PDA

Переглянути повну версію : Новий BMW X6 бере участь в унікальному турі Operation X


CONFIG
18.06.2008, 09:20:48
Компанія «АВТ Баварія», офіційний імпортер BMW в Україні, 18 червня 2008 року запрошує на знайомство з учасниками “Operation X. Experience BMW X6 Drive” - шістьма автомобілями BMW X6 під управлінням команди менеджерів BMW Group – під час їх зупинки в Києві.

“Operation X. Experience BMW X6 Drive” - перше серйозне дорожнє випробування нового BMW X6. Маршрут цього унікального туру пройде по країнах Білорусь – Україна - Молдова – Грузія – Вірменія – Грузія – Азербайджан. 6 автомобілів BMW X6 покликані довести, що досконалість інноваційних технологій BMW ідеальним чином призначена для повсякденного використання в будь-яких дорожніх умовах. BMW X6 – це задоволення від динамічності і маневреності спортивного купе, а також місткість і різносторонність автомобіля класу SAV.

Офіційна презентація нового BMW X6 в Україні відбулася в рамках Kyiv Automotive Show'2008. За наслідками голосування експертів компанія «АВТ Баварія» отримала головну нагороду Kyiv Automotive Show 2008 - Гран-прі за BMW X6.

У Україні новий BMW Х6 пропонується з трьома варіантами двигунів:
BMW X6 xDrive50i з бензиновим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом і безпосереднім вприском (407 к.с.), BMW X6 xDrive35i з рядним 6-циліндровим бензиновим двигуном з подвійним турбонаддувом і безпосереднім вприском (306 к.с.), BMW X6 xDrive30d з рядним 6-циліндровим дизельним двигуном з турбонаддувом і системою безпосереднього вприску Common-Rail третього покоління (235 к.с.).