PDA

Переглянути повну версію : Папарацці розсекретили новий BMW 6-Series


bmwe36petro
19.10.2010, 09:56:03
"Мисливці за сенсаціями", інкогніто відвідали фотосесію баварського купе BMW 6-Series нового покоління, вперше змогли зафіксувати на фотокамеру товарний варіант "шістки" без будь-якого спеціального захисту.

Папарацці вдалося зробити тільки один знімок BMW 6-ої серії, але навіть його досить, щоб зрозуміти - модель є серійним варіантом шоу-кара BMW Concept 6-ї серії Coupe, який представлений на стенді баварського концерну на Паризькому автосалоні. Єдина відмінність між виставковим екземпляром і товарним варіантом автомобіля - це додатковий стоп-сигнал на кришці багажника серійної "шістки".

За інформацією WCF, нове покоління BMW 6-ої серії отримає в цілому п'ять моторів. Майбутнім власникам машини запропонують на вибір два бензинових агрегати: один потужністю 304 к.с. і робочим об'ємом 3 літри, інший - об'ємом 4,4 літра і потужністю 406 к.с. Покупці зможуть замовити купе і кабріолет 6-ої серії з турбодизельним 3-літровим двигуном, доступним у двох варіантах потужності: 207 і 248 к.с.

BMW M6, за попередніми відомостями, надійде в продаж з 578-сильною бензиновою установкою. Не виключено, що автомобіль в найближчому майбутньому матиме гібридну силову установку, але представники BMW дану інформацію не коментують. Наступне покоління BMW 6-ої серії оснастять новою восьмишвидкісною автоматичною коробкою передач і вперше - технологією Stop & Start.

Дебют купе BMW 6-ої серії нової генерації відбудеться в березні наступного року на Женевській виставці, а кабріолет баварський концерн представить дещо пізніше.

Джерело: kolesa.ru