PDA

Переглянути повну версію : Покупцям BMW X3 запропонували поспостерігати за складанням їх автомобілів


bmwe36petro
25.01.2011, 10:10:47
Компанія BMW запустила сервіс, що дозволяє американським покупцям кросовера X3 спостерігати за процесом виробництва свого автомобіля.
23673
Для того, щоб скористатися цим сервісом, майбутньому власникові машини необхідно зареєструватися на сайті американського представництва BMW і ввести на спеціальній сторінці VIN-код свого кросовера.

Спостерігати за автомобілем можна буде завдяки семи камерам, встановленим на заводі компанії в Спартанбурзі (США). Вони будуть передавати картинку з різних етапів створення машини. Відео з кожного етапу буде зберігатися для того, щоб власник зміг переглянути записи, відправити їх друзям або викласти в блозі.

Виробництво автомобілів BMW X3 другого покоління стартувало в Спартанбурзі у вересні 2010 року. Перше покоління кросовера випускалося на австрійському заводі компанії Magna Steyr.

Джерело: Lenta.ru

Winner528
27.01.2011, 00:17:38
Глянути як виговляється автомобіль БМВ мають право не тільки покупці авто, але і перехожі люди яких це цікавить. кожен з нас може, будучи в будь-якому з міст девипускаються авто, піти на завод.вам проведуть екскурсію розкажуть і покажуть як виготовляється авто. екскурсія є платною і проводиться на німецькому та англійському язиках (можливо ше на інших). спостерігаючим дають навушники з мікрофоном через які проходить звязок. на заводах забороняється фотографувати.

Rostyk
27.01.2011, 07:48:02
Winner528, BMW запустила сервіс, що дозволяє американським покупцям кросовера X3 спостерігати за процесом виробництва свого автомобіля
власникові машини необхідно зареєструватися на сайті американського представництва BMW і ввести на спеціальній сторінці VIN-код свого кросовера