PDA

Переглянути повну версію : арт-музей BMW


vikoren
04.08.2011, 10:14:31
незміг додати в новини чомусь недодає, закинув сюди, адміни якшо така тема потрібна знаходитись в новинах то перенесіть будь-ласка .
--------------------------------------------------------------------
BMW відкрила віртуальний арт-музей
Компанія BMW запустила сайт, на якому зібрані всі існуючі гоночні автомобілі, розфарбовані в рамках спільної роботи зі знаменитими художниками.
На відкритому сайті віртуального музею BMW можна переглянути фотографії, прочитати описи, а також побачити відеоролики, присвячені кожній з авторських моделей баварського концерну.

За словами Білла МакЕндрюсом, голови BMW Group з корпоративної стратегії та комунікації, в той час як реальні авторські автомобілі виставлені окремо в різних музеях світу, на відкритому сайті можна проглянути всю колекцію повністю.
Перша авторська модель BMW з'явився в 1975 році - нею стала BMW 3.0 CSL, оформленням якої зайнявся Олександр Калдер. Останній же на сьогодні експонат з представленої колекції був створений в 2010 році Джефом Кунсом. Усього колекція налічує 17 гоночних автомобілів, багато з яких брали участь у змаганнях на витривалість, що проходять на трасі в Ле-Мані.
Вперше, ідея оформити гоночну машину за участю знаменитих художників подав аукціонер і автогонщик Ерве Пулен. Згодом, з BMW співпрацювали Рой Ліхтенштейн, Енді Уорхол, Роберт Раушенберг, Олаф Еліссон та інші. Всі авторські роботи після завершення світового турне, з 25 вересня 2011 року будуть зібрані разом в музеї BMW в Мюнхені.

взята інфа
http://autosvit.ws/novini/3934-bmw-vidkrila-virtualnij-art-muzej.html

адреса сайта віртуального арт-музея
http://www.bmw-artcartour.com/

Gamal
04.08.2011, 12:35:02
можливо хтось буде мати бажання туди поїхати в вересні місяці, там якраз буде Октоберфест, :beer::beer::beer: