PDA

Переглянути повну версію : E30 Проблема з запуском


Kubovich
26.06.2008, 22:26:32
Історія наступна:

В суботу в 5 годині ранку LOL припаркував машину біля дому, їздила майже весь день. В обід попхався на роботу на пару годин, коли сів за руль, по звичці повертаю ключ і трошки підгазовую (маю проблемку з РХХ, не може втримати обороти на холодному двіжку) - і...глохне. хмм, хня якась, пробую ще раз - ноль. Стартер крутить шо дурний, а двіжку пофіг. Мудохався по всякому, тицкав сигналкою, підгазовував...зі спроби 20 завелась і поїхала на ура. Припаркувався, в неділю дзвонить потенційний клієнт на машинку і каже що хотів би її подивитись. блін, невчасно...іду в неділю на стоянку - заводиться з півоборота...хммм...прогрів, поїхав на мийку. В понеділок теж без проблем завівся і проїздив весь день, зробив заплив на коротку дистанцію на Сахарова (ЗАДРАЯТЬ ЛЮКИ!!! ПОДНЯТЬ ПЕРЕСКОП!!!) і додому. У вівторок зранку та сама фігня, з півоборота завелась і тут же заглохла...блін, шозанах?!?!

Перечитав купу інфи і відкинув варіанти з сигналкою (всетаки заводиться), бензонасос теж качає (чути на слух і з вихлопної пованює чистим бензинчиком). Лишається запалення. Перевірити можливості немаю, сам в тому слабо розбираюсь і боюсь щось нашаманити непотрібне.

Сьогодні ввечері чудом завлелась після нної спроби. Прогрів, покатався по стоянці, дав просратить двіжку одним словом. Заводиться - норма. Блін, боюсь їхати завтра, а раптом знов мені свій характер покаже...

Порадьте хто стикався з подібним? Може є в когось майстер кумекаючий, який зміг би під'їхати і на місці поставити точний діагноз?

Наперід дуже вдячний за будь-яку пораду.

Мотор М20В20, свічки нові, повітряний фільтр теж. Заправляюсь тільки на ОККО 95тим.

Kubovich
28.06.2008, 19:07:54
Витягнув реле запалення....подивився на нього вот такими :-o воками....поставив на місце. завелась. 2 дня - полёт нормальний. подивимось як далі себе поведе :->

Stebnyk
01.07.2008, 19:55:15
також часом стикаюся з цим вранці.. заводиться з півоберта і глохне. а з другого разу вже ніби норм заводиться..
коли перший раз з цим стикнувся то була ще підключена газова установка, відключив і якийсь час все норм було, тепер знову часом так.. електрику ніби переглянув все норм.. всеж більше схиляюся до системи подачі палива, бо це зазвичай є коли машина довго постояла, день, або два..