PDA

Переглянути повну версію : E34 купка жиру) (Mu$daY)


Сторінки : [1] 2

Mu$daY
20.02.2011, 03:23:30
Я Вова, мені 22 і я маньяк...)
Про поперенє моє авто багато хто з вас чув але нагадаю, що це був ВАЗ 2109 92р.в. кольору ферарі ред, жертва тюнінгу до мене і нереально пракачана жертва після мене...всьо шо скажу тут про неї це то шо вона за 5к.$ поїхала в Київ пів року до покупки БМВ. Якшо комусь цікаво детальніше почитати то велкам сюди: http://underground.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=11&t=42&start=0, в фотододатку парочка її фото є;)
Ше рік, тому я носився по містах нашої країни, перечитував купи газет, діставав знайомих, вивчав всі е34 на авторіа і передивлявся купу полутрупіків з надією найти таки живий машин...і якось так само собою на 3й місяць пошуків я її отримав (зараз нам по-ходу 9місяців:). Не повний ідеал по кузову і не салон моєї мрії, але пихло, ходовка і решта цікавлячих мене речей в нормі...прайс далеко не халява, але є чого не зробиш ради мрії...
Відколи сів за неї перший раз з доками в кишені, почав відчувати себе по-іншому...Без вмішання моїх рук машина прожила десь годину - першими полетіли сині чохли і вітровики з вікон, після того зупинитися досі не можу,тому постараюсь по-порядку:
- зразу ж після покупки поміняв всі можливі рідини, які можна було поміняти, сальник куліси КПП, викинув безпантовий нульовик...купив в Миколи корпус пов. фільтра (більше мене там не буде) і поставив туди нульовий вкладиш K&N. Паралельно з тим на другий день вже їздив з розібраною мордою, бо дивитись на неї я не міг...
- Hella Black зробив сам і як воно часто буває з першого разу, не в кращих традиціях, але то здається тільки я і знаю тому найблищим часом планую знов то все розібрати... хочу вставки між фарами і ноздрями в глянц вималювати.
- за фарами з машини знялися туманки в яких помінялося скло, стали стробоскопи і ксенон 8000к....паралельно лампи в ближньому було змінено на 6000к
- молдінги на бамперах, дверях, ніздрі та ручки було помальовано в чорний глянц з перламутром, чуть згодом до них приєднався спойлером на багажнику...
- "Заміна ЛОбового" дуже гостросюжетний пункт, який доводить шо в красуні є душа....Після встановлення лобового машина наїздила "сама" 3км. і коли я сів за неї вона швиденько закипіла. За добу в машині поміняли термостат разом з корпусом та помпу на Навроцького, по не хілому прайсу в 400$ який оплатив ясно ж не я, як і саму заміну лобовухи. Отака повчальна історія...
- тонування на машині було, але чомусь синього кольору) тому вирішив перетонувати її по-людськи разом з лобовухою.
- звук машини коли я її купив був схожий до 5ти літрового кабана колеги, тому було вирішено удосконалити вихлоп...задній баняк замінили на польський (я не встояв перед тою формою), поставили резонатор....і всьо було айс до того моменту поки лашара на 09 не догнав мою банку(ше один спонсор на 200$) і не полупереламав труби (не шарю нафіга бмв там 2 коліна замутило) я не розгубився купив 2 м. нерж. труби д.70мм. і заставив сварщика тупо прямо не згинаючи її приварити куда треба. І то навіть вийшло, правда тепер то моя найнища точка, зато вихлоп і звук повний іксклюзів).
- дирки під фаркоп і трос в задньому бампері ясно ж прийлось зашпаклювати і помалювати, разом з губою переднього бампера, правим порогом і задній лівим крилом(грішки поп. власника)
- диски які стали на машину місяць після придбання нище на фото... такі прості AC Schnitzer OZ RACING R17 8J з трьох частин, які возились на проставках в 22мм. З часом я їх в три кольора помалював, але про них говорити не будем оскільки живуть вони тепер на Сході) Наступними я надіюсь стануть легендарні BBS RS і то чим по ширші і побільші (якшо хтось знає де лежать не проходьте мимо)))
- Оскільки фірму Шніцер полюбив десь тоді коли і Бмв за дисками на машин стали значки (які недавно по причині- "схарили" було замінено на значки з карбонового волокна:)...ну і як стане видно згодом ше декілька елементів фетішу)
- задню червону планку під номер совість не замовити, не дозволила)
-Десь на 10й тис. км. при мому стандартному режимі тапкування за мною почали утворюватись чорні клуби диму і масло почало кудись діватись, як тільки режим їзди переключався в пенсіонерський диму неставало, а масло навпаки нікуди не дівалось. Тому було вирішено вчасно закапіталити пихло...в двох словах 700$ зробили то за 4дні. Розхід бензину впав порядка на 2літри, масла просто завжди є, диму нема і я довольний.) До цього пункту думаю варто додати заміну радіатора (то було потім і впринципі не смертельно, кому треба старий звертайтесь;) і ремонт генератора.
Музика то для мене окрема історія...можна бути без машини, але без музики почуватись набагато гірше;)
Наразі побудова звуку призупинена, оскільки її і так достатньо, але опишу те що зроблено:
- Кенвуд з яким купив машину шось навіть грав, але його було вирішено замінити на виїздний Кларіон який гарно грав музику, але не сприймав наших доріг...тому його замінили на американський Панасонік. Кліпаками і фільмами звичайно тішились пасажири і пішоходи на переходах, але срана якість звуку постійно виводила мене з себе...мабуть саме через це я спалив саб МТХ 12" в 40літровому корпусі підсилювачем в 100Вт.))) На цьому я не зупинився і вирішив в цьому ж корпусі спалит ше одну 12"ку FLI, після чого було інстальовано:
- голову Альпіну 9887 - все таки та фірма не дарма так називається, вона і в 09 і в е34 однаково якісно звучить)))
- квадратний Kicker Solo-Baric 12L7 в корпусі на 80літрів, який під пивко зробили з другом і один хороший чоловік мені його згодом обшив;
- для розкачки саба прийшлось потратитись на моноблок Helix 1000.1 з пультом управління в салоні і конденсатор Kicx в 1.2Ф., оскільки наразі інфи про гелевий акум я достатньо не назбирав...
Проосто поставити такий саб в багажник, релігія не дозволила, тому боковинки багажника разом з ящичком(тепер він під віскі:) і декоративною планкою перешито з великою кількістю строчок і розстрочок алькантарою (італійською 100відстотковою з документами) та шкірою. В тому ж стилі було створенно неповторний коврик в багажник з тих ж матеріалів. На цьому крапка там не поставлена, оскільки залишилась ще кришка багажника і ще один 4х канальний Helix який колись закачає якісні компоненти в салоні...
Думаю після розділу про музику буде логічно коротко нагадати про порізані руки, пара вечорів в гаражі і 400$ потрачених на шумовібро ізоляцію...В результаті зашумленно:
- 4 дверки в 2 слої STP і 2 слої флексу (я просто кланяюсь перед конструкторами бмв за такий доступ до їх нутрощів:)
- дах і задню полку на які німці і так не пожаліли заводської шумки;
- оскільки під багажником живе буркалка, а в ньому хз скільки Дб і Квт, йому дісталося найбільше...після чого машина якось помітно самозанизилась ззаду))))
Ефект вразив навіть мого тата, який адекватно тюнінг ніколи не сприймав але чомусь почав шумити 2х річний РАВ4)))
Від попереднього власника я отримав просто сірий салон з ледь протертим рулем і чорним деревом, який я не рухав поки одного дня незнайшов в Польші сідла Recaro які довів до ідеалу та задню сідушку, яка нажаль була від машини з акумою під капотом (а в мене то вона під сідухою). Після встановлення їх в машину десь за годину було замовленно 5 метрів алькантари і вирішено знімати дах, лопухи, стійки салону, задню полку та вести їх до однієї толкової людини, яка без перебільшення показала нам свій майстер-клас. Це просто геній своєї справи, можливості якого обмежує лише фізика та фантазія. Шоб в цьому переконатися просто треба в день сісти в цей салон і все стане ясно. Після верху салону туди ж поїхали дверні карти, неповторний дизайн яких придумав я)
Внутрішні пороги салону було перетянуто шкірою з тисненням AC Schnitzer, оскільки нічого толково замовити я так і не зміг. Внутрішні ручки салону помальовано в чорний та перетянуто шкірою.
Дожився до того що друзі на 22 подарували задні електропідйомники), після чого можна було хіба більярдний шарік на ручку КПП прикрутити, шо я і зробив)))
Недавно доповнив всю цю картину накладками на педалі АС, рульом від е46 (1в1) і 75ма білими діодами які замінили стандартні жовті лямпочки по салону.
Мій пробіг на цій машині 25т.км.(хз куда, але в своє задоволення:) і кожен день вона мене по-новому тішить, рівняти цю машину можна лише з досвідченою дамочкою в роках, якій можна довіряти, а не з новими субіками, тайотами і міциками...
Плани настільки глобальні шо багато хто здивується ще не раз, я обіцяю...
Так згрубшого ніби все, як щось нове згадаю/зроблю допишу, а ви не стидайтесь шо цікаво питайтесь...
Фоти сюди викласти так і не зміг тому вот сцилка:
http://photofile.com.ua/users/musday/115891559/

doctor
20.02.2011, 09:32:16
я маньяк...)
100% ! Молодець!

bmwgorobec
20.02.2011, 10:01:25
Дуже гарна машина ! Тай роботи ти вже багато зробив, так тримати.

Vomont
20.02.2011, 10:03:22
Mu$daY, молодцом,правильно створена та написана тема.

Just be
20.02.2011, 11:18:59
Mu$daY, хороша е34, продовжуй далі :) Як додати фотографії написано тут (http://bmw-club.lviv.ua/showthread.php?t=273)

X5 E53
20.02.2011, 11:49:25
Mu$daY :respekt:
Ти дійсно крут:)

LEgEnDA
20.02.2011, 12:15:21
Вовчик))) Ще раз потішився фотками твоєї машини.
Рельно людина працює, робить машину правильною, мало того, це подобається не тільки власнку а й усім оточуючим!!!

vitalik-first
20.02.2011, 12:46:34
Mu$daY, Дай Бог тобі,старий,бабла і натхнення,нереальна повага за саму чітку е34 у Львові Resp&Und edition...
Від себе додам,все ще буде і буде ібо є люди котрі щось собі мутять і накручують,а є Вова який генерує ідеї і створює сам собі проблеми і ніштячки,to be continued,чекаєм і "просим,просим"

Бан
20.02.2011, 14:31:08
дуже гарна машина :respekt:

Mu$daY
20.02.2011, 14:31:11
Just be- дякую:ok:
Ну і всім за увагу та повагу безумовно також....
Завжди готовий вислухати нові ідеї...
LEgEnDA Ми ше напару попшикаєм:yahoo:

Bumer
20.02.2011, 14:38:21
Завжди готовий вислухати нові ідеї...
нехватає механізму відкриття/закриття багажника з пульта,як,наприклад,в 38,все таки це вже не просто багажник для перевезення багажу,може ти вже думав про таке?

LEgEnDA
20.02.2011, 15:05:50
Ми ше напару попшикаєм
Під чоткий музон:drinks:

VAVAN
20.02.2011, 16:45:47
Mu$daY, 3.14здата тачко. Твоя 34 покорила моє серце!:respekt:
Дуже красива і доглянута машина!!!

Karabas Barabas
20.02.2011, 17:29:58
Mu$daY, :good::friends:

bogusj
20.02.2011, 20:49:04
Mu$daY, Вовка привіт:friends:Тачка дійсно жир!Спостерігаю за проектом від самого початку,ящик :respekt:ууу тобі!Ніяк не можу тебе перестріти щоб пощупати ті всі ніштяки!

Gamal
20.02.2011, 22:47:55
файно :respekt:

axel
20.02.2011, 22:59:50
Mu$daY, Всі на форумі тут мене знають, що я признаю лише оригінал. Але машину ти зробив дуже чьотко і зі смаком. Такий тюнінг мені дуже подобається.

ValodjaE36
21.02.2011, 09:21:59
Mu$daY, респект тобі і уважуха, машинка гарно зроблена і головне без колхозу:respekt:
п.с. щеб обвіс тобі Шніцеровський і дисочки до повного щастя:ok:

vikoren
21.02.2011, 09:38:08
ай малаца ...афігітєлно ... :respekt::respekt:

Rostyk
21.02.2011, 09:57:53
Mu$daY, :bomb::respekt: Чекаємо продовження :)

Mu$daY
21.02.2011, 10:41:28
Всім дуже дякую за приємні слова...Я так і подумав шо ВАС я ,мабуть, найбільше потішу:wink:
-про механізм відкриття багажника якраз після установки саба ми подумали...дослідили е38 в якої там ціла мегасистема, яку треба заправляти і доглядати, потім Мерс в якого там просто 2 електроаморти, а потім знов впав сніг і стало тимчасово впадло шось крутити:sorry: Як тільки потепліє продовжим роботу в цьому напрямку, один трабл шо пульта до машини в мене нема:shok:
-над обвісом, а точніше накладками починаєм працюювати з настанням тепла, екскізи давно готові...знов таки холодно(
-диски то така ж печальна історія, як і пошуки сідух...2 місяці і купа поляків які мене дістали( Прайс на то шо хочу коливається від 1200 до 2500$..думаю в такому випадку спішити не варто...Ну але буду вдячний якшо хтось запропонує сексуальні 11J
http://img211.imageshack.us/img211/9734/20101227695.jpg
- за дисками по-плану пневмо...наразі збираю інфу і бабос:wink:
axel
Якшо до оригіналу підходити оригінально гірше йому не буде:wink:

vikoren
21.02.2011, 11:10:36
Mu$daY, якшо несикрет .. де таку обшивку на стелю дістав і в багажник ?

sergiy
21.02.2011, 11:19:36
Mu$daY, нема слів, одні :wow:

Mu$daY
21.02.2011, 11:27:51
де таку обшивку на стелю дістав і в багажник ?
так то оригінал:) Просто одна дуже талановита людина допомогла мені його прикрасити строчечками, розстрочечками, алькатарою та шкірою) Може зробити це з будь-яким предметом :wink:

vikoren
21.02.2011, 11:33:42
Mu$daY, афігєт а скількі таке задоволення обійдеця + - ? я хочу перешивати салон і побачив як ти зробив тож шось подібне хочу

bmwe36petro
21.02.2011, 11:41:05
Mu$daY, мені теж стеля дуже сподобалась, собі планую щось подібне, цікавить який бюджет +/- і хто виконавець.

Bumer
21.02.2011, 12:40:15
один трабл шо пульта до машини в мене нема
точно,я про то забув,але я думаю,що можна поставити якийсь ЦЗ з пультом,пульт буде тільки на багажник(а як воно на практиці я не знаю)

dima_chedra
21.02.2011, 12:46:38
гарно. Сам постав перед питанням обшивати передні седушки. Джинсами з заклёпками подер велюр. Їздив до Миколя питав за норм седушки на шкірі, так у нього без підігріва. А раз попробувавши що таке підігрів, без уже не хочеться

ValodjaE36
21.02.2011, 12:51:27
А раз попробувавши що таке підігрів, без уже не хочеться
кажуть чоловікам не бажано часто гріти свої принади:nea:

dima_chedra
21.02.2011, 12:56:41
кажуть чоловікам не бажано часто гріти свої принади:nea:

Ну не гріти, а підігрівати :lol:

vikoren
21.02.2011, 12:58:01
Ну не гріти, а підігрівати
:lol:

ValodjaE36
21.02.2011, 12:59:35
Ну не гріти, а підігрівати
головне не перегрівати:lol:

BMWheelman
21.02.2011, 13:07:26
Mu$daY, ти справжній фанат :respekt:, машина :bomb:

Mu$daY
21.02.2011, 13:10:57
В мене є підігрів і шось морожусь я його юзати:sorry:
Людину, яка це створила звати Микола, район Метро (Городоцька) без реклами та своїх інтересів, просто від себе :
-ціна мене влаштувала;
-про якість говорити з людиною не потрібно, він просто робить це ідеально;
-робить все дуже оперативно, з ним легко домовитись, приємно спілкуватись і ідей в нього завжди купа).
То не перша людина з якою я працював, з такого плану речами, але досі вдячний Вові Мустангу, який мене з ним познайомив:)
Дах, стоєчки салону, лопухи, ручки і задня полка обійшлись мені в 750$ З них 250євро пішло на алькантару та шкіру (можна використати тіфані або бітвін і зменшити цю суму вдвічі), решта робота, яку також можна було здешивити вдвічі, якшо б дах не складався з 60ти окреми шматочків, які треба було зшити))) Тому прайс коливається від 300 до 800$. Сідла також були не в ідеалі тому за перешивку боковушок на 2х сідла для симетрії+ штампи recaro доплатив ше 100$, вставки на картах з шкірою і фантазією 150$. Ну і багажник 400$ + там ше 100 бракує. Внутрішні накладки на пороги 100$ і тепер в мене є штамп Шніцер) (а тайвань на е39 коштує 100євро:rofl:) Дрібниць багато було, все і не згадаю, але в цінах трохи орієнтуюсь, маю знижку, якшо треба дам контакти:wink:

dima_chedra
21.02.2011, 13:14:03
ок, зберусь з кешом обовязково звернусь

LEgEnDA
21.02.2011, 21:24:24
- за дисками по-плану пневмо...наразі збираю інфу і бабос
Будемо разом пшикати?)))

