PDA

Переглянути повну версію : Нові правила розмитнення кузовів


BMW-ЮРА
22.04.2008, 18:06:17
Чув але невпевнений на 100% що тепер при перетині кордону кузово повинно бути голим,тобто без салону і всього обладнання,тобто скелет!?:-)))
Значить машини знов підуть вгору,і небачити нам ше класних машин за пару тисяч!!!
А прийдеться купляти Таврії!!!

Shurikoff
22.04.2008, 18:08:50
що тепер при перетині кордону кузово повинно бути голимсовершенно точно,тепер будет все еще дороже.

UKRMAIL
22.04.2008, 18:44:35
Я тоже слишал о етом вчера... в Системе....
Мол Автомобиль составляет 5 систем.
- Ходовая
- Двигатель
- Передача (В.тч. , главная)
- Система глушения
- Салон.
Как я понял. Лишь после демонтажа кузов будет квалифициорван как кузов. При наличии хотя б одной из систем - автомобиль.
Но я уверен в Корень ситуация не поменяется. Т.к как всегда можно будет немного дать сверху на Границе и На таможне.
Честно говоря , я не понимаю чего хотели этим добится? Может хотели накормить поляков которые Разбирают? Или наши СТО которые собирают? Странно)))

bmwe36petro
22.04.2008, 19:11:06
Крім вищесказаного я чув шо розмитнення буде дешевшим, але не набагато... На кінцеву ціну це ніяк не вплине (принаймні на зниження), знову замутять інфляцію і далі буде так, шо маєш пару рублів - купуй машину (бажано ходову на ринку, тобто БеМеВе ;-)) і за рік вона подорожчає.
Про те, що кузов повинен бути "голим"... Не знаю кому це вигідно, бо і так всі знають шо машину розібрали і в нас зібрали з тих же запчастин (якшо тільки нічого не загубили як часто буває). Ладно якшо це простенька машина, а наворочена трошки? - п...ць, де в нас нормально зберуть? - в сараї якомусь? А потім народ їздить на таких розібранцях...
Зробили б мито нормальне і всі були б задоволені і їздили б на людських машинах, бо від українського автопрому нічого путьового не дочекаємось ні при яких дотаціях з боку держави...:(