PDA

Переглянути повну версію : BMW Z4 M Coupe AC Schnitzer Concept


CONFIG
25.03.2008, 09:09:47
Зробити сходження на Еверест, висота якого 8848 метрів, або експедицію до полюса, або зануритися в Маріїнськую западину глубиною 11 км. Завжди існували особи з екстремальним характером, які руйнували всі перешкоди і прагнули до нових випробувань. А екстремальним випробуванням для компаній, що займаються автомобільним тюнінгом, завжди були автомобілі BMW M-series, особливо безкомпромісний Z4 M-Coup, чистокровний гонщик.

Але той факт, що максимальні можливості цього екстраординарного автомобіля ще не досягнуті, ясно демонструє новий концепт-кар від AC Schnitzer – PROFILE – причому з першого погляду. Класична настройка двигуна збільшує потужність 6-циліндрового, працюючого на високих оборотах однорядного двигуна до 350 к.с.

Був використаний не тільки спеціальний “активно дихаючий” повітряний ящик, але був перепрограмований і блок управління двигуном. Але сама по собі потужність не може витягнути максимум із спортивного серця. Тому модифіковане передаточне число заднього моста – 3.91:1 – забезпечує кращий розгін, а коробка передач з ідеально плавним перемиканням і системою Short Shift від AC Schnitzer гарантує водієві відмінне перемикання.