Чуток підзбираю бабос і дороблю зад і всю електроніку - буде:bomb: ;))

BOXER E38
22.02.2011, 00:29:27
Mu$daY, круто, Вова, круто! і дуже гарно :good:

Juzz
22.02.2011, 09:38:34
Вова, машин просто ідеальний. Ше раз респектос за таку красу і натхнення до роботи.
:first:

vikoren
22.02.2011, 09:47:23
і натхнення до роботи.
100% дивишся на твою і аж сіпає шось в машині змінити

Mu$daY
01.03.2011, 09:49:49
R17 BBS RC090 8-9J:yahoo:
Viper :respekt:, як завжди:ok:

vikoren
01.03.2011, 09:50:34
Mu$daY, красота :respekt:

Just be
01.03.2011, 09:53:16
Mu$daY, бомба, давай фоткай на машині.

ValodjaE36
01.03.2011, 10:05:36
Mu$daY, жирні диски але фото з Е36 :)

Rostyk
01.03.2011, 10:09:01
Mu$daY, йоп, жир, блін, якраз з 36тої...:shok:

e@gle
01.03.2011, 10:37:46
http://allegro.pl/bbs-rc-2x8-2x9-17-skrecane-bmw-i1480565697.html#gallery
так так мені вони в око теж впали :)

Mu$daY
01.03.2011, 11:20:07
Ждьомс доставку:wink:

vikoren
01.03.2011, 11:24:47
Mu$daY, я би твій бімер навіть недумав міняти на іншу чи продавати, залишив би для музею

e@gle
01.03.2011, 11:41:07
диски бомба - давно на такі цілюся, поблемним місцем в 36й будуть задні арки...
не знаю чому ти не продовжив стиль шніцера на диски
http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-bmw-ac-schnitzer-e34-e32-e24-e28-i1451487440.html#gallery
і ше там ACS Rennsport продавалися, нема вже...мммм

vitalik-first
01.03.2011, 12:21:11
не знаю чому ти не продовжив стиль шніцера на диски
ну тема дисків шніцер вже розкривалась)тепер треба щось змінювати...

bmwe36petro
01.03.2011, 15:15:46
Mu$daY, диски бембезні :bomb:, я б їх хіба по великих святах ставив, або коли наші дороги приведуть до ладу.

vitalik-first
01.03.2011, 16:48:33
Оскільки поляки народ дивний:shok:дані диски знову мінусуємо,їх продали:ireful:шукаємо далі...:)

e@gle
01.03.2011, 17:00:28
http://allegro.pl/oz-breyton-bmw-e36-e34-ac-schnitzer-hartge-futura-i1482330518.html !!!
http://allegro.pl/skrecane-oz-breyton-5x120-futura-hartge-schnitzer-i1480838471.html#gallery !!!
http://allegro.pl/bmw-e36-e46-e39-e60-e38-e32-m3-m5-bbs-rc-18-i1464078862.html#gallery
http://allegro.pl/17-bbs-rc-5x120-bmw-8j-9j-i1486128690.html#gallery
http://allegro.pl/felgi-alu-5x120-r17-bmw-bbs-rant-skrecane-i1483899864.html !!!!
http://allegro.pl/oryginalne-felgi-17-o-z-oz-mito-bmw-5x120-8-5j-10j-i1470367133.html
http://allegro.pl/oz-mito-ii-9-i-11-x-18-bmw-i1470528487.html
http://allegro.pl/felgi-alufelgi-17-cali-keskin-kt1-komplet-bmw-audi-i1461275379.html
http://allegro.pl/alufelgi-borbet-17-z-duzym-rantem-bmw-e34-i1451077347.html

{ додано через 51 секунду }
трошки оффтоп, але
http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=1597575

LEgEnDA
01.03.2011, 17:18:57
Оскільки поляки народ дивнийдані диски знову мінусуємо,їх продалишукаємо далі...
та ну, як? вони шо гонять? Треба поїхати відкрутити:ireful:

Juzz
01.03.2011, 18:32:10
Вони просто дибіли. Це вже 4 комплект дисків, які не доходять до нас.
Нічьо. Знайдуться інші. Вова - :beer::victory:

Mu$daY
01.03.2011, 18:42:40
їх продали
І як виявилось згодом не мені(
e@gle,
Бачу ти також слідкуєш:biggrin: Ітак:
1.2- oz-breyton дуже круті, але трохи не по олдскулу)
3- 18" прайс космос, але до закінчення аукціону 4 год і наша ставка остання, поки:nea:
4- по прайсу приємніші, але 17" з ним також говорили.... чекаєм закінчення аукціону 3
ОZ MITO це шось нереальне, як і прайс на них:nea: КК фірма хороша, але для бмв конкуренція велика. Борбет то ікона, але то мій кентафурік:
А взагалі то я поняв, шо просто критих людей, які хотіли б ці диски є ну дуже багато...4й комплект продався під носом і шось то мене абсолютно не схарило. Тепер я принципово інших дисків не поставлю, раз я сказав шо вони в мене будуть:wink:

e@gle
01.03.2011, 19:05:00
ти собі не уявляєш як я вже всіх тими дисками заї%%%
:D

інакшого слова не підібрав сорі

VAVAN
01.03.2011, 19:07:27
Mu$daY, на фото Джети_ шо то за хрень звисаюча з правого заднього колеса(якийсь очищаючий грузик?))):biggrin:

Mu$daY
01.03.2011, 19:09:03
e@gle,
Хто-хто а я уявляю, ібо за?5ав всіх не менше:biggrin: Нічо-нічо ми ше своє щастя найдем:ok:
VAVAN,
Вона на койловерах, тому туди втикнули ключі...хз шо то значить, але пацани на гамериканських сайтах таке бачили:biggrin:

Gamal
01.03.2011, 19:11:35
Mu$daY, на фото Джети_ шо то за хрень звисаюча з правого заднього колеса(якийсь очищаючий грузик?))):biggrin:

=))
там, резина об підкрильник не треться на наших "ямках"?

VAVAN
01.03.2011, 19:24:25
Вона на койловерах, тому туди втикнули ключі...хз шо то значить, але пацани на гамериканських сайтах таке бачили
не ображайтесь...але я ніх не пойнявсі... ібо я не землянин:lol::nea:

vitalik-first
01.03.2011, 19:26:47
Special 2VAVAN, http://underground.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=11&t=234 :drinks:
http://dropped.com.ua/blog/245/

e@gle
01.03.2011, 19:51:59
"Coilover" == "coil spring over strut" ~~ стійка амортизатора з пружиною
а не роздільно

Anesteziolog
01.03.2011, 20:46:31
Машинка :bomb:

BMWheelman
01.03.2011, 23:02:11
"Coilover" == "coil spring over strut" ~~ стійка амортизатора з пружиною
а не роздільно
звичайно з можливістю регулювання висоти:wink:

LEgEnDA
01.03.2011, 23:35:37
звичайно з можливістю регулювання висоти
Ну якшо Маньяк Вова рішиться на авантюру то койловери віддихають:drinks:

Mu$daY
02.03.2011, 00:42:51
Койловер це стійка взборі з пружинами, має можливість ручного регулюванням жорсткості та висоти. До прикладу є комплекти на е34/36 фірми KW, прайс десь під 1500$. Власник Джети толковий ходовик, тому для нього не є проблемою її піднімати/опускати.
там, резина об підкрильник не треться на наших "ямках"?
Підкрильників там нема, арки обрізані, звуку під КВт, обезшумка повна і ямок як не бувало:biggrin: Ну як на масажі по бруківці правда, але хто по ній їздить:biggrin:
Маньяк казав шо він давно на всьо рішився, мусить просто з діцками дорішати і то терміново...але дякую шо нагадав:drinks:
Куплю передні стійки в зборі (треба все шо відкручується зверху стакана, крім ступиці)...стан вкладишів і пружин значення немає то і так на порізку:biggrin:
Може в когось завалялось:sorry:

bmwgorobec
02.03.2011, 07:47:31
В мене має бути.

VAVAN
03.03.2011, 12:59:05
e@gle, BMWheelman, Mu$daY,
дякую за розяснення про
"Coilover" == "coil spring over strut" ~~ стійка амортизатора з пружиною
а не роздільно
проте суть мого питання була проста....
скажу по іншому..
НАХ та колодка НА ШНУРКУ між колесом і аркою? (передня сторінка - джета)

ValodjaE36
03.03.2011, 13:02:00
НАХ та колодка НА ШНУРКУ між колесом і аркою?
тою штукою (ключом від хати) показали на скільки малий зазор між аркою та колесом:)

VAVAN
03.03.2011, 13:05:30
Понятненько...ValodjaE36, дякую. Тьоска з пів слова розяснив:biggrin:
писи: як кажуть кожному своє... мабуть в цьому сезоні таке буде модне - зазор між колесом і аркою, включаючи обовязково грузик на шнурочку))

Mu$daY
05.03.2011, 14:41:36
Запахло весной))))
BBS RC 8J ET20 Dunlop Maxx Sport 235/45/ZR17.
Передню думаю поставити 205/55, диски відправляю на поліровку, розборку і покраску.
Далі буде....
п.с. пишу з під 7го неба :drinks:

VoVik
05.03.2011, 16:18:25
Mu$daY, скажу коротко-дуже граціозно,:ok:маєш гармонійне відчуття хорошого смаку.:respekt:Так тримати:"Хай завжди бажання співпадають з можливостями".:yes3:

LEgEnDA
05.03.2011, 20:10:27
Ну і тут ще привітаю!!!

