PDA

Переглянути повну версію : BMW відкликає працівників з відпусток у зв'язку з браком робочих рук


bmwe36petro
25.06.2010, 16:33:09
Німецький автоконцерн BMW планує скоротити відпустки співробітників і продовжити робочий час на заводах зважаючи на великий обсяг замовлень. Як повідомив директор по персоналу німецького автоконцерну Гаральд Крюгер, керівництво BMW навіть подумує про те, щоб найняти додаткову робочу силу за тимчасовими контрактами.

За словами Г.Крюгера, заводи в німецьких містах Лейпциг та Дінгольфінг, а також в американському Спартанбурзі працюють на межі виробничих потужностей у зв'язку з істотним зростанням попиту на автомобілі в Китаї та США, передає німецький телеканал N-TV.

Раніше BMW повідомив, що всі заводські запаси оновлених седанів 5-Series розпродані, тому покупцям у всіх країнах доведеться робити попередні замовлення та чекати протягом трьох-чотирьох місяців. За січень-травень 2010 зростання світових продажів BMW склав 13% - до 552 864 автомобілів.

Джерело: AutoNews

pilot
25.06.2010, 21:00:24
да, на что-то хорошее всегда дефицит был, что ещё раз подтверждает: BMW - лучшее, что можно хотеть.:first:

VAVAN
26.06.2010, 11:38:37
я задумався, що хочу влаштуватися на роботу в американський Спартанбург.. Цікаво які у них можливі спеціальності або ж обовязки робіт.. Буду поки шо мріяти, адже мабуть в них не прості критерії по відбору працівників...
Але чув шо вних є спеціальні програми навчання...