PDA

Переглянути повну версію : Маріо Тайссен (BMW Sauber): сподіваюся на більше, ніж одна перемога


CONFIG
02.11.2007, 09:43:28
Команда BMW Sauber повинна завоювати дебютну перемогу в гонках Формули 1 наступного року. Так вважає бос німецької стайні Маріо Тайссен, що поділився своїми роздумами на цю тему.

У минулому сезоні команда перевершила свої очікування, упевнено займаючи третє місце і поступаючись тільки McLaren і Ferrari. І Маріо цілком обгрунтовано вважає, що наступним кроком повинна стати перемога на етапі чемпіонату.

"Я сподіваюся, що, кінець кінцем, ми завоюємо більш ніж тільки одну перемогу " – сказав німець. – "Але ми чудово розуміємо, наскільки це важко, тому що Ferrari і McLaren вже багато років знаходяться на вершині і мають величезну перевагу в досвіді.
Тому наше завдання це твердий горішок".

Також, на думку Тайссена, проблемою можуть стати стайні Renault, що добре фінансуються, Honda і Toyota, які в 2007 році не представляли для BMW Sauber абсолютно ніякої загрози.

"Не тільки ми, але і наші конкуренти не зупиняються в своєму розвитку. От чому ми повинні пам'ятати про них, вони не стоять на місці точного так само, як і ми " – говорить Тайссен.

На питання про те, чи хвилює його те, що BMW Sauber може потрапити в таку ж ситуацію як Renault, які після двох сильних сезонів різко втратили темп, Маріо із сміхом відповів: "Так, фактично весь час. У Формулі 1 дорога до вершини відносно повільна. Але коли все йде навпаки, це відбувається дуже швидко".