджу забронювати номер завчасу, оскільки на вихідних досить багато людей. При виборі номеру рекомендую зупинити свій вибір на номерах з "краєвидом". Номера гарні, люблю я нові готелі, все чистеньке і новеньке. В номерах є холодильник з міні баром (він дісно міні), в міні барі було знайдено презервативи (тільки от навіщо їх класти в холодильник - загадка, може щоб легше було знайти). Телебачення.. не надто багато каналів, чесно кажучи всі безтолкові. Від номерів враження позитивні. Приємно й те що номер можна взяти як з сніданком так і без, є різниця в ціні. Ми відмовились від сніданку, з кількох причин. По-перше небуло бажання рано вставати (час сніданку неуточнювався), по-друге Сокільське має колибу, де меню значно більше.

Колиба. Зізнаюсь я був приємно вражений величиною і різноманіттям меню як для такої "глубінки". Сказати що там можна дешево поїсти язик не повертається, але воно того варте, нормальні порції і дуже смачно. Знов ж таки незважаючи на "глубінку" сервіс в колибі на високому рівні, такі чемні офіціантки, все вони знають і так гарно вдіті. мені сподобалось. Оскільки в суботу було свято Петра і Павла ввечері біля колиби палили ватру, а також виступали якісь дітки.. шось типу народної самодіяльності.

Щодо додаткових послуг на які робилась ставка то тут трошки за мало уваги тому приділили. З того що заявлено в рекламі більшість треба замовляти, або воно ще в зародковому стані. Якщо вам хочеться додаткових послуг рекомендую уточнити як ними можна скористатись. Спочатку я був розстроєний, але потім загальна атмосфера і гарно проведений час компенсували ці недоліки. Зрештою Сокільське нова база і вимагати зразу все думаю не надто правильно. З додаткових послуг все ж найбільше сподобались квадроцикли. Поганяти по стежках і сільських доріжках з гравієм, ну і звичайно болоті, враження суперові. В Сокільське можна дуже гарно провести час якраз за рахунок додаткових послуг.

Ще недалечко від Сокільське є річка, дуже класне місце. Нормальна глибина, течія, та ще й до неї на квадроциклі поїхати відмитись від болота.. суперові враження.

Коротше кажучи.. хоч я в тому районі не так часто буваю, але тепер знаю де можна гарно провести час, тим більше що я люблю смачно поїсти.

Дізнатись про ціни та послуги ТОК "Сокільське" можна на Незабаром (http://karpaty.nezabarom.com.ua/ua/kosov/sokilske/) або на оффсайті (http://skihill.com.ua).

ТОК Сокільське / база відпочинку
+38 (044) 561-71-31
+38 (067) 402-62-37
+38 (067) 231-95-55
http://skihill.com.ua
Косівський р-н, с. Тюдів, вул. Зелена, 20