PDA

Переглянути повну версію : Зимовий Активний Відпочинок


dima_chedra
11.03.2011, 12:35:34
Зимі кінець, але хочеться все ж таки підняти тему про активний зимовий відпочинок. Хто катається, на чому, де?

Taras_
11.03.2011, 13:27:30
Катаємся на лижах. Останнім часом були Австрійські альпи (Тіроль).

VAVAN
11.03.2011, 13:30:31
Цього року (26-27-28 січня) я побував на Буковелі, навіть всім сімейством.
Правда кажучи семимісячну доцю ми залишали з тещою в хатинці Яремче,де ми поселились, а самі з дружиною їздили на каталку.
Їхали серед тижняпо маршруту через-Стрий-Калуш-минуючи Франик. Дорога дуже-дуже нормальна, практично без ям. Поселились в Яремче (теща мала там знайомого). Пріоритети поселення - недорого і обовязково окреме від інших туристів житло, бо маленька дитина. Отже хоч і за 30 км від Буки, проте жили в окремому будиночку зі всіма умовами (санвузол, 2 тв, сателітка, індив.опалення , холодильник ітп, навіть сауна буде на наст.рік). За 2 ночі і повних 3 дня заплатили 400 грн. А за три дні спалив я бензи від Яремче до буки туди-назад десь на 150 грн. Все одно дешевше ніж, би я жив з сімєю блище до буки. Єдиний мінус- глінтвейном себе на горі не побалуєш, постійно за кермом. ну це таке))
за то ввечері пивко йшло файно.

Щодо самої каталки.
Катались на лижах. Так і на сновборді не попробував. Про шо і жалію. Хотілось просто якнайдовше насолодитись катанням на тому шо я вмію прекрасно- а це на лижах, а не вчитись і бити дупу на сновборді.

Абонемент я купив (собі і дружині) ще минулого року за 761 грн/100спусків до повного використання.
Я впевнено себе почував на лижах, тож їздив навіть і на чорних трасах. Дружина не така екстремалка, отож обмежувала себе переважно червоними, пару раз я її затягував на чорні)).
Перший день ми були взагалі зеленими, шо де і як, які файні траси і не могли дати дупля, як це всі траси зєднані. Коли приїхали до буки думали одразу з запаркуватися на 5-ти поверховому паркінгу поїхали далі запаркувалися на відкритому великому сходинкоподібному паркінгу, потім пожаліли, адже побачили ше один 5поверховий паркінг.
Після дня катання і вивченні де які черги і траси, на наступний день їхали через парковку 14 і лісок далі аж до 15, 8 і 11 підйомників. Там найкраще на мою думку кататись. і черги менші та й переважно не було їх.Для мене було саме задоволення кататись на 11 ,16 особливо чорних і 22 , трохи на 8, 12 , на 22 взагалі ніколи не було черг.
Лиш в перший "зелений" день я зміг побачити і зробити висновки, які завантажені підйомники і нарватись на черги, а також відчути складність трас.

Взагалі я для своєї сімї відкрив Буковель в дуже позитивному світлі.

Єдине, мене 2 рази придурки зачіпали які гнали поза 100 км/год. і саме основне це траплялось на чорних трасах , де місця море я один, ше десь там лижники, а ВОНО курва півметра-20см біля мене проходить, маючи 50-60 метрів по ширині.

На наступний рік НОВОВВЕДЕННЯ - всім шоломи! а діти до 16 років зараз обовязково в шоломах. Та я навіть без цього нововведення на наст.раз коли б їхав брав би принаймні в прокат шолом.

Покриття дуже радувало. Звісна річ багато штучного, проте і так довкола було багацько справжнього снігу, що загалом створювало єдине приємне враження катання.

Вразило найбільше інфраструктура- стільки бабла вгрохано то пісец. Самі ж підйомники і пушки що50метрів, не кажучи про все інше.

Всім раджу їхати новою дорогою, особливо в пробки. Дорога суперфестова.

+ ше для себе відкрив минулого року катання на Драгобраті разом з Адреналін-клубом... Всім раджу поїхати з цією організацією на драгобрат. Не пошкодуєте. В мене там є подружка - от вона мене і затащила.
Ось зараз на 12-13 буде тур на ДРАГ. Виїзд в 23-30 з площі Петрушевича.
http://adrenalin.lviv.net/

Всім дякую за увагу.

Taras_
11.03.2011, 17:06:57
VAVAN многа букаф

Був 05.03.2011 в http://www.serfaus-fiss-ladis.at/ Австрія
Без коментарів .... все просто оху...нно.
Кого цікавлять подробиці - пішите пісьма.

hrdrive
14.03.2011, 13:45:43
лижник. катаюся на буковелі цілий сезон) вже 10 днів проїздив, ше 2-3 рази планую зльотати...правда дороги нема...шкода машини...