PDA

Переглянути повну версію : Підняття мита відтерміновано до 1 вересня


vikoren
16.08.2011, 16:07:09
ідіотизм , заставити народ їздити на відчизнятих анусах сренсах ітд
-----------------

Україна відтермінувала до 1 вересня підняття мита на легкові авто.

Про це повідомляє телеканал "24" із посиланням на прес-службу Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів та дилерів.

Тим часом, спецрозслідування щодо імпорту легкових автівок, ініційоване асоціацією "Укравтопром", триває.

Як повідомлялося, вітчизняні виробники скаржаться, що продажі автомобілів, вироблених в Україні, скоротилися через значні обсяги дешевого імпорту.

В результаті, за підсумками 2010 року, завантаженість заводів в середньому становила не більше 20%.

Тож, виробники вимагають ввести з 16 серпня спецмито на машини із об'ємом двигуна 1-2,2 л у розмірі від 33,4 до 47%.

У разі встановлення такого мита імпортери прогнозують здорожчання іномарок в середньому на 40%.
-----------------------------------
http://ukr-pravo.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=4679:--1-&catid=5:news&Itemid=5

степан
16.08.2011, 16:19:05
на мій погляд продажі зменшились через те що нова влада більшість людей загнала в тупік і улюдей просто не має грошей щоб купляти нові авто.
подивіться хто керує країною!!!!!!!!!!!!!!!!!:ireful:

vikoren
16.08.2011, 16:43:41
людей загнала в тупік і улюдей просто не має грошей щоб купляти нові авто.
втому також шось є , але якшо людина, їздить зарас на ланосі чи чомусь іншому, збирає певну суму на нове авто, прогонозує його собі купити в певний термін, при прийняті цього закону на мито людина яка збирала , планувала для сімї чи для особистих потреб купити нормальну іномарку (не йдеця про людей які трохі більше трохі менше а їм всеодно а йдеця про звичайних людей трохі вище середнього статку) незможе купити собі запланованої машини , і всі старання плани підуть в д.... , а все томушо нашим автовиробникам нехватає бабла і автоматом владі також

pilot
16.08.2011, 17:46:49
Я бы на месте официальных дилеров не отечественного автопрома подал заявку на проведения расследования качества продукции, к которой имеет отношение ассоциация "Укравтопром". Это же как надо не любить свой народ, что бы заставлять его ездить на таком говNе, которое они выпускают, и это касается не только легковых машин. Ведь если государство снимет или уменьшит налог на ввоз импорных машин - Укравтопром был бы совсем в заднице, ведь тогда цена авто из-за бугра была такая же, как сейчас у укравто.

augustino
16.08.2011, 18:00:07
pilot, +100.
Наш автовиробник не конкуренто-спроможний і таким чином старається залучити хоч трохи клієнтів. Знаю багато автолюбителів які віддадуть перевагу поношеній іномарці чим новій Славуті чи Каліні. В Форзі не їздив але думаю що вона недалеко втекла від своїх сестер-попередниць. Це сумно звичайно говорити так про НАШІ заводи, але факт:bad:

vikoren
17.08.2011, 09:18:19
Я бы на месте официальных дилеров не отечественного автопрома подал заявку на проведения расследования качества продукции, к которой имеет отношение ассоциация "Укравтопром"
+100Это же как надо не любить свой народ
+100 Ведь если государство снимет или уменьшит налог на ввоз импорных машин - Укравтопром был бы совсем в заднице
+100Знаю багато автолюбителів які віддадуть перевагу поношеній іномарці
+100 , нездивуюсь якщо наша влада яка так ДУМАЄ про народ придумає систему яка ненадасть звичайній людині можливості їздити навіть на б\у іномарці, нехай приймуть ше закон який примусить продати іномарки і купувати наших АВТОГНОМІВ , нехай хоть машини почнуть нормальні робити , ато в них мозгу нехватає, нажити просто більше треба а вкласти менше . А це реальна схема нажитку тільки ще в розвитку ще не все придумали .

GermanWagen
14.09.2011, 07:12:10
Тож, виробники вимагають ввести з 16 серпня спецмито на машини із об'ємом двигуна 1-2,2 л у розмірі від 33,4 до 47%.

А мені здається, що це їх ціни на стільки треба знижувати. Ціна на форзу седан - 90000 грн і більше, за цю ціну можна взяти е36 або навіть поновіше 5-ку у відмінному стані. Тикнути зазовцям і нехай придумають хоч щось, чим їхні відра краще :rtfm: