PDA

Переглянути повну версію : У Україні сталі доступні нові пакети опцій для BMW 3 серії


CONFIG
02.11.2007, 09:49:45
Ви шукайте динамічний спортивний седан для особистого життя і бізнесу? Хочете звільнити всі свої відчуття для відчуття радості від виняткового задоволення водіння по будь-якій дорозі, на якій тільки вітер буде Вашим незмінним попутником? Вам потрібно більше простору для Вашого способу життя? Хочете автомобіль з незвичайним атлетичним дизайном? Або Ви хочете випробувати автомобіль з гранично ефективними робочими характеристиками? BMW 3 серії стане відповіддю на всі Ваші питання. У його різноманітному модельному ряду для кожного водія знайдеться такий автомобіль, про який він або вона завжди мріяли. А з вересня компанія «АВТ Баварія», офіційний імпортер BMW в Україні, для кожної моделі BMW 3 серії пропонує унікальні умови по пріобрітенію з пакетами додаткових опцій.

При замовленні пакету опцій Comfort вартістю 2 500 євро для моделі BMW 320i або BMW 320d – внутрішнє дзеркало заднього вигляду з автозатемненням, система завантаження і чохол для лиж, передній підлокітник, система безпечної парковки PDC, датчик дощу і освітлення, автоматичний клімат-контроль, круїз-контроль, аудіосистема BMW Professional – як подарунок Ви отримаєте пакет опцій Advantage – шкіряне рульове колесо, мультифункциональна система на рульовому колесі, протитуманні фари, легкосплавні диски.

Унікальна пропозиція для замовлення 6-циліндрових автомобілів BMW 3 серії: вибираючи пакет Dynamic за 2 987 євро: підвіска M Sports, спортивне шкіряне рульове колесо, спортивні сидіння, система обмивання фар, біксеноновиє фари, розширений пакет освітлення, легкосплавні диски, Ви додатково отримуєте пакет опцій Comfort: внутрішнє дзеркало заднього вигляду з автозатемненням, система завантаження і чохол для лиж, передній підлокітник, система безпечної парковки PDC, датчик дощивши і освітлення, автоматичний клімат-контроль, круїз-контроль, аудіосистема BMW Professional.

Alex
02.11.2007, 10:36:32
У його різноманітному модельному ряду для кожного водія знайдеться такий автомобіль, про який він або вона завжди мріяли.

с такими ценами какие есть сейчас на новые бумера - він або вона завжди тiльки буде мрiяти i не бiльше:(