PDA

Переглянути повну версію : Новий BMW X3 обзавівся М-пакетом


bmwe36petro
19.07.2010, 17:19:05
У четвер у розпорядженні сайту BimmerToday виявилися перші фотографії кроссовера BMW X3 нового покоління зі спортивним M-пакетом.
183431834418345
Також як і в усі аналогічні програми доопрацювань, в М-пакет входить агресивний аеродинамічний обвіс кузова з новим переднім бампером, що виділяється великими повітрозабірниками з боків, інший задній бампер і інші патрубки випускної системи.

Покупці нового BMW X3 також зможуть замовити спортивні сидіння, оброблені шкірою і алькантарою, М-обробку салону з пофарбованими в "чорний металік" вставками, трьохспицеве рульове колесо, а також 19-дюймові легкосплавні колісні диски. Крім того, кросовер з M-пакетом отримає більш жорстку спортивну підвіску, а також "укорочену" механічну коробку передач (версія з восьмиступінчастою "автоматом" стане комплектуватися підрульовими пелюстками).

Офіційна інформація про кросовер BMW X3 наступного покоління з'явилася в четвер, 15 липня. Автомобіль отримав повністю нове оформлення передньої і задньої частини кузова, модернізований інтер'єр і змінену лінійку двигунів. На момент запуску X3 стане пропонуватися тільки з 306-сильною трилітровою бензиновою "шісткою" і з 184-сильним дволітровим турбодизелем. Світова прем'єра новинки відбудеться восени цього року на моторшоу в Парижі. Продажі кросовера на європейському ринку почнуться в січні 2011 року.

Джерело: Lenta.ru