PDA

Переглянути повну версію : BMW 5-Series заробила п'ять зірок від NHTSA


bmwe36petro
14.10.2010, 12:28:19
Національне управління безпекою руху (NHTSA), яке не так давно ввело в дію нову програму оцінки транспортних засобів, повідомило, що BMW 5-Series 2011 стала одним з тих автомобілів, які повністю відповідають посиленим вимогам, заслуживши в результаті п'ятибальну оцінку.

Згідно з новими нормами, посилилися вимоги до краш-тестів, до використання манекенів різного розміру (тепер необхідно враховувати особливості жінок, чоловіків і дітей), необхідно, щоб автомобіль в стандартній комплектації оснащувався електронною системою контролю за стійкістю та ін.

«Нові BMW відображають інший підхід компанії до безпеки, роблячи акцент не тільки на активній, а й на пасивній безпеці» - йдеться у повідомленні BMW. «Саме тому ще в 1997 році нами була введена система Head Protection (захист голови), а починаючи з 2000 року, в стандартній комплектації з'явилася Dynamic Stability Control (контроль за стійкістю)».

Зокрема BMW 5-Series, зразка 2011 року додатково обладнана BMW Assist, Automatic Collision Notification (оповіщення зіткнення), Lane Departure Warning (контроль за зустрічним рухом), Blind Spot Detection (контроль за мертвою точкою), Active Cruise Control і Stop & Go. Крім цього додатково можна встановити систему нічного бачення і виявлення пішоходів.

Джерело: InfoCar.ua