PDA

Переглянути повну версію : Марка BMW показала відео-тізер М-версії 1-Series


bmwe36petro
19.07.2010, 16:40:43
18316
Компанія BMW опублікувала відео-тізер M-версії компактного купе 1-Series, в якому автомобіль представлений з мінімальною кількістю камуфляжу. За словами керівника підрозділу M GmbH Кая Сеглера, зараз створення самої потужної "копійки" є "найважливішим завданням", яке дозволить вивести на ринок "невелику і доступну M-модель в кращих традиціях самого першого в історії BMW M3".

Як повідомлялося раніше, M-версія купе 1-Series буде побудована на базі BMW 135i і випущена обмеженим тиражем. Сеглер також підтвердив, що автомобіль не буде називатися M1 (оскільки у фанатів баварського бренду це ім'я міцно асоціюється з суперкаром, що випускався в кінці сімдесятих років минулого століття), а піде за прикладом "заряджених" позашляховиків X5 і X6,у яких буква "М" знаходиться в кінці позначень моделі.

За попередньою інформацією, сама потужна "копійка" отримає форсовану до 335 кінських сил рядну турбовану "шістку" об'ємом три літри, шестиступінчасту механічну коробку передач і задній "М-диференціал". Очікується, що з нуля до ста кілометрів на годину такий автомобіль зможе розігнатися менш ніж за 4,5 секунди, а його максимальна швидкість буде обмежена електронікою на позначці 250 кілометрів на годину.

Також новинка отримає аеродинамічний обвіс кузова з розширеними колісними арками, заднім дифузором і спойлером, легкосплавні 18-дюймові колісні диски і спортивну підвіску.
http://www.youtube.com/watch?v=kG16SqUl3bE
Повністю "заряджена" 1-Series буде розсекречена вже в поточному році, як заявив Сеглер, "до Різдва". Перші екземпляри машини планується доставити клієнтам в першій половині 2011-го.

Джерело: Lenta.ru

mario
20.07.2010, 22:22:57
"It's not you and the car It's One":biggrin: