PDA

Переглянути повну версію : Тюнінг-ательє Lumma представляє свій варіант BMW X6


CONFIG
09.07.2008, 08:53:08
Відоме німецьке тюнінгове ательє Lumma Design, що спеціалізується на доопрацюванні автомобілів BMW, Porsche і Mercedes-Benz, представило свій погляд на новий кроссовер BMW X6, що отримав назву CLR X650.

Опублікований компанією тізер відображає загальний дизайн, який був розроблений фахівцями Lumma. Передня частина отримала новий агресивний бампер, бічні дзеркала, накладки на головну оптику і іншу форму капота з карбоновою вставкою. Крім того, CLR X650 обзавівся накладками на пороги і додатковими повітряводами в задніх крилах.

В результаті доопрацювання і перенастроювання підвіски кліренс CLR X650 став менший на 40 мм. Вінцем екстер'єру стали 23-дюймові чорні легкосплавні диски оригінального дизайну. У салоні з'явилися нові крісла з розвиненою бічною підтримкою, а також спортивне рульове колесо, накладки на педалі і видозмінена панель приладів.

Технічні характеристики CLR X650 поки не розголошуються. Всі подробиці стануть відомі під час офіційної прем'єри на Міжнародному автосалоні в Парижі.