PDA

Переглянути повну версію : Кросовер BMW X3 отримав новий двигун


bmwe36petro
16.02.2012, 10:28:53
Компанія BMW оголосила про те, що одна з модифікацій кросовера X3 - xDrive28i - втратить шестициліндровий бензиновий двигун.
34888
Замість цього двигуна, об'ємом три літри, що розвиває 258 кінських сил і 300 Нм крутного моменту, з'явиться дволітрова турбінована "четвірка".

Потужність нового агрегату складає 245 кінських сил, а максимальний крутний момент дорівнює 350 Нм (доступний в діапазоні від 1250 до 4800 обертів на хвилину). Мотор агрегатується з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Кросовер з такою силовою установкою зможе досягати першої "сотні" за 6,7 секунд - на дві десяті секунди швидше за автомобіль з рядною "шестіркою". Середня витрата палива новинки - 7,5 літра на сто кілометрів пробігу. Це на 1,5 літра менше, ніж у колишнього BMW X3 xDrive28i.

Компанія BMW також оголосила, що незабаром усі X3 оснащуватимуться системою Driving Experience Control. Вона дозволяє клавішею на центральній консолі міняти налаштування рульового управління, системи стабілізації, а також для відгуку на натиснення педалі газу і двигуна. Передбачено чотири режими роботи системи - "Comfort", "Sport", "Sport+" і економічний "Eco Pro".

Крім того, у кросовера з'являться нові опції, включаючи систему попередження про мимовільний перетин суцільної лінії розмітки і систему No Overtaking Display, що інформує водієві про неприпустимість обгону на кожній конкретній ділянці дороги. Остання з цих систем за допомогою спеціальної камери на лобовому склі прочитує дорожні знаки обмеження швидкості і заборони обгону і виводить відповідні символи на екран приладової панелі.