PDA

Переглянути повну версію : BMW привезе до Мілана оновлений мотоцикл F800 GS 2008


CONFIG
08.11.2007, 08:56:11
Компанія BMW привезе на мотосалон EICMA оновлену модель мотоцикла F800 GS 2008 модельного року. Цікаво, що для кращої прохідності по бездоріжжю ендуро F800 GS отримав переднє 21-дюймове колесо. Потужність двоциліндрового 800-кубового двигуна моделі GS складає 85 кінських сил.

Опционально мотоцикл можна буде оснастити GPS навінацией BMW Motorrad Navigator III. Pешта подробиць стане відома пізніше, стежите за оновленням.

Нагадаємо, що мотоцикли BMW 2008 модельного року отримають функцію нагадування про наближення терміну технічного обслуговування, таким чином мотоцикл наперед нагадає власникові про необхідну заміну масла, що допоможе спланувати час відвідин сервісу наперед.

Варто відзначити, що тема бездоріжжя була завжди близька BMW Motorrad, проте традиційно це стосувалося важких туристичних і раллійних мотоциклів (пригадаєте перемоги BMW Motorrad в ралі дакар).

Оновлений мотоцикл F800 GS не єдина прем'єра Баварського будинку. На мотосалон в Мілані BMW Motorrad привезе також спортивний ендуро BMW 450, яким концерн BMW відкриває абсолютно новий сегмент в своїй лінійці мотоциклів.