PDA

Переглянути повну версію : G-Power BMW M3 GTS


Karabas Barabas
24.01.2011, 11:45:01
Абсолютний майстер з тюнінгу BMW, тюнінг-ательє G-Power вирішило докласти свої руки до ультимативній M3 під індексом GTS.
23648

З попередніх проектів G-Power можна зробити висновок, що це буде черговий рекордсмен у своїй категорії. На жаль, поки не повідомляються докладні специфікації автомобіля, але вже відомо, що потужність G-Power BMW M3 GTS буде більше 600 к.с. Автомобіль отримає механічний нагнітач SK II CS, якому під силу перетворити стокові 450 в 6хх к.с. Точні специфікації будуть розкриті дещо пізніше.

Тюнер також повідомив, що G-Power BMW M3 GTS створювався як суперник для автомобілів на зразок Porsche 911 GT3 RS - вельми серйозно!

У списку обладнання G-Power BMW M3 GTS - титанова вихлопна система, гоночна підвіска, каркас безпеки і гоночні сидіння-ковші з шеститочковою системою кріплення.

Ціна автомобіля також поки тримається в секреті. Слідкуйте за оновленнями.

Важко не згадати й інші видатні роботи G-Power - найшвидший BMW X6 в світі (Typhoon RS Ultimate V10), найшвидший у світі чотиримісний купе G-POWER M6 Hurricane RR або найшвидший у світі седан G-POWER BMW M5 Hurricane RS. Хлопці зірок з неба не хапають, просто ставлять собі цілі і роблять свою роботу добре, від чого й користуються заслуженою повагою.

Ну що ж, чекаємо :)