які плани на рахунок покраски? золоті?

axel
05.03.2011, 22:38:14
а ти суровий! :)

Mu$daY
05.03.2011, 23:39:54
Покрасив би і в білий, і золотий зразу:biggrin: Шось тяжко визначитись)) Наразі чехлю як їх розібрати :unknw:
а ти суровий!
а ти поняв:wink:

BMWheelman
05.03.2011, 23:55:54
Покрасив би і в білий, і золотий зразу
не розглядаєш варіант покраски серединки в чорний колір а поліровану частину так залишити?

Just be
06.03.2011, 00:19:49
диски бомба ! для 34 якраз тема.

axel
06.03.2011, 01:40:46
покраски серединки в чорний колір
Диски фарбувати в чорний не є гут, серединка диска (а в BBS це і є вся його краса) тратить свій вигляд бо губляться форми.
Я б фарбував в темно сірий, як стокові диски в старих WRX.

LEgEnDA
06.03.2011, 08:50:09
Я б фарбував в темно сірий, як стокові диски в старих WRX.
а я б також і в білий і в золотий однозначно))

Вовка, потрібно 2 комплекти мубуть:biggrin:

VAVAN
06.03.2011, 11:41:01
нема слів, одні емоції... по дружньому завидую, скажу чесно....:respekt:
авто навесну буде чи ненайкраще у Львові по стану візуальному і технічному!

Bumer
06.03.2011, 13:18:26
а я б також і в білий і в золотий однозначно))


:first:

Vexler
06.03.2011, 13:20:04
Завжди стежу за машинкою...класно виглядає! Так тримати ;)

p.s. я за білий))))

vitalik-first
06.03.2011, 13:29:22
я за золото якщо це буде золото а не рижина як на шніцерах,тобто золото як справжнє,як на кращих представниках BBS RS а от якщо не закан то білі теж на тій машині буде дуже тру....

BMWheelman
06.03.2011, 17:16:24
за золоту серединку погоджуюсь, вигляд супер...
http://i8.photobucket.com/albums/a14/Maxsteel991/Bimmersig-1.jpg
але псувати поліровану "полку" білим...:( не найкращий варіант, хоча кожному своє

LEgEnDA
06.03.2011, 19:20:29
BMWheelman, так а полку ніхто рухати не буде))) лише серединку)

Mu$daY
07.03.2011, 00:09:38
Любі друзі то буде зроблено безперечно в кращих традиціях:ok:
А якшо комусь не сподобається то перемалюєм:biggrin:
BMWheelman,
Ніхто полку псувати не буде:wink:
А вот заниження мені б тепер поскорше як на білій:wow:
я за золото якщо це буде золото а не рижина як на шніцерах,тобто золото як справжнє,як на кращих представниках BBS RS а от якщо не закан то білі теж на тій машині буде дуже тру....
Окей Віталя шоб таких предяв не звучало будеш біля ювелірки пробий пачом пазалота:lol:

VoVik
07.03.2011, 00:34:08
Диски фарбувати в чорний не є гут, +100
як на мене я б залишив сріблястими-дуже пасує і контрастує з темним кузовом.
Але як кажуть:хазяїн-барін.:)

vikoren
07.03.2011, 09:11:16
класно так тримати

Mu$daY
07.03.2011, 11:19:37
Дякую :blush:
Насадку найшов, один болтік на пробу відкрутив... пішла жара:smoke:

Just be
07.03.2011, 11:28:35
Mu$daY, не знаю наскільки правда, але чув що такі диски не рекомендують розбирати, бо потім проблематично скласти назад так, щоб були рівні.

bogusj
07.03.2011, 11:33:22
якщо розбираючи помітити то все буде гуд!
+1 за ВВS-івське золото з Львівської ювелірки!:biggrin:

Mu$daY
07.03.2011, 11:58:05
Також багато чув про то шо не можна, тому Шніцера і не розбирали.
Але є один такий чувак в якого було 7м комплектів розборних дисків і всі він розбирав:shok: Ну і вся гамерика-івропа ббс в розібраному вигляді малює, такшо треба перевірити, по-любе:ok:
+1 за ВВS-івське золото
Та во шось Віталік тупить :ireful::biggrin:
Бачив в неті один такий комплект...писали шо на болтіки пішло 24 Карата.
0,2*24=4,8 грама? Я правильно рахую?

Bumer
07.03.2011, 12:32:30
Бачив в неті один такий комплект...писали шо на болтіки пішло 24 Карата.
0,2*24=4,8 грама? Я правильно рахую?

незнаю,як порахувати,але карати це проба,а не маса(так мені сказали),болтики позолотити реально,але диск-проблема,залежно на які частини за величиною вони розбираються,на львівській ювелірці ванночки для позолоти не великі,незнаю чи диск вміститься

Just be
07.03.2011, 12:36:06
незнаю,як порахувати,але карати це проба,а не маса
Значення слова карат: Карат (маса) — одиниця маси (=200 мг)
але позолочувати, імхо, бред)

Bumer
07.03.2011, 12:50:51
Може я щось не так зрозумів,коли мені пояснювали,виходить,що карати,то маса

Just be
07.03.2011, 12:52:22
вікіпедія (http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82)

Mu$daY
07.03.2011, 21:22:54
Я був правий, але шось мені бред)ом також попахує:wacko2:
Диски сьогодні розібрав за 2 години, вага полки мене здивувала...вона нічого не важить і вона кована (завтра переведу то в кг.))...тепер зрозумів шо минулі диски було простіше розібрати ніж обклеїти 160 болтиків 2 раза перед покраскою:biggrin:

_Ramp_
28.03.2011, 21:13:43
поки автора теми нема,для затравки кину людям фото готового диска!:bomb: Я від них тащусь!

ПрОкАзНиЦа
28.03.2011, 21:47:40
обе машины хорошие=)))
молодец))))
бмв видела твою где то)))
очень понравилась;)

LEgEnDA
28.03.2011, 22:11:20
Я від них тащусь!
і я:wow:

Legend
29.03.2011, 00:42:48
ЖИИИР! Вже хочеться глянути як вони будуть дивитись на машині :)

Juzz
30.03.2011, 11:59:26
ДЕКІЛЬКА ШПІГУНСЬКИХ ФОТАЧКЬОК


http://photo.qip.ru/photo/yurkolab/96578039/large/123189074.jpg (http://photo.qip.ru/users/yurkolab/96578039/123189074/)
http://photo.qip.ru/photo/yurkolab/96578039/large/123189075.jpg (http://photo.qip.ru/users/yurkolab/96578039/123189075/)
http://photo.qip.ru/photo/yurkolab/96578039/large/123189076.jpg (http://photo.qip.ru/users/yurkolab/96578039/123189076/)
http://photo.qip.ru/photo/yurkolab/96578039/large/123189077.jpg (http://photo.qip.ru/users/yurkolab/96578039/123189077/)
http://photo.qip.ru/photo/yurkolab/96578039/large/123189078.jpg (http://photo.qip.ru/users/yurkolab/96578039/123189078/)
http://photo.qip.ru/photo/yurkolab/96578039/large/123189082.jpg (http://photo.qip.ru/users/yurkolab/96578039/123189082/)

bmwe36petro
30.03.2011, 12:06:48
Хм, щось не то, або фотки не якісні і машина брудна, або ті диски в саме такій кольоровій гамі на пасують під темний колір авто, або занижувати підвіску треба. Щось не справило враження, хоча самі диски :bomb:

vitalik-first
30.03.2011, 12:09:11
Забрати золото то по середині і занизити і всьо,красавец...
Кубікі на ніпелях-жир нереальний...

Juzz
30.03.2011, 12:16:30
Нє-нє.
То і фотка не айс і машін брудний. В живу просто бомба виглядає. А ще коли заниження, то просто бомба буде.

vikoren
30.03.2011, 12:19:11
мда самі дискі бомба

BMW-ЮРА
30.03.2011, 12:23:42
Диски класні, яшо чесно то кольори підібрані дуже погано для даного авто! Для білої машини то було б в сам раз, а для темної нікуди не годиться. Моя думка, може комусь і подобається.:nea:

vikoren
30.03.2011, 12:26:18
Для білої машини то було б в сам раз
це булоб в яблочко

Karabas Barabas
30.03.2011, 12:27:17
На мою думку, не варта було середину диску малювати в білий колір.. краще в золотий або все в один колір, тому що на машині стоїть "шадоу лайн" пакет, і білі диски неоправдано "вилазять" білими плямами на чорному кузові, і тим самим вносять дисбаланс в загальний вигляд авто.
..диски звичайно :bomb:.. та і машинці ніц не бракує..:biggrin:

vitalik-first
30.03.2011, 12:28:58
Чому білі плями?це контраст,вчора бронік їхав по Науковій то скажу що виглядає воно гарно,може комусь дивно,але контрастно...:ok:

Juzz
30.03.2011, 12:32:57
Чому білі плями?це контраст,вчора бронік їхав по Науковій то скажу що виглядає воно гарно,може комусь дивно,але контрастно...:ok:
Плюсуюсь до слів. В живу і на ходу просто нереально прікольно дивиться.

Karabas Barabas
30.03.2011, 12:33:02
vitalik-first, на смак і колір фломастери різні.. :)

Mu$daY
30.03.2011, 15:56:37
Одним словом я фоток своїх ше не викладав, стенсворк не закінчена...
сьогодні занизився спереду на -40..вигляд як ви здогадались покращився,
резина ззаду тракторна тому сьогодні купив назад дві 225/45 і тепер зад буде стояти на кованих проставках по 22мм....розвал/завал і всьо так дальше) То такий перший левел поки шось цікаве доїжає:ok: машина/резина брудна вхлам(
Центральні шайби будуть білі з золотими шильдами ББС до того я вже дойшов...після того як перемальовував їх 2 рази в срібний до золотого)
Після того як я все дороблю і викладу свої фотки думка багатьох зміниться, а про то шо білий виглядає контрасносно і нипанятно я знаю...і мене то пре:wink:

vitalik-first
30.03.2011, 16:00:58
а про то шо білий виглядає контрасносно і нипанятно я знаю...і мене то пре
Вованич,ти такий не єден:respekt:

VAVAN
30.03.2011, 16:19:15
Цілком погоджуюсь з думками і порадами bmwe36petro, і BMW-ЮРА, Karabas Barabas,
Диски красиві а на чорному авто, то не то.
Mu$daY , ти не ображайся, на то і форум , і беемвісти..шоб сказати тобі усі плюси і мінуси. В тебе зі смаком, наче все гуд йшло, але з кольором дисків до свого чорного авто, шось троха ти прогадав. І тут не в якості фотографії йдеться мова. Мені наприклад взагалі не сподобався зараз зовнішній вигляд з цим кольором дисків. Попередні і то краще мали стайл.

Ну але як кажуть, Хазяїн-барін. Якшо тебе самого це приперає, то залишається надалі мені утриматися від коментарів.

bmwe36petro
30.03.2011, 16:54:11
VAVAN, після того, що описав Mu$daY, думаю думка багатьох, мене в тому числі, зміниться, тож давайте не будемо флудити, а почекаємо повної реалізації проекту і якісних фото :popcorm:

e@gle
31.03.2011, 13:10:27
Mu$daY, де полірував диски? можна телехфончик ;)

Mu$daY
31.03.2011, 16:09:00
e@gle,
0632679168 Вітя є станок і т.д.

Mu$daY
01.04.2011, 19:47:43
Поки ніби все, мене дуже пре:yahoo: Перші весняні фоточки)
Тепер чекаю вкладиші KONI)

e@gle
01.04.2011, 19:58:22
Бомба!
Давай бігом на зустріч клубу - зараз біля Кабінету!

Бан
01.04.2011, 20:09:05
Гарна машина :respekt:

пс. значки на місця, наклейки фтопку :)

Anesteziolog
01.04.2011, 22:15:43
шось той спойлерок на багажніку мене не дуже пре.

VAVAN
01.04.2011, 22:27:41
vitalik-first, на смак і колір фломастери різні..
Гарна проведена робота, проте моя думка не змінилась. Без образ.
За виконану роботу:respekt:.
"А фломастер я б зів інший". :)ІМХО

LEgEnDA
02.04.2011, 09:49:54
Так як вийшло зараз мені дуже подобається. В серединкою золотою був перебор... зараз - мего ексклюзив.

Машина синя а не чорна, всі деталі в шадоу лайн... а білий колір на колесах дивиться дуже контрасно і виділяє колеса..

В мене також білі... Єдине що кумарить, так це те що я дивлюсь цього сезрну половина тюнінгерів різних в білі колеса помалювали:bad:

Скоро тре буде шось нове шукати:biggrin:

pilot
02.04.2011, 11:50:46
Mu$daY, пора приехать на встречу, что бы все оценили наглядно..:drinks:

Juzz
02.04.2011, 12:52:31
наклейки фтопку
То не наклейки, це 100% карбон

Бан
02.04.2011, 13:11:05
Juzz, на вікнах ? :shok::)

bogusj
02.04.2011, 18:05:39
Диски жирнючі!

Juzz
02.04.2011, 20:41:20
Juzz, на вікнах ? :shok::)

Нє-нє. Я про значки говорю.

Бан
02.04.2011, 21:01:08
а я про РЕКАРО на вікнах :)

Juzz
02.04.2011, 21:03:24
а я про РЕКАРО на вікнах :)

Ну тут кожному своє....

Mu$daY
02.04.2011, 21:45:07
Рекаро на вікнах то подарунок і нікуда він не дінеться:nea: Він доповнеться скоро просто:wink:

LEgEnDA
06.04.2011, 10:55:25
Бачив в живу - під час їзди виглядає настільки бомбово шо ппц.... Реально машина - купка жиру)

vikoren
06.04.2011, 11:09:03
Mu$daY, ммда бомбейно і білий по вигляду кльово..я думав шо буде трошкі немтєму але бомбейно ...малачага :respekt:...я тебе кажись пару днів назад на пекарський бачив але без тих дисків хоча може то нети був...ну якшо ти то машнка класно в тебе дивиться

Stebnyk
06.04.2011, 11:20:12
ОФФ. на пекарській то був я.

vikoren
06.04.2011, 11:22:31
офф на 34-му ?

Stebnyk
06.04.2011, 13:43:39
last OFF. так

Mu$daY
10.04.2011, 23:58:50
Пару свіжачкових фот з падругами)
За брудну машину вибачайте, просто при мому режимі їзди мені її треба 2 рази в день мити:unknw:
Ну і так до слова придумав новий колір дисків (думаю реалізувати ближчим часом), а то при наших погодніх умовах мене шось він і самого вже не особо качає:ok:
Ну і КОNI з регуліровкою приїхали:yahoo:

Mu$daY
19.04.2011, 15:58:29
схарила крива, підуставша передня оптика тому наразі наново переробляю хрести на нові фари...повороти і решітки також попадають під роздачу:wink:

hrdrive
20.04.2011, 12:59:26
машинка дійсно цацка) виявляється в неї ще й такі родоводи були :biggrin: і Орчик і Бумер :drinks:

324disel
20.04.2011, 17:31:50
Білі диски, це :bad:
Моя думка про BBS

Anesteziolog
21.04.2011, 01:15:23
Диски мене не пруть, а от підсвітка всередині машини БОМБА.

Mu$daY
21.04.2011, 11:40:03
Anesteziolog, 324disel,
дякую за думку:ok: Я свою висловив вище...

ValodjaE36
21.04.2011, 15:26:50
Білі диски, це
Моя думка про BBS
такі речі потрібно в живу оцінювати, а зригнути завжди встигнеш:biggrin:
дизки зачотно дивляться, не типово і гарно.
:respekt: за старання та фотозвіт!

andriy320e30
21.04.2011, 21:19:40
Білі диски, це
+1 .краще пофабувати так як було з заводу ну або на чорно. або срібний

Nikola
22.04.2011, 08:03:05
Mu$daY, На вкус і цвет товарищей нет....Міську роби на свій смак.Я бачив твоє бмв позаминулої пятниці биглядає БОМБА.І дівчина яка сиділа з боку теж гарна:biggrin:

pilot
22.04.2011, 09:15:01
І дівчина яка сиділа з боку теж гарна
off микола, дивись обережно, бо поїдеш в гарному багажніку..:biggrin:
а машинка мне тоже понравилась.:ok:

Mu$daY
22.04.2011, 09:46:38
+1 .краще пофабувати так як було з заводу ну або на чорно. або срібний
А хто визначає ото краще, а то шось я ніяк не пойму?...вроді воно в кожного своє?
В мене свій смак і я давно звик шо багато кому він не подобається:wink:
про срібно-чорну середину більше не говорим, бо то попса і в мене ніколи рука не підніметься так диски помалювати:victory:
ValodjaE36, pilot, Дякую
nikola,
дякую від себе і майбутньої дружини:wink:
На тижні машинка отримала нову передню оптику...світить як з салону:yahoo: + освіжив передок веселенько)

Nikola
22.04.2011, 10:02:52
дякую від себе і майбутньої дружини
Весілля напевно буде на БМВ возитись.Приїжай на зустріч сьогодні.

realnero
22.04.2011, 10:17:52
Машина зачот однозначно, у каждого свой вкус, так что тут нечего спорить.

ОФФ.Кстати утром на Оркужной улице вижу бмв е34 вроде на таких же дисках в ориг цвете, можете сравнить кому интересно.

Mu$daY, можно в приват контакты того кто красил тебе диски? Спасибо.

vikoren
22.04.2011, 10:22:08
На тижні машинка отримала нову передню оптику...світить як з салону + освіжив передок
викладай фоткі :) ато приперає твоя машина цікаво шо ти там ше наманьячив :victory:

Бан
22.04.2011, 12:49:40
Я дивлюсь наклейки все таки попали фтопку :) :respekt:

Mu$daY
27.04.2011, 09:28:06
На фото ефект мало відчутний, але вживу виглядає дуже чітко:ok:
Тепер мене не кумарить ржавий дальній отражатєль, посічене скло, криві хрести, білі повороти, матові решітки і то шо шось в мене фари не світять хоча 2 ксенона 6000к і 8000к.
Тому майже всю стару оптику викинуто і куплено та прокачано нову)
Разом з нею під роздачу попали туманки зі стробами(і розбитими шклами)...купив чорні DEPO і зняв ср..й китайський ксенон, який як виявилось після встановлення звичайних лампочок світив ну дуже фігово.
Ну і на тих всіх радостях псіханув і купив нові оригінальні значки БМВ, а то надоїло дивитись як бабусі на кельтський хрест хрестяться)
п.с. лишився комплект карбонових (з волокна) якшо хтось серйозно фанатіє то можу продати чуть дешевше оиргіналу а то шось на моїй воно не дуже грає(

pilot
27.04.2011, 10:52:04
Тому майже всю стару оптику викинуто і куплено та прокачано нову)
Разом з нею під роздачу попали туманки зі стробами(і розбитими шклами)...купив чорні DEPO і зняв ср..й китайський ксенон, який як виявилось після встановлення звичайних лампочок світив ну дуже фігово.
Ну і на тих всіх радостях псіханув і купив нові оригінальні значки БМВ, а то надоїло дивитись як бабусі на кельтський хрест хрестяться)
оч правильное решение:ok:, :respekt:

Бан
27.04.2011, 10:56:00
За значки :respekt:, машинка дуже ефектна :wow: бачив вживу

realnero
27.04.2011, 11:30:45
який як виявилось після встановлення звичайних лампочок світив ну дуже фігово.
Думаю проблема тут была в стёклах или отражателях старых туманок :)

Bumer
27.04.2011, 11:48:12
Без перебільшення скажу-найкраща 34 у Львові

Mu$daY
27.04.2011, 13:43:43
Думаю проблема тут была в стёклах или отражателях старых туманок
мейбі:wink:
Ну і якшо диски таки комусь сподобались не забудьте плюсуватись кожен ранок :biggrin:
http://www.garazh.com.ua/fotokonkurs-diski-na-avto/show/202/ Якшо шось таки виграю то за мною не застоїться:ok:

Бан
27.04.2011, 14:41:26
плюсанув :)

sergiy
27.04.2011, 15:09:57
і від мене +1:)

X5 E53
27.04.2011, 16:40:46
від мене +1

Gamal
27.04.2011, 18:07:48
Теж плюс 1, але там якийсь ланос лідирує...тре щось з тим робити =)

vikoren
27.04.2011, 20:24:04
Mu$daY,плюсанув

ValodjaE36
28.04.2011, 09:16:25
тримай плюсик +1:)

Karabas Barabas
28.04.2011, 15:32:15
+1:friends:

Mu$daY
02.05.2011, 23:40:54
Всім дякую за підтримку:friends:
І так по темі:
Хотілося би ше раз респектнути перед творцями БМВ...
То круто коли в пятницю по пяні придумаєш перти в Білорусію на Дріфт, і в суботу під вечір стоїш на її кордоні, приємно коли проїжаєш 1500км. за 2 доби і не втомлюєшся, приємно шо капот за цей період не відкриваєш, приємно шо паци з Брестського БМВ клубу на е46 кабріо тормозять тебе на трасі шоб вживу на ББС РС подивитися))
Тіж паци були в шоці від салону і багажника, але явно не поняли чого в ній 2 літра)))
Тому відкрили мені очі на коленвал від М52 2.8 і навісне від м50б25...одним словом незабаром мабуть почнеться хард тюнінг:victory:
Вони ж фанатіють від 5літрового Мчного пихла з 39ї (в них їх 3:shok:) Одне стояло в е30, яка всіх вчора там порвала, інше зараз ставлять в е34, яка незабаром зявиться в Європейському дріфті ну і 3й екземпляр стоїть в до того не хіло заряженій Імпрезі СТІ:shok:(Субарасти поняли шо насправді їм не турбін, а бмвшного V8 бракувало))), яка також себе класно показала, але розвалилася мальоха на тренуванні:nea:
Такшо привіт всім львівським бмвістам від Брестського БМВ клубу:ok:

BOXER E38
03.05.2011, 00:24:58
3й екземпляр стоїть в до того не хіло заряженій Імпрезі СТІ
круто :biggrin:

Mu$daY, який розхід по білоруських дорогах в тебе?

LEgEnDA
03.05.2011, 00:31:22
Mu$daY, ти чого не признався шо їдеш туда? Я тоже хотів, компанії не було(((

Mu$daY
03.05.2011, 06:55:16
який розхід по білоруських дорогах в тебе?
14л. з максимальним загрузом і середньою швидкістю 130-140 :yu:
LEgEnDA, в пятницю по пяні придумаєш перти в Білорусію на Дріфт, і в суботу під вечір стоїш на її кордоні
Саньок я сам не поняв, як то сталось:sorry::biggrin:

viper
03.05.2011, 08:20:05
ти чого не признався шо їдеш туда?
я кстаті тоже абіділся ((( і то сильно

Mu$daY
03.05.2011, 08:25:29
Так ану збилися харитись:yahoo:Через два тижні етап в Києві, повірте шо там в 100500 раз ефектніше то всьо проходить:ok:

LEgEnDA
03.05.2011, 09:28:17
Mu$daY, ладно, прощаєм.... але шоб до вечора фоткі були!

Juzz
03.05.2011, 11:46:46
Добавлю ше від себе - поїздка вийшла на УРА. Відпочили просо супер, дороги в них нармальні, от тільки стикались ми з проблемою ВАЛЮТИ. Її тупо нереально там купити. Ну і також білоруси були в шоці від нашої їзди по їхньому місту. Мабуть думали, шо ми з іншої планети...
Також спеціально для БМВ клубу наробили купу фоток Original E30 M3. Вона просто нереально крута.... Сьогодні постараюсь викласти фото... От така то в нас поїздочка відбулась.

Juzz
04.05.2011, 01:17:50
А вот і та Е30 М про яку казав...

http://photo.qip.ru/photo/yurkolab/96586561/large/123662790.jpg (http://photo.qip.ru/users/yurkolab/96586561/123662790/)
http://photo.qip.ru/photo/yurkolab/96586561/large/123662793.jpg (http://photo.qip.ru/users/yurkolab/96586561/123662793/)
http://photo.qip.ru/photo/yurkolab/96586561/large/123662794.jpg (http://photo.qip.ru/users/yurkolab/96586561/123662794/)
http://photo.qip.ru/photo/yurkolab/96586561/large/123662795.jpg (http://photo.qip.ru/users/yurkolab/96586561/123662795/)
http://photo.qip.ru/photo/yurkolab/96586561/large/123662797.jpg (http://photo.qip.ru/users/yurkolab/96586561/123662797/)

Sam_E34_524
05.05.2011, 16:35:25
Mu$daY, а мене такий спойлерок як в тебе навіть дуже впер :crazy:, ато лавки всякі здорові харять на багажнику коли возять , а цей тоненький і не громадний ... дуже бомбово на 34-тій виглядає і підкреслює стиль :smoke: ... .. поділись де відкопав такий і за скільки ?

