PDA

Переглянути повну версію : Китайці отримають гібрид від BMW


Karabas Barabas
18.03.2011, 11:32:19
Моторшоу в Шанхаї, що відкривається в середині квітня, стане місцем прем'єри чергової новинки від BMW
25187

- так званого «New Energy Vehicle», розробленого "для Китаю в Китаї" та представляє собою довгобазу версію седану 5ї серії з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки батарей від електромережі. Про це на прес-конференції в Мюнхені повідомив керівник компанії BMW Норберт Райтхофер.

Як повідомлялося раніше , габаритна довжина подовженого BMW 5-ї серії перевищить п'ять метрів, а колісна база буде досягати 3,1 метра (+140 міліметрів. Такий автомобіль стане пропонуватися не тільки з гібридною силовою установкою, а й з шестициліндровими бензиновими моторами. Варіантів буде три : 2,5-літровий потужністю 204 кінських сили і 258 - і 306-сильні трилітрові агрегати (перший - атмосферне, другий - турбо).

Також Райтхофер підтвердив з'являлася раніше, про те, що в 2011 на ринку з'явиться купе MINI, друге покоління BMW 1-Series і «заряджена» версія 5-Series.

Крім того , стало відомо про намір компанії BMW додати в лінійку пропонованих для своїх моделей двигунів трициліндровий турбований двигун. Детальної інформації про даному мотору Райтхофер не повідомив.