PDA

Переглянути повну версію : Марка BMW почала тести гібридного спорткара


bmwe36petro
10.09.2010, 12:12:20
19877
Компанія BMW запустила спеціальний сайт під назвою "Don't Blog About This" (що можна перевести як "Не пишіть про це в блог"), на якому опубліковані фотографії та відеоролики невідомого тестового прототипу.
198751987619878
Кузов автомобіля покритий чорною матовою фарбою, його задня частина запозичена в купе 6-Series, а передня виконана в стилістиці концепт-кара Vision EfficientDynamics. За даними журналу Autocar, ця машина є прототипом нової спортивної моделі баварського бренду, яка вийде на ринок у 2012 році.

У порівнянні зі звичайним BMW 6-Series тестовий прототип має розширену колію, збільшені колісні арки, шини із зниженим опором коченню (їх ширина - 195 міліметрів), а також спеціальні колісні диски, що дозволяють зменшити аеродинамічний опір.

Судячи з відеороликів, розміщених на сайті, прототип оснащений гібридною силовою установкою і приводиться в рух електромотором (при русі не чути шум звичайного двигуна). Для підзарядки батарей, ймовірно, використовується звичайний бензиновий або дизельний агрегат.

Джерела журналу Autocar підтвердили, що в BMW мають намір випробувати в реальних дорожніх умовах гібридну силову установку, аналогічну тій, що була встановлена на концепт-карі Vision EfficientDynamics. Цей автомобіль вперше показали на моторшоу у Франкфурті восени минулого року. Він був оснащений 356-сильною гібридною силовою установкою, що включає в себе 1,5-літровий дизель, два електромотора (по одному на кожній осі), а також шестиступінчасту роботизовану коробку передач з двома зчепленнями.

Джерело: Lenta.ru