PDA

Переглянути повну версію : Auto Bild провів порівняння трьох елітних «німців»


shady333
16.12.2010, 15:51:54
Суперечку з приводу кращого німецького (для багатьох вважати світового) автомобіля можна вести до нескінченності. «Велика німецька трійка» вартує один одного, по черзі випереджуючи суперників в порівняльних тестах. На черзі три елітні універсали від Audi, BMW і Mercedes.

Якими б не були хорошими BMW X5, Audi Q7 або Mercedes ML, але для певної категорії покупців ці автомобілі або надто великі, або занадто дорогі. Одночасно така клієнтура цінує просторий салон і містку корму, а ще вона вимоглива до якості продукту. От і виходить, що саме такі потенційні покупці зможуть підняти продажі дорогих універсалів, які традиційно перебувають у тіні більш представницьких седанів.

У минулі роки прохолодне ставлення до двохоб'ємних «німців» на нашому ринку багато в чому пояснювалося тим, що основну масу покупців цього сегмента відтягували на себе SUV'и. Баварці, наприклад, навіть відмовилися від регулярних поставок універсалів 5-ої серії, вважаючи за краще завозити їх тільки під замовлення. Трохи частіше зустрічалися на наших дорогах універсали на базі E-класу, а найчисельнішими були Avant'и. Але всі вони привертають великою кількістю місця і престижем, обіцяють динамічну і водночас економічну їзду. Ось Auto Bild і вирішив порівняти на одному полігоні три універсали.
Що з цього вийшло, читайте на сайті Auto Bild України (http://www.autobild.ua/test/1325/).

Bumer
16.12.2010, 20:12:18
і чого сперечатись,і так відомо хто:first: