PDA

Переглянути повну версію : BMW посадить на дієту наступне покоління X5


bmwe36petro
17.11.2010, 18:16:46
Компанія BMW найбільше відома своїми спортивними седанами, але автомобілебудівник також не забуває і про ті моделі, які принесли в скарбничку німців чималу частку. Третє покоління Х5 має отримати вигоду з нової платформи, яка покликана скоротити вагу позашляховика.

BMW X5 - в даний час один з кращих позашляховиків на ринку, але його проблема це зайва вага, зараз маса автомобіля складає 2494 кг, через що конкурувати з іншими варіантами сегмента BMW стає проблематично.

Нове покоління Х5 має з'явитися до кінця 2013 року, і як очікується, отримати нову мову дизайну", з поліпшеним інтер'єром і збільшеною місткістю багажника.

Також нова платформа буде використана для 5-ої, 6-ої та 7-ої Серії, а можливо і для досконалого нового Х7, який отримає подовжену колісну базу. Крім цього баварська компанія збирається розширити діапазон двигунів, за рахунок введення гібридних систем.

Єдиною проблемою, яку треба буде розв'язати BMW, це жорсткість алюмінієвої конструкції в порівнянні зі сталевою, яка на краш-тестах зарекомендувала себе набагато гірше.

Джерело: InfoCar.ua