PDA

Переглянути повну версію : Львівські ДАІшники перекваліфіковуються на папарацці


Digress
11.12.2010, 23:44:59
У Львові працівники ДАІ вирішили по-новому боротися з любителями стихійного паркування у центрі міста, повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.
«Раніше, - розповідає керівник відділу ДАІ міста Львова Богдан Мицак, - водії нерідко залишали свої автомобілі, де заманеться, йшли на роботу, працювали весь день, а ввечері спокійно їхали додому. Впіймати їх «на гарячому» було доволі складно! Тому ми й вирішили підійти по-новому до цієї проблеми».
Тож тепер ДАІшники «полюють» на порушників із фотокамерою. Спочатку інспектор ДПС знімкує автівку, припарковану у забороненому місці. А тоді залишає на лобовому склі машини повідомлення для її власника. Водія попереджають про те, що він порушив правила дорожнього руху і тому повинен прийти у ДАІ для складення протоколу про адміністративне правопорушення. Аби повідомлення не згубилося водію обов’язково надсилають ще й копію рекомендованим листом.
Водія-порушника карають не відразу. Спочатку - профілактична бесіда. Далі – своєрідне розслідування. І тільки після цього виписують штраф, який складає від 225 до 340 гривень, кажуть правоохоронці.
За кілька днів такого нововведення сфотографували понад півтори сотні автівок, припаркованих у заборонених місцях. У будні фіксували і до 40-ка таких порушень. Найчастіше доводилось штрафувати власників дорогих іномарок, котрі вже звикли залишати свої автомобілі, де заманеться.
Тим часом, водії виправдовуються - у центрі Львова катастрофічно бракує місць для паркування, тому й доводиться порушувати правила.
У львівській мерії визнають, що доволі складно припаркуватись у центрі.
«Наразі у центрі Львова є 16 зон паркування. Це близько півтори тисячі місць. Третина із них - платні. Та, оскільки, транспорту у центрі зараз є більше, аніж можливих місць для паркування, йде тенденція до того, щоби будувалися підземно-наземні паркінги на територіях, прилеглих до в’їзду в центральну частину міста», - зауважив головний спеціаліст управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Сергій Жук.
Доки ж будівництво паркінгів лише у планах, правоохоронці просять водіїв не порушувати правил та не залишати автівки у недозволених місцях.

yrik_lvov
12.12.2010, 00:42:32
Впіймати їх «на гарячому» було доволі складно! Тому ми й вирішили підійти по-новому до цієї проблеми».
Тож тепер ДАІшники «полюють» на порушників із фотокамерою. Спочатку інспектор ДПС знімкує автівку, припарковану у забороненому місці. А тоді залишає на лобовому склі машини повідомлення для її власника. Водія попереджають про те, що він порушив правила дорожнього руху і тому повинен прийти у ДАІ для складення протоколу про адміністративне правопорушення. Аби повідомлення не згубилося водію обов’язково надсилають ще й копію рекомендованим листом.:fool::fool::fool:
я ніколи не сумнівався в унікальності наших даїців і в їх юажанні заробити але це повний брєд нігде такого немає яка фотокамера фона має сертифікат якась фотка може бути доказом :fool: в нас тут є такі знавці фотошопу шо машини перемальовують фари включають і все решту тому хай вони собі ті фотки залишають на память і не треба нікуди іти а на рахунок на гарячому зловити то це їх робота невміють ловити хай ідуть в двірники і доказом може бути фото чи відео отримане законим шляхом і зняте на аналоговий носій інформації а не на цифровий тому це НЕЗАКОННО
П.С. на правах флуду в звязку з малим фінансуванням і нехваткою фотіків на роболту в ДАЇ запрошуються художники карикатуристи для фіксування порушень правиль дорожнього руху:lol:

BOKSTER
12.12.2010, 00:46:37
На скільки я розумію, юридично вони не мають права штрафувати операючись на ці фотки.
Так, що це наступний розвод на бабло брата автомобіліста!