шось той спойлерок на багажніку мене не дуже пре.

vikoren
05.05.2011, 16:37:05
Mu$daY, а мене такий спойлерок як в тебе навіть дуже впер , ато лавки всякі здорові харять на багажнику коли возять , а цей тоненький і не громадний ... дуже бомбово на 34-тій виглядає і підкреслює стиль
аналогічно

Mu$daY
07.05.2011, 22:48:13
Якшо чогось дуже хотіти і не зупинятися то неодмінно отримаєш бажаний резалт) І так сьогодні я став надщасливим власником аналогічних моїм дискам тільки в 18му радіусі...ну і шириною 8J&9J:yahoo: Маю змогу з другого разу полірнути полки в дзеркало та чекаю варіантів по кольору:biggrin:

Bumer
07.05.2011, 23:13:30
невгамовний:respekt::ok:,я думав теперішні диски надовго

ValodjaE36
08.05.2011, 00:29:13
Якшо чогось дуже хотіти і не зупинятися то неодмінно отримаєш бажаний резалт) І так сьогодні я став надщасливим власником аналогічних моїм дискам тільки в 18му радіусі...ну і шириною 8J&9J Маю змогу з другого разу полірнути полки в дзеркало та чекаю варіантів по кольору
18" це не "хухри мухри" для наших доріг, але якщо дуже хотіти то це не перешкода, я тут ще подумую чи варто на 17" переходити))) а тут на, 18"... красава:first:

Mu$daY
08.05.2011, 01:43:40
я думав теперішні диски надовго
Ше вчора також так думав, а сьогодні пролетів 400км. бо не зміг з тим ше одну ніч переспати:biggrin:
18" це не "хухри мухри" для наших доріг
Нормальні в нас дороги просто їх треба знати:wink: І треба вміти ями обїжати...на 17" дискомфорту 0 і то при тому шо я явно не повзаю:ok:

vikoren
08.05.2011, 09:09:54
Mu$daY, цікаво він колись зупинеться:biggrin: молодець :respekt:

vitalik-first
08.05.2011, 10:23:14
на 17" дискомфорту 0 і то при тому шо я явно не повзаю
плюсуюсь до одного і другого,ніяких скрипів-ударів і сильної жорсткості машини навіть в поліку по страшній бруківці.....
Я думаю шо ти мені вчора казав мол диски,Тернопіль,буду ввечері,красавчік.....

VAVAN
08.05.2011, 10:29:15
Mu$daY, "ну тти бліннн тіккурілла блін дайош"))):respekt:
Вітаю , Вовка. Так тримати- отримувати від життя максимум!:first:

Anesteziolog
09.05.2011, 12:24:08
Я б казав срібними їх і залишити.

axel
09.05.2011, 13:26:18
Mu$daY, Владик та стримайсі :biggrin:

BOXER E38
09.05.2011, 14:13:00
:bomb: не треба з ними нічого робити, полірнути і такими й залишити, імхо :wink:

mario
09.05.2011, 15:54:28
:bomb: не треба з ними нічого робити, полірнути і такими й залишити, імхо :wink:

та та, ато під золото акось дивиться не важно

Mu$daY
09.05.2011, 16:12:17
axel,
не зміг:biggrin:
сірий стоково виглядає...треба по-любе шось придумати:sorry:раз я їх розберу...

Bumer
09.05.2011, 23:37:38
та та, ато під золото акось дивиться не важно
Über den Geschmack lässt sich nicht streiten.

Anesteziolog
11.05.2011, 02:05:38
сірий стоково виглядає...треба по-любе шось придуматираз я їх розберу...
Тоді б пропонував жовтий ободок і чорна середина. Треба шоб хтось нафотожопив спочатку як буде виглядати.

VAVAN
11.05.2011, 12:05:00
Mu$daY, от і напишу свою думку. Мені подобаэться вигляд на фотах, що скинув Bumer, Цей відполірований варіант з пояднаннм срібла та золота буде шикарний... Це буде пісец ексземпляр на СЛЬОТ БМВ

e@gle
11.05.2011, 12:15:17
:):popcorm:

Mu$daY
11.05.2011, 12:43:08
e@gle,
Дякую) Але вже передумав робити серединку сірою:sorry:
Anesteziolog,
То злочин в РСах полку малювати:wink:
Поки в роздумав з розборкою і поліровкою роботи і так не на день:sorry:

_Ramp_
11.05.2011, 18:02:25
Вовка ти зараз на жилізяках їздиш?

Mu$daY
12.05.2011, 10:15:07
Я на жилізаках літаю...тимчасово:sorry:
Процес пішов...розбираю диск за 15хв.:biggrin:
начитались в піндосів, як полірувати болтики вот шо виходить і то не межа:ok:
може хтось підкаже де напрокат динамометричний ключ взяти (здається я його правильно обізвав, треба виставити вагу при зборі)?

realnero
12.05.2011, 10:50:46
може хтось підкаже де напрокат динамометричний ключ взяти (здається я його правильно обізвав, треба виставити вагу при зборі)?
У меня есть где-то такой со стрелкой которая показывает момент затяжки.

e@gle
12.05.2011, 11:16:10
Я на жилізаках літаю...тимчасово:sorry:
Процес пішов...розбираю диск за 15хв.:biggrin:
начитались в піндосів, як полірувати болтики вот шо виходить і то не межа:ok:
може хтось підкаже де напрокат динамометричний ключ взяти (здається я його правильно обізвав, треба виставити вагу при зборі)?
Паста Гоя і войлочний круг - бомба.

Можна купити нульовку наждачку.
Тоді
болт пхаєш в дрельку замість сверла.
включаєш дрельку - спочатку нульовкою, потім паста гоя і кусок тканини.
Доб'єшся результату швидше і ефективніше аніж бігати кругом болта в тісках.

Mu$daY
12.05.2011, 11:47:14
показывает момент затяжки
В кг? Чи в чому?
Паста Гоя і войлочний круг - бомба.
Можна купити нульовку наждачку.
Тоді
болт пхаєш в дрельку замість сверла.
Доб'єшся результату швидше і ефективніше аніж бігати кругом болта в тісках.
Я знаю шо так краще, але дрелькою набагато легше шліци і різьбу на болті покалічити:wink: Та і то перший пробний, завтра візьму маленьку дрель і буду бавитись далі....
До речі краще Кобальтову пасту (світло голуба) юзати...бо Гоя дає темноту:wink:

e@gle
12.05.2011, 12:19:53
Де таку мона купити:)
болти замотуй в шматку - і в патрон дрельки, там сильно не потрібно затягувати шоб полірувати - я вчора до роспорки полірував - так взагалі патрон рукою без ключа закручував.

Після пасти гоя тре полірувати чистою тканиною чи войлоком вже шоб на ній пасти не було - тоді блиск гарний буде, бо та темнота якраз споліровується і вся залтишається на тканині.

realnero
12.05.2011, 13:17:16
В кг? Чи в чому?
вот этого не помню. возможно что и кг, так как ньютон на метр как то не очевидно получаеться :)

bmwe36petro
20.05.2011, 12:37:36
Mu$daY, як тобі такий варіант? :wink:
http://img15.imageshack.us/img15/4431/49423608.gif

vikoren
20.05.2011, 12:42:05
це я так зрозумів, шо вони в ночі будуть зеленим світитись ? це фосфором покриті ?ну на смак і колір різні тяги, але як на мене то це негарно (особисто моя моя думка)

BMW-ЮРА
20.05.2011, 12:46:40
bmwe36petro, а де в нас так можна покрасити? Виглядає круто.

vitalik-first
20.05.2011, 13:46:41
імхо,то не сліва щоби такі диски мати,в костюмі від гуччі в спортзал не ходять:wink:

LEgEnDA
22.05.2011, 03:13:55
BMW-ЮРА, ми зараз якраз на мотоцик так диски фарбуємо... як буде позитивний результат - дам знати

Mu$daY
23.05.2011, 12:13:22
Геморна процедура з тим фосфором...вже давно таким бавились так і не роздуплились як його правильно наносити( Та і не то пальто шось:sorry:
:yahoo: Колір оригінальний бмвшний е46 і м серія таким малювались:wink:

BMW-ЮРА
23.05.2011, 14:09:35
Mu$daY, виглядає круто!:bomb:

sergiy
23.05.2011, 15:23:40
Mu$daY, виглядає круто!

+500

BMWheelman
23.05.2011, 17:12:27
ооо, золота серединка - кульно!!:bomb:

Mu$daY
23.05.2011, 20:20:14
Мене також пре:biggrin:
А рулиться як по рейсах:yahoo:
ну і діти мають шо фоткати:wink:

VAVAN
24.05.2011, 18:26:52
Über den Geschmack lässt sich nicht streiten.

Mu$daY, от і напишу свою думку. Мені подобаэться вигляд на фотах, що скинув Bumer, Цей відполірований варіант з пояднаннм срібла та золота буде шикарний... Це буде пісец ексземпляр на СЛЬОТ БМВ
а я шо тобі мувив тьоска)))

Mu$daY
24.05.2011, 23:06:46
В кращих традиціях німецького порно:victory:

emfive
25.05.2011, 00:03:51
Ну це МЕГА! На 34у нема кращих!!!

Legend
25.05.2011, 02:46:30
Просто ШИКАРНО!Mu$daY, :respekt:

Juzz
25.05.2011, 08:24:32
Просто нереально круто.

Rostyk
25.05.2011, 09:17:20
ЖОПА!!!вибачте за хороші слова :biggrin: ну просто МЕГО!!!!!!!!!!!!!

bmwe36petro
25.05.2011, 10:13:45
Просто нереально круто.
:bomb:, особливо 5-те фото.

Bumer
25.05.2011, 10:22:31
красуня:bomb:

sergiy
25.05.2011, 13:57:02
не буду матюкатись наскільки круто вийшло:respekt:

BMWheelman
25.05.2011, 14:07:05
:bomb: BBS рулить!!!

