PDA

Переглянути повну версію : E60 підкажіть М-Пакет чи Dynamic Drive краще


1taras234
02.06.2011, 00:32:40
Підкажіть М-Пакет чи Dynamic Drive краще у e60 після рестайлу, але суто по наших дорогах?
А ще плюси і мінуси Dynamic Drive, хто їздив і чи надійна в нас?
Наперед дякую за інформацію:):):)

Karabas Barabas
03.06.2011, 01:14:25
на жаль не їздив, але думаю Dynamic Drive для наших доріг буде значно комфортніше і практичніше чим спортивна підвіска..
..єдиним мінусом Dynamic Drive може бути тільки ціна запчастин :)

Прекрасна маневреність, непохитна стійкість і високий рівень комфорту на поворотах. Активна підвіска Dynamic Drive знижує крен кузова, розподіляючи навантаження між переднім і заднім мостом і роблячи поїздку більш комфортною для водія і пасажирів.

У цьому типі підвіски використовуються активні стабілізатори поперечної стійкості як на передньому, так і на задньому мосту, що допомагає краще протидіяти крену кузова на поворотах. Використовуючи сигнали датчиків прискорення і положення, система управління разом з іншими компонентами - такими як розширювальний бачок для придушення шумів - забезпечують високу маневреність на будь-якій швидкості, збалансовану реакцію підвіски на зміну навантаження і точність рульового управління.
Жорсткість стабілізаторів змінюється в залежності від режиму руху та його траєкторії. Наприклад, при русі по прямій активна підвіска Dynamic Drive знижує тиск у гідромоторах розрізних незалежних стабілізаторів, забезпечуючи високу плавність ходу, що особливо помітно на задніх сидіннях. На повороті або при різкій зміні напряму руху в спортивному стилі жорсткість стабілізаторів збільшиться пропорційно поперечним силам, запобігаючи крен кузова. Активне розподіл поперечного навантаження між осями також допомагає в екстремальних ситуаціях.
Обладнані активною підвіскою Dynamic Drive автомобілі BMW в буквальному сенсі «тримають» дорогу, при цьому знижується недостатня або надмірна обертальність і підвищуються безпека, комфорт і динамічність автомобіля.