PDA

Переглянути повну версію : BMW - офіційний автомобіль фотовиставки


CONFIG
08.11.2007, 09:14:30
З 7 по 13 листопада 2007 року в «Художньому Арсеналі» вперше в Києві буде представлена виставка Московського Міжнародного фестивалю «Мода і стиль у фотографії», фестивалю, який вже п'ятий раз проводить музей «Московський Будинок Фотографії».

Компанія «АВТ Баварія», офіційний імпортер BMW, в Україні виступає автомобільним партнером виставки. Структура фестивалю традиційна: презентація класиків світової і вітчизняної фотографії, зірок сучасної fashion-фотографії, а також проекти глянсових журналів, як невід'ємного феномена модного світу. Мистецтво відображення форм у фотографії і мистецтво створення неповторних автомобілів – основні точки дотику автомобільного світу і світу фотографії.

Головними героями виставки «Мода і стиль у фотографії» стануть два найцікавіші автомобілі в модельному ряду концерну BMW: BMW X5 і BMW 7 серії.

Новий BMW X5 – це просторий, розкішний, багатофункціональний і одночасно надійний автомобіль класу преміум, який завдяки системі повного приводу разом з динамічними якостями володіє дуже хорошими позашляховими характеристиками. Тепер новий BMW X5 піднімає задоволення від управління автомобілем сегменту Sports Activity Vehicle на новий рівень. Потужні двигуни, вдосконалена система повного приводу BMW xDrive і ходова частина абсолютно нової конструкції забезпечують високу маневреність і динамічність. Великий, придатний для різноманітного використання салон нового BMW Х5 забезпечує максимальну функціональність і вміщає до семи чоловік. В той же час завдяки інноваційним елементам оснащення і високоякісній обробці інтер'єр створює атмосферу екськлюзівності седана вищого класу.

BMW 7 серії поєднує два автомобілі в одному. З одного боку, це справжній BMW, який підкуповує типовими для BMW якостями – динамічністю, маневреністю і відчуттям задоволення за кермом, яке він доставляє водіям, що віддають перевагу спортивному стилю. З іншого боку, це просторий і комфортабельний представницький седан. BMW 7 серії – це ідеальний автомобіль для поїздок з шофером. Як жоден інший автомобіль на ринку він пропонує класичне відчуття задоволення не тільки для водія, але і для тих, хто вважає за краще їздити на задньому сидінні. Таке уміле поєднання двох різних світів клієнти BMW особливо цінують в цьому автомобілі преміум-класу.

Підтримка мистецтва завжди залишалася пріоритетним напрямом в концепції розвитку BMW Group. Компанія «АВТ Баварія» успішно слідує традиціям BMW Group по співпраці з світом мистецтва, виступаючи щорічним партнером Українського Тижня Моди з 2005 року. BMW – це не просто автомобілі, це високі сучасні технології і неповторний вишуканий стиль і спосіб життя. Характерні риси BMW - новаторство, творчий підхід і постійне прагнення до досконалості - свідчать про органічну взаємодію філософії BMW з світом мистецтва.