Mu$daY
25.05.2011, 15:02:04
особливо 5-те фото.
Мене воно настільки пре шо думаю як то намутити шоб поворот постійно горів:sorry:
Я радий шо мене не одного пре:ok:

VAVAN
25.05.2011, 16:35:38
Мене воно настільки пре шо думаю як то намутити шоб поворот постійно горів
це для тебе взагалі не проблема маэ бути, Там ж на скільки я чув легко робиться самопалом правильними руками електриків. Можу помилятись.
Я радий шо мене не одного пре
Вовка , це не просто МЕГА, це не просто ЖОПА ....Це просто МЕГАЖОПНО вшистко ЗАІБІЩЕ...вибачте на слові.
мене зараз отьмарює біла заздрість. Ти реально класний фламастер зїв.
Таких тюнерів як ти ше треба пошукати.
:bomb::bomb::respekt::bomb::respekt:

Залищається поставити Турбо кіт на потужніший мотор і шоб створити для Вомонта справді хорошого суперника. Дєрзай...
Я ваще зараз оргазм отримую , дивлячись на твою лялю , ше й знаючи шо вона у Львові , а не у Європі чи деінде. Ше раз :respekt::drinks:

Mu$daY
25.05.2011, 17:48:19
VAVAN,
Тьоска дякую за теплі слова:drinks:
А то шо ті 18ті виварки полетять ше боком то факт:biggrin:

augustino
25.05.2011, 21:14:19
Mu$daY, звернись до VoVik, він собі таке робив правда на задні поворотніки

Mu$daY
26.05.2011, 00:28:39
Я думаю шо якшо поміняти місцями контакти габаритів і поворотів то все буде просто і чітко:ok:
по машині то на тижні доїжають парочка ніштяків:
- КОНІ і Ейбахи -35
- уплотнітєлі передні (виявляється в оригіналі вони були чорні:sorry:)
- бархатка внутрішня і зовнішня, бо стара вбилася і поцарапала скло (з великим задоволенням куплю бокове водійське скло від англічанки:wink:)
- новий прикурювач, бо старий я втикнув з жувачкою:rofl:
- оригінальні щіточки БМВ, для чистки дисків, як Axel прописав:biggrin:
- вентилятор кондюка, бо жарко і без нього не рекомендую нікому включати кондюк(ото бажано запамятати і регульнути зранку чи ваш крутиться:wink:)
ну і так парочку ремінців для профілактики під заміну:wink:
І може хтось знає де в тому місті можна нормальні коврики купити?

Juzz
27.05.2011, 09:08:04
2 deutsche BMW :first:

LEgEnDA
28.05.2011, 01:46:57
- вентилятор кондюка, бо жарко і без нього не рекомендую нікому включати кондюк(ото бажано запамятати і регульнути зранку чи ваш крутиться)
в мене тоже вент. кондюка втикнув... чого не включати? чим грозить?

dimadimon
28.05.2011, 10:24:30
в мене також непрацював вентилятор!!!Мені казали що на трасі можна включати а в місті нівякому разі.Тому що це грозить тим що може порозривати шланги або радіатор!!!

e@gle
29.05.2011, 23:23:41
Зарах!
Полка думав буде виполірована як під хром...а так трошки сива....але кул!

Mu$daY
30.05.2011, 09:18:42
Поліровка полки то гірше геометрії в 9му класі:wink:
Полки були на авіаційному, але там не дали собі ради їх захромувати...потім їх 3 дні полірували і вони таки стали як дзеркало, але я настояв на покритті лаком, бо нема в мене сил після кожного дощу ламати пальці об болтики:nea:
Лак забирає блиск, але додає довговічності:wink: Тому маємо те що маємо...то ж не останній комплект дисків в тому житті:) (ну і так до слова то поліровка 18х вийшла на рівень краще ніж 17х)

Mu$daY
11.07.2011, 15:35:41
Давно шось нічого не писав, і так:
- поборено проблему цокання компенсаторів. Респектос всім бмвістам які порадили оригінальне масло...двигун працює як годинник, реально варто вдвічі переплатити.
- Кришка багажника от от приїде з обшивки...свіже творіння мистецтва)))
- над задніми підйомниками матюкаюсь 3й день...тупо би лишився того ровера, якшо б то не був подарунок на ДН.
- ну і нарешті на машину стали стойки Коні спорт і пружини Мтехнік "-60":yahoo:
Зовнішньо просто бомба. Зазор між колесом і аркою відсутній, кліренс в пачку сигарет, задні колеса ше більше розповзлись:yahoo:
тепер ходові характеристики) На бруківці чути як товчеться бідна резина (до того товкся весь кузов))), будь-які розхитування на гармошці пропали, але на мегаямах кузов получає чотких плюх(((( В поворотах тупо БОМБА! Кренів 0 відчуття описати важко:sorry: Вчора влетів на кільце 120км./год і поняв шо малишка навіть за ручку не хапнулась:biggrin: Ше до плюсів додам шо з голови вилетіла ше дилема "впишусь чи не впишусь":biggrin:
Правда вот на рельсах тепер торможу в ноль, бо пролітати совість не дає:sorry:
наразі по планах перекрас і прокурорскі блєхи:biggrin: або продаж.... треба їхати на море думати:sorry:

bogusj
11.07.2011, 15:46:19
або продаж....
шо продаж...?як продаж...?:shok:

e@gle
12.07.2011, 11:26:51
пружини Мтехнік "-60"???
то в оригіналі такі є?

Mu$daY
12.07.2011, 11:34:53
Нэ то таке виходить якшо від -40 відрізати по витку і перемутити опору пружини:ok:

Mu$daY
14.07.2011, 00:48:55
Ітак вся історія машини в деталях тут, думаю тут максимально зрозуміло шо грошей, часу і нервів не жалілося жодного дня:wink:
Наразі обставини такі шо треба шось вище, менше, новіше і бажано з розходом 7літрів:sorry: Корч на базі бмв буде тільки в абсолютно іншому стилі і всьому свій час:victory: Наразі все дуже добре обдумано, тому незабаром машин стає на продаж в стоковому стані, а вся купа жиру продається від вчора окремо...
Підсилювач, магнітофон, ручка КПП(8) заброньовано, ходова знімається на днях, диски будуть чекати наступний машин. Ціни явно нищі від тих за які я це купував або робив...та і все так сказати на місці і готове:sorry:
Шось комусь треба то пишіть, дзвоніть:
0967421900 0935467900 Вова...

e@gle
14.07.2011, 01:00:36
Ну ти вродив...
Шоб тобі добре було...фіг тепер засну:nea:
З ким тепер біля оперного по вихідних перефакакуватимусь.

Juzz
14.07.2011, 07:41:02
нічого не продавай..... СЬОГОДНІ НАБЕРУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЗАБЕРУ ТОЧНО САБІК !!!!!!!!!!!!!!!! І ШЕ ПОГОВОРИМО

ValodjaE36
14.07.2011, 09:31:11
Шкода!
гарний екземпляр для подражання:)

GMYPiK
14.07.2011, 14:23:55
Реалії зі своїми видатками відчутно впливіють на наше життя.
Успішного продажу.
ну що тут скажеш, бажаю найти достойного нового власника "купки жиру". На сьогоднішній день таких не багато.

_Ramp_
14.07.2011, 20:21:09
нічо Вовчик наступна машина я впевнений шо зробиш теж з неї красавицу:)

Juzz
14.07.2011, 22:58:36
Та тут навіть нема про шо базарити. Такий кєнтафурік як Вова, з любого "Г" зліпить конфет

Олег92
15.07.2011, 13:00:39
Та читав про ту машину і фото бачив,машина ну просто:bomb:та то паходу дуже-дуже слабо сказано шо :bomb: видно шо машину шанували і любили:)от тіко не зрозумів який там мотор?і пробіг?

Mu$daY
15.07.2011, 13:10:20
Мотор М50 2літри 150к.с.
відкапіталений, масло оригінал від заміни до заміни після заміни колець не доливаю, техстан машини такий шо можу в Мінськ ше раз поїхати хоть завтра:wink:

Олег92
15.07.2011, 13:23:15
Понятно:)пробіг який?і шо ти віддаси з машиною за 9500,просто в ПП шось тобі ніц написати не можу?:)

Mu$daY
17.07.2011, 00:18:02
Вова, з любого "Г" зліпить конфет
Але трози за18ався тим займатись...э речі і поважливіше:wink:

bogusj
18.07.2011, 09:31:00
...э речі і поважливіше
женишся?:)

Juzz
18.07.2011, 09:59:21
Але трози за18ався тим займатись...э речі і поважливіше:wink:

Вовік. ЗГОДЄН

Mu$daY
18.07.2011, 13:29:43
bogusj,
нє хочу на халупу з басейном намутити:biggrin:

Mu$daY
20.07.2011, 21:09:55
D5000 fish eye)

Karabas Barabas
21.07.2011, 00:58:08
машинка просто закохайся :heart:
Mu$daY, зроби на пам'ять гарну фотосесію поки не продав