PDA

Переглянути повну версію : Для BMW 5 серії приготували ряд новацій


Just be
04.11.2011, 11:39:57
Седани та універсали отримають два нових чотирициліндрові двигуни з технологією BMW TwinPower Turbo, а також модернізовані дизельні агрегати.
32926
Для більшого хетчбека GT запропонують нові дизайни колісних дисків, кольорів кузова і внутрішнього оформлення, а також M-пакет.
Компанія BMW розповсюдила пресс-реліз з інформацією про оновлення 5 серії 2012 модельного року. В їх числі є як колісні диски та і нові та модернізовані двигуни.

Нові чотирьох циліндрові двигуни з технологією BMW TwinPower Turbo встановлять під капот модифікацій з шильдіками 520і та 528і. У першому випадку мотор видає 184к.с. і 270Нм. Цього достатньо, щоб седан BMW 520і з АКПП розганявся до сотні за 8 секунд і розвивав швидкість до 226 км\год. Друга "четвірка" має побільше потужності: 245к.с. та 350 Нм, що розганяє її за 6.3сек до 100 км\год, та потребує електронного обмежувача на традиційних 250км\год.
Осінню 2011 року BMW 525d почне постачатись новим 4-циліндровим дизельним двигуном з технологією BMW TwinPower Turbo. Дволітровий повністю алюмінієвий силовий агрегат наділений ступеневим турбонадувом за принципом Twin Turbo і системою прямого вприску пального Common-Rail. Потужність мотору в порівнянні з попередником виросла до 218к.с. "Шестірка" в моторному відсіку модифікації 530d також додала в силі, її потужність тепер складає 258к.с. Топова модель на важкому паливі, 535d, надає власнику в своє розпорядження - 313к.с. та 630 Нм.
Базова комплектація "пятірки" буде розширена переключателем режимів руху. З допомогою спеціальних клавіш на центральній консолі водій зможу змінювати характеристику педалі акселератора, відклик двигуна, характеристики роботи підсилювача рульового керування, поріг спрацювання системи стабілізації DSC і динаміку переключень АКПП. Будуть в списку обладнання і інші нові опції.
Покупці BMW 5 серії GT отримають можливість підкреслити свою індивідуальність. Автомобіль отримає аеродинамічний обвіс в М-стилі, змінену випускну систему і ходову частину. Каталог доповниться новими стилями дисків, емалями кузова і кольорами внутрішнього оздоблення.