PDA

Переглянути повну версію : BMW запускає у виробництво п'ятимісний X6


bmwe36petro
11.02.2011, 09:16:40
Баварський концерн BMW анонсував розширення списку опцій для кросоверів X5 і X6, а також вихід на ринок нової модифікації купеподібного "паркетника" X6, в якому зможуть з відносним комфортом розміститися п'ять чоловік.

Згідно заяві, зробленій автовиробником, тепер потенційні покупці X6 зможуть замовити опцію у вигляді тримісного заднього дивана. В даний час баварський кросовер випускається в чотиримісній модифікації, його пасажирів, що сидять на "гальорці", розділяє підлокітник. Нова опція буде доступна для будь-якого варіанту кросовера X6 за винятком автомобіля X6 ActiveHybrid з гібридною силовою установкою. Вартість п'ятимісної версії "паркетника" баварський концерн оголосить найближчим часом.

Для автомобілів X5 і X6 останнього модельного року дизайнери підготували нову лінійку колісних дисків розмірністю 20 дюймів.

Починаючи з весни кросовери будуть оснащуватися Comfort Access (система комфортного доступу в салон) з підсвічуванням дверних ручок, модернізованою програмою BMW ConnectedDrive, яка, серед інших можливостей надає і доступ в Інтернет. Ще одна опція, пропонована майбутнім власникам BMW X5 і X6, - це підрульові "пелюстки" перемикання передач.

Джерело: kolesa.ru