PDA

Переглянути повну версію : Карбон 3D Львів


Legend
09.01.2012, 21:35:16
ПРОДАЖА і ПОКЛЕЙКА!!!!!
У нас ви можете придбати карбон 3d чорного, оранжевого, червоного, синього, сріблястого, білого, бордового, золотого та інших кольорів під замовлення.

Ширина плівки під карбон 3d - 1,52м і 1,27м - що дозволить вам обклеїти будь-яку частину екстер'єру авто без стиків. Плівка carbon 3d також має мікроканали, що значно полегшить вихід повітря з-під плівки і прискорить процес обклеювання авто.Карбон 3d може застосовуватися для обклеювання деталей інтер'єру авто - бажано з використанням праймера.

Плівкою карбон 3d можна обклеювати будь-які гладкі і шорсткі поверхні інтер'єру та екстер'єру авто! Можлива підрізка на плотері аплікацій з плівки карбон 3d для нанесення аплікацій на кузов автомобіля.

Плівка карбон 3d - це матеріал який повторює вигляд справжнього карбону, але дешевший і практичний. Плівка карбон 3d - гнучка, еластична, безусадкова і довговічна плівка спеціально розроблена для обклеювання авто. Дуже стійка до ультра-фіолетового випромінювання, а також різних миючих засобів, спеки та морозів.

Плівка карбон 3d відмінно чинить опір будь-яким екстремальним погодним умовам.

Плівка карбон 3d легко видаляється при нагріванні феном, не залишаючи слідів клею і не псує лакофарбове покриття автомобіля.

При покупці від 15 погонних метрів діє знижка 10%!

Тут ви можете ознайомитися з усією продукцією для реклами та авто-тюнінгу, плівкою, що імітує структуру карбону (авто-вініл), яка в даний час широко застосовується в автомобільному стайлінгу і з деяких пір претендує на більш, ніж гідну альтернативу фарбування автомобіля.

Також надаємо послуги по:
Обклеювання автомобіля плівкою CARBON 3D
(деталі салону, капот, дах, багажник, дзеркала, бампер, пороги, весь кузов)
Обклеювання автомобіля плівкою МАТ
Тонування фар і стопів плівкою, включаючи кольорові відтінки
Обклеювання автомобіля плівкою ХРОМ, ЗОЛОТО
Ламінування автомобіля (прозора анти
гравійна плівка) часткове і повне
Обклеювання елементів салону плівкою CARBON 3D

Відправляємо плівку у всі регіони України. мінімальне замовлення за межі Львова від 1м.п.

За більш детальною інформацією звертатись за тел. 093 84